Ben mennun kalmadım. Burun sırtımda sağ taraf sol tarafa göre farklı. Hani az bir asimetri olsa kabul. Burun sırtının ortasında başlayan bir asimetri ucta bitiyor. Bu yüzden ön profilden yamulmuş gibi duruyor. Burun kanatlarınız sizin nasıl bilemiycem bana similasyon da kanatların iki milim içeri alınacağı söylendi bunu göz pınarından düz çizgi ile bakarak kendi söyledi ameliyat sonrası baktım burun kanatları kesikti ama o iki milimin gittiği falan yok. Burun deliklerim asimetrisi 10 metre ilerden fark edilicek derece fazla. Ve kendisi hatasını kabul edecek insan bile değil. Ve ücretini alana kadar baya ilgili olan asistanı ve Ercan bey kontrollerde o samimiyeti asla göremedim ben. Ben artık benden istenilen ücrete bakmıyorum. Gerçekten sorunumu giderecek doktor olduğunu düşünüyüm yeter bana. Oda şuan sadece Selçuk yazan gibi geliyr. Keşke vazgeçip buna gitmeseydim. Aptallığıma yanıyorum. Şimdi tek takip ettiğim doktor o kaldı. Bana sen kalın derilisin küçük burun hayallerini aklından çıkar demeyen tek doktor.