Op. Dr. Selçuk YAZAN 'a ameliyat olan var mı?

Evet ilk ameliyat için 30 bin TL dedi. İkinci ameliyatı olucaktım ben onada bir 50 bin TL der diye. Sormadım. Gittim Ercan Demiray 'a 15 bine ameliyat oldum. Ve pişman oldum. Doktor herkesin burnunu güzel yapmış yalan yok. Kalın derili burnu yapmayacaksan hiç kabul etme. Keşke Selçuk Yazana gitseydim. Bir yılı dolduruyum gideceğim.
Selçuk yazan gerçekten cok basarılı burun konusunda bende ona olmayı istiyorum doğum sonrası. Ama insan kimseye güvenemiyor ya o kadar para verip pisman olmakta var. 😩😩

Ben selçuk yazana hiç bir sekilde ulaşamadım arıyorum açan yok yazıyorum dönüş yapan yok burun İcin fiyat bilgisi bile edinemedim. Sanırım hep yabancı ameliyat ediyor Türk birine rastlayıp Bilgi alamadım
Aynen ulaşmak zor asistanına, ben sabah arasam akşam anca dönüş yaptı. Randevuyu üç ay sonraya ameliyat için gün istesen çok beklemek lazım. 😊 Hastaları çoğunlukla yabancı, türk hastalarından sadece beren güney estetik yaptırdığını söylüyor. Diğer hastaları utanmasa ben doğalım diyecek. Ağızlarından laf almak zor. Yabancı hastaları ile konuşmak onlarla konuşmaktan bile daha kolay diyebilirim. Bilmiyorum bizim kadınların bu tavırları ne olucak. Birisi doktor hakkında bana şey demişti ameliyatları hastanede yapmadığını söyledi. Hijyenik bir ortam değil falan diye derdi neydi bayanın bilmiyorum. Hastalarının storylerinde hastane odasında bildiğin doktor bey hemşire ile geliyordu. Görmeme rağmen sordum yinede yalanmış yani bayanın dediği. Büşra karaman denen hastası var. Onunla hiç konuşulmuyor. Onca işleme rağmen doğalım diyecekti yani. 😊 Tekrar ameliyat olmak istediğim zaman asistanına sorarım artık. Ama çok pahalı ya.

Evet ilk ameliyat için 30 bin TL dedi. İkinci ameliyatı olucaktım ben onada bir 50 bin TL der diye. Sormadım. Gittim Ercan Demiray 'a 15 bine ameliyat oldum. Ve pişman oldum. Doktor herkesin burnunu güzel yapmış yalan yok. Kalın derili burnu yapmayacaksan hiç kabul etme. Keşke Selçuk Yazana gitseydim. Bir yılı dolduruyum gideceğim.
Merhabalar ercan beyden memnun kalmadınız mı? Benimde kalın deri. Revizyon için düşünüyordum

Merhabalar ercan beyden memnun kalmadınız mı? Benimde kalın deri. Revizyon için düşünüyordum
Ben mennun kalmadım. Burun sırtımda sağ taraf sol tarafa göre farklı. Hani az bir asimetri olsa kabul. Burun sırtının ortasında başlayan bir asimetri ucta bitiyor. Bu yüzden ön profilden yamulmuş gibi duruyor. Burun kanatlarınız sizin nasıl bilemiycem bana similasyon da kanatların iki milim içeri alınacağı söylendi bunu göz pınarından düz çizgi ile bakarak kendi söyledi ameliyat sonrası baktım burun kanatları kesikti ama o iki milimin gittiği falan yok. Burun deliklerim asimetrisi 10 metre ilerden fark edilicek derece fazla. Ve kendisi hatasını kabul edecek insan bile değil. Ve ücretini alana kadar baya ilgili olan asistanı ve Ercan bey kontrollerde o samimiyeti asla göremedim ben. Ben artık benden istenilen ücrete bakmıyorum. Gerçekten sorunumu giderecek doktor olduğunu düşünüyüm yeter bana. Oda şuan sadece Selçuk yazan gibi geliyr. Keşke vazgeçip buna gitmeseydim. Aptallığıma yanıyorum. Şimdi tek takip ettiğim doktor o kaldı. Bana sen kalın derilisin küçük burun hayallerini aklından çıkar demeyen tek doktor.

Ben mennun kalmadım. Burun sırtımda sağ taraf sol tarafa göre farklı. Hani az bir asimetri olsa kabul. Burun sırtının ortasında başlayan bir asimetri ucta bitiyor. Bu yüzden ön profilden yamulmuş gibi duruyor. Burun kanatlarınız sizin nasıl bilemiycem bana similasyon da kanatların iki milim içeri alınacağı söylendi bunu göz pınarından düz çizgi ile bakarak kendi söyledi ameliyat sonrası baktım burun kanatları kesikti ama o iki milimin gittiği falan yok. Burun deliklerim asimetrisi 10 metre ilerden fark edilicek derece fazla. Ve kendisi hatasını kabul edecek insan bile değil. Ve ücretini alana kadar baya ilgili olan asistanı ve Ercan bey kontrollerde o samimiyeti asla göremedim ben. Ben artık benden istenilen ücrete bakmıyorum. Gerçekten sorunumu giderecek doktor olduğunu düşünüyüm yeter bana. Oda şuan sadece Selçuk yazan gibi geliyr. Keşke vazgeçip buna gitmeseydim. Aptallığıma yanıyorum. Şimdi tek takip ettiğim doktor o kaldı. Bana sen kalın derilisin küçük burun hayallerini aklından çıkar demeyen tek doktor.
Selçuk beyle ilgili de çok ciddi şikayetle var. Bende çok beğeniyorum işlemlerini ama Beren Güney dışında hiç Türk hastasına denk gelmedim:(

Selçuk yazan gercekten cok basarılı kesinlikle o burnunuzu istedgnz boyuta ve simetriye getirebilir. Hamilelik sonrası bende olmak istiyorum ama cok pahalıydı 😔simdi dahada artmıştır. Ama güzel olacaksa yinede değer. Sizede revizyon ameliyatı gerek kalmaz belki ödemki olduğu İcin farklı geliyordur burnunuz 😔😔

selçuk yazanla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak istiyorum ama kendisi mesajlara da cevap vermiyor bir buruna 30 bin istediyse yüz germeye ne ister kim bilir ki ortada ulaşılabilen bir muhattap da yok Türkleri ameliyat etmek istemiyor sanırım

Merhaba. Ben kendisine burun ameliyatı ve dudak asma olmayı düşünüyorum. On doktor gezdim . Bana yaptıkları tasarımları hiç beğenmedim . Kalın derili sin küçük bir burun hayal etme dediler hep.
Merhaba ameliyat oldunuz mu nasıl geçti süreç

Merhaba gittiniz mi Selçuk bey e bilgi verirseniz sevinirim

Back
X