Ben 2 ay önce Süleyman Bey de ameliyat oldum ve kesinlikle çok memnunun herşeyiyle kendi ilgileniyor asistanıda aynı şekilde çok ilgililer ve ameliyat sonrası ne ağrı ne sızı sadece birgün şişlikle atlattım kesinlikle işinin en iyisi diyebilirim ben bir sene boyunca araştırmadığım doktor kalmadı kesinlikle gidin görüşün derimmMerhaba arkadaslar,
Doktor Süleyman taş'i gormustum internette, yaptigi burunlari da begendim. Ama bu sayfada hic gormedim bu doktoru. Suleyman beyle gorusen, ameliyat olan birileri varsa yazabilir mi lutfen?
Tesekkurler :)
Mrb dr. Süleyman Beyin hastasiyim 1 hafta önce ameliyat oldum gayet memnunum ilgisinden , tedavisinden , güler yüzünden . 1 hafta lik ameliyatlı olmama rağmen morluk yok şişlik yok ağrı yok sadece burnumda tampon var ama rahatsızlık yok. Şiddetle tavsiyemdir. Evet 7000 8000 tl ödeniyor ama söz konusu sağlık olunca imkânınız var ise mutlaka görüşün derim.Merhaba arkadaslar,
Doktor Süleyman taş'i gormustum internette, yaptigi burunlari da begendim. Ama bu sayfada hic gormedim bu doktoru. Suleyman beyle gorusen, ameliyat olan birileri varsa yazabilir mi lutfen?
Tesekkurler :)
olan arkadaş foto atabilir mi acaba
Geç olsun güç olmasın. Ben de avrupadan gidecem ama ne doktor bulabildim ne de annemi ikna edebildim (tek göndermek istemiyor sultan hatun :) ) bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.
O zaman sorun yok, tadını çıkarın :)Tabiki benim annemde tek yollamiyor, yanimda olacak :)
Evet aliyormus yazmistim bir ara buraya ama su anda aklimda yok nekadar oldugunu
Aramak en iyisi ozam
Aramak en iyisi ozaman saol canim
fiyat olar ak 7000- 8000 diyorsunuz sanırım mart ayında ameliyat oldunuz geçmiş olsun ben BUGÜN FİYAT ALDIM 12000 TL DEDİLER ÇOK GELDİ FİYATMrb dr. Süleyman Beyin hastasiyim 1 hafta önce ameliyat oldum gayet memnunum ilgisinden , tedavisinden , güler yüzünden . 1 hafta lik ameliyatlı olmama rağmen morluk yok şişlik yok ağrı yok sadece burnumda tampon var ama rahatsızlık yok. Şiddetle tavsiyemdir. Evet 7000 8000 tl ödeniyor ama söz konusu sağlık olunca imkânınız var ise mutlaka görüşün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?