Süleyman taş bu yorumları okuyorsa lütfen hasta yorumlarını dikkate alsın ve asistanı burcu yerine kendine iyi bir asistan bulsun.birde hasta isteklerini dikkate almalı bence. hep aynı tür yorumlar okuyorum kendisiyle ilgili.Süleyman tas iyi olabilir gidip görüşmek te istedim fakat bir asistanı var daglara taşlara adı burcu sanki dersin abd baskanının sag kolu heryerde o cıkıyor ssüleyman tasa ulasmak mümkün degil oda abd başkanı oysa yılların doktorları herhangi bir soru soruldugunda kendileri cvp verecek kadar mütevazi.ben soru soruyorum ki hakkım öncelikle bir konuda fikir sahibi olup enazından hop 300 tl yi verip eli bos dönmemek için.neyse uxun ugraslar sonucu süleyman tasa ulasamadık derken karar verdik biz bir kac revizyon olmak için doktor arayısında olan arkadaslar.neyse gidelim adama para sayıp öye konudalım dedik bır gün önce muane ücretını sordum bana 150 yl dedi iyi bari hangi gün gidecegimi ayarlayıp tekrar aradım birgün sonra 300 tl demezmi ben sok nasıl br günde %100 zam gelir diye sordum bana kampanyamız vardıda sona erdi dedi.neyse üç arkadasla konustum arayın bakıyım ne kadar istiyor diye birine 150 hiç abartısız birine 300 birinede kampanyamız var gelirseniz %50 indirim olabilir diye cok ızun oldu arkadaslar umarım süleyman tas baskan görür okur büyük doktorlar veya büyük doktor olmakisteyenler bu tarz küçük basit kimi neye keklersem edebiyatıyla giderse kendini ulasılmaz gibi gösterirse balon gibi söner belhasıl bu olaydan sonra küçük oyunlarla kimden ne alırsam diye birine insan durur ve düşünür ne kadar emanet edebilirki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Op. Dr. Süleyman taş Hasta yorumlari
- Konu Sahibi didim9409
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- doktor tavsiyesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Temmuz 2017
- 248
- 123
- 103
Uyguladıgı tekniklerin aynısını uygulayan yok piyasada olaa onca doktora gittim beni kabul ederlerdi ben hastasıyım ve reklam yapıldıgını düşünmüyorum. Benim gibi hastaların burnunu yapan dpktor için o fiyatlar gayette normal geliyor. Burun seçen kolay burun yapıp 30 bin alan doktorları eleştirmelisiniz birazdaarkadaşlar dr süleyman bey ısrarınız çok gereksiz zaten marka bağımlısı bir toplumuz. aynı tekniği aynı sonuçları uygulayan dr dolu, size sadece biraz araştırmak kalıyor. başka bir dr da ameliyat olup aynı sonuçları alsanız da kendinizi hala eksik ya da mutsuz görmektesiniz. ben dr un birazda başarılı bir pr(reklam, tanıtım) gücünün olduğunu düşünüyorum.ayrıca türkiye de çalışıp euro cinsinden ücret vermekte kendisi, lütfen türk vatandaşlarına türk parasıyla çalışan, ortalama türk insanının ekonomik gücüne göre ücret belirleyen bir dr u tercih edin. kendinizi güzel hissetmek en doğal hakkınız.
selamlar monarosaeaea, öncelikle şunu belirtmek isterim, söylediğiniz ''Burun seçen kolay burun yapıp 30 bin alan doktorları eleştirmelisiniz birazda'' cümlenize katılmıyorum. ben yazımda herhangi bir dr u kesinlikle eleştirmedim. onlara bu paraları veren tüketim toplumunun uyuşturucu etkisi altında kalmış hastaları eleştirdim.başka dr'lardan aynı sonuçları alsalar da kendilerini hala eksik ya da mutsuz gördüklerini, . onlara bu meblağları ödeyeceğim diye bedenlerini, psikolojilerini tüketmelerinin anlamsız olduğunu söyledim. bu tamamen hastalara yazılmış bir yazıydı.
dr un , kendi ülkesindeki vatandaşlarından, yabancı para istemesi ve de ülke ekonomik şartlarının çok üstünde ücret talep etmeleri zaten doğru değil ve bu bir eleştiri değil sitem, alınganlık ve kırgınlık. aynı şeyler 30 bin alan dr'lar için de geçerli.[/QUOTE]
dr un , kendi ülkesindeki vatandaşlarından, yabancı para istemesi ve de ülke ekonomik şartlarının çok üstünde ücret talep etmeleri zaten doğru değil ve bu bir eleştiri değil sitem, alınganlık ve kırgınlık. aynı şeyler 30 bin alan dr'lar için de geçerli.[/QUOTE]
arkadaşlar dr süleyman bey ısrarınız çok gereksiz zaten marka bağımlısı bir toplumuz. aynı tekniği aynı sonuçları uygulayan dr dolu, size sadece biraz araştırmak kalıyor. başka bir dr da ameliyat olup aynı sonuçları alsanız da kendinizi hala eksik ya da mutsuz görmektesiniz. ben dr un birazda başarılı bir pr(reklam, tanıtım) gücünün olduğunu düşünüyorum.ayrıca türkiye de çalışıp euro cinsinden ücret vermekte kendisi, lütfen türk vatandaşlarına türk parasıyla çalışan, ortalama türk insanının ekonomik gücüne göre ücret belirleyen bir dr u tercih edin. kendinizi güzel hissetmek en doğal hakkınız.
Çok güzel ve yerinde bir yorum. Ben ameliyat olup memnun olmayan biri olarak sadece instagram veya benzeri mecralardan yapılan paylaşımlardan fazla etkilenmemek gerektiğini düşünüyorum. Birçok hekim sadece çok iyi sonuçları paylaşıyor ve bunlardan etkilenen bizler ise kendi ameliyat sonucumuz hakkında soru sormayı ve iyice araştırmayı bile es geçtik. Biz sormadıkça bizlere anlatılmaktan da vezgeçildi. Kimse olası komplikasyonlardan ve sonuçlardan detaylıca bahsetmiyor. Kimsenin parası, ümitleri ve psikolojisi bu kadar çocuk oyuncağı yapılmamalı. Sağlıklı günler herkese..
Merhaba, neden memnun kalmadınız Süleyman beye olduğunuz ameliyattan? Bende kendisine ameliyat olmayı düşünüyordum. İkilimde kaldım açıkcası. Cevap verirseniz çok memnun olurum.
Başka bir sayfada yazmıştım uzun uzadıya kendisinin ve kliniğinin ameliyattan sonra nasıl davrandıklarını, belki bi göz atabilirsiniz. Orda bahsetmediğim şey ise burnumda açık çatı defekti gelişmiş olması ve bir bölgeden yetersiz kemik alınması. (3 ayrı doktor tarafından onaylandı) Bu konuda bilgi almak istediğimde ise önce geçitirildim ve doğru bilgilendirilmedim. Sonra ise resmen azarlandım ve suçlandım. Baya travma yaşadım duygusal manada diyebilirim. Revizyon ameliyatı olmam gerekiyor fakat cesaretim kırıldı oldukça. Kimseye iyi veya kötü demek değil niyetim ama ben ard arda talihsizlikler yaşadım. Kendisinin memnun olan hastaları da var. Umarım doğru kararı verirsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.
- 21 Nisan 2018
- 126
- 26
- 98
- 28
Kendini riske atmamak icin emre ilhan yada baris cakir haric olan herkesin daha once yapis oldugu bayanlara ulas derim hani o intagramdan foto paylasiyorlar ya heh iste onlara yaz onlar durustce cevap veriyor doktorlar hep iyi resimleri koyuyor kotu yorumlri siliyor. Gerekirse kredi falan cek ama riske atma ben cok pismanim kemer alinan yerde cokukluk renk degisiimi var bekle ama en iyisine ol
Gerçekten böyle dediğinize sasırdım Süleyman beyin revizyon yaptığı burundamı çökme olmuş yaptıkları cok güzeldi halbuki
Gerçekten böyle dediğinize sasırdım Süleyman beyin revizyon yaptığı burundamı çökme olmuş yaptıkları cok güzeldi halbuki
Bende de çöküklük oldu, üstelik deri de bariz bir şekilde kırışıyor o bölgede. Buna rağmen yoo hiç bir problem yok, bekleyelim hepsi ödem gibi tavırlar hep
- 21 Nisan 2018
- 126
- 26
- 98
- 28
Bende de çöküklük oldu, üstelik deri de bariz bir şekilde kırışıyor o bölgede. Buna rağmen yoo hiç bir problem yok, bekleyelim hepsi ödem gibi tavırlar hep
İnsallah :/ doktor ne sesi sordunmu
- 21 Nisan 2018
- 126
- 26
- 98
- 28
Çok geçmiş olsun ya üzüldüm gerçekten siz ilk ameliyatını oldunuz yoksa revizyonmu
Çok geçmiş olsun ya üzüldüm gerçekten siz ilk ameliyatını oldunuz yoksa revizyonmu
İlk ameliyattı ve çok pişamın. Hayatımın en berbat kararı. Bir hekim nasıl bu kadar umursamaz olabiliyor aklım almıyor
- 4 Ocak 2018
- 6
- 0
- 1
- 26 Ocak 2016
- 484
- 167
- 53
Biraz zaman geçince burun resimlerinizi paylaşacağınızı söylemiştiniz. Burnunuz şu an nasıl, resimleri görebilir miyiz?Uyguladıgı tekniklerin aynısını uygulayan yok piyasada olaa onca doktora gittim beni kabul ederlerdi ben hastasıyım ve reklam yapıldıgını düşünmüyorum. Benim gibi hastaların burnunu yapan dpktor için o fiyatlar gayette normal geliyor. Burun seçen kolay burun yapıp 30 bin alan doktorları eleştirmelisiniz birazda
Siz cok zor burunları düzelttiğini gördünüz mu?özellikle revizyon olanları ve kaburga kikirdagiyla yaptığı ameliyatları gördünüz mu?instagramda revizyon pek paylaşmıyorİyiki Dr. Süleyman Taş'a burun ameliyat olmuşum. Kendisi bu işin master'ı :).
Diğer doktorlar bir şey öğrenmek için sıraya giriyor.
Kullandığı teknikler sayesinde çok zor burunları bile düzeltiyor.
- 30 Temmuz 2017
- 248
- 123
- 103
- 14 Aralık 2018
- 24
- 7
- 1
- 43
Başka bir sayfada yazmıştım uzun uzadıya kendisinin ve kliniğinin ameliyattan sonra nasıl davrandıklarını, belki bi göz atabilirsiniz. Orda bahsetmediğim şey ise burnumda açık çatı defekti gelişmiş olması ve bir bölgeden yetersiz kemik alınması. (3 ayrı doktor tarafından onaylandı) Bu konuda bilgi almak istediğimde ise önce geçitirildim ve doğru bilgilendirilmedim. Sonra ise resmen azarlandım ve suçlandım. Baya travma yaşadım duygusal manada diyebilirim. Revizyon ameliyatı olmam gerekiyor fakat cesaretim kırıldı oldukça. Kimseye iyi veya kötü demek değil niyetim ama ben ard arda talihsizlikler yaşadım. Kendisinin memnun olan hastaları da var. Umarım doğru kararı verirsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.
- 14 Aralık 2018
- 24
- 7
- 1
- 43
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun yorumlarınızı okudum.Bende dediğiniz
- 14 Aralık 2018
- 24
- 7
- 1
- 43
- 14 Aralık 2018
- 24
- 7
- 1
- 43
Sİlk ameliyattı ve çok pişamın. Hayatımın en berbat kararı. Bir hekim nasıl bu kadar umursamaz olabiliyor aklım almıyor