Op. Dr. Selçuk YAZAN 'a ameliyat olan var mı?

Aryauyumaz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
14
8
16
33
Merhaba. Ben 3 yıldır doktor arıyorum. Bulunduğum şehirde iyi bir doktor olmadığını düşündüğüm için İstanbul Ankara ameliyat olmayı düşünüyorum . Ameliyat için gün aldım bir doktordan ama hala araştırıyorum. Selçuk YAZAN hakkında bilgi verebilecek deneyimi olan arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum. Yaptığı dudakları beğenmedim ama burunlar güzel buldum. Çok geniş olan burun ucunu çok değiştirmiş. Tabi bu attığı fotoğraflara göre öyle çoğu doktor oynuya biliyor fotoğraflarla ya da beğendiklerini atıyorlar. Tanıdığı ameliyat olan veya ameliyat olan tavsiye edicek ve ya şikayeti olanlar lütfen yazın.

Sanırım Selçuk YAZAN a ameliyat olan yoktur. Hakkında daha önce konu açan kişilerin profilinde pasif yazıyor.

facelift ve badem göz konusunda fotograflar cok iyi ama gercekte nasıl?
ameliyat olan var mı ?
Merhaba. Ben kendisine burun ameliyatı ve dudak asma olmayı düşünüyorum. On doktor gezdim . Bana yaptıkları tasarımları hiç beğenmedim . Kalın derili sin küçük bir burun hayal etme dediler hep.

Güven verdi mi size bu doktor ?
Yaptığı burunları beğeniyorum. Bir çoğunu takip ediyorum hastalarının storylerinde baya övgü dolu sözler ile paylaşım yapıyorlar. Hastalarından iki Türk ile konuştum. İkiside memnunlar. Doğal isteyene doğal burunlarda yapıyormuş. Bana yaptığı tasarımı ben beğendim. Kalın derili olan hastalarına yapmış olduğu özellikle zenci olan onların burunlarıda görünce ikna oldum ben. Dudak dolgularını beğenmiyorum bir zaten dudağa dolgu yaptırmayı düşünmüyorum.

Yaptığı burunları beğeniyorum. Bir çoğunu takip ediyorum hastalarının storylerinde baya övgü dolu sözler ile paylaşım yapıyorlar. Hastalarından iki Türk ile konuştum. İkiside memnunlar. Doğal isteyene doğal burunlarda yapıyormuş. Bana yaptığı tasarımı ben beğendim. Kalın derili olan hastalarına yapmış olduğu özellikle zenci olan onların burunlarıda görünce ikna oldum ben. Dudak dolgularını beğenmiyorum bir zaten dudağa dolgu yaptırmayı düşünmüyorum.
Yüz germede nasil acaba

Ben selçuk yazana hiç bir sekilde ulaşamadım arıyorum açan yok yazıyorum dönüş yapan yok burun İcin fiyat bilgisi bile edinemedim. Sanırım hep yabancı ameliyat ediyor Türk birine rastlayıp Bilgi alamadım

Ben selçuk yazana hiç bir sekilde ulaşamadım arıyorum açan yok yazıyorum dönüş yapan yok burun İcin fiyat bilgisi bile edinemedim. Sanırım hep yabancı ameliyat ediyor Türk birine rastlayıp Bilgi alamadım
Aynen o konuda bende sıkıntı yaşadım. Biraz geç dönüş yaptı whatsaap numaralarına ama randevuyu alabildim. Baya geç geldi sıra ama İstanbul'daki bir çok doktorda öyle zaten 3 ay sonraya ve
facelift ve badem göz konusunda fotograflar cok iyi ama gercekte nasıl?
ameliyat olan var mı ?
Bilmiyorum. Ben sadece burun ve dudak asma olucağım için sadece bu konularda hastalarına soru sordum. Ama o takipçilerinden gördüğüm kadarıyla kaşı baya fazla çekiyor gibi geliyor. Size bir sayfa öneriyim. estetikyolcuğu instagramda gül ocakçı sahibi. Sayesinde çok insan yaptırdığı işlemleri hem iyi fiyata hem mağdur olmadan işlemlerini yaptırıyor. Çünkü bir doktorun her uygulamada yetenekli olamıyor malesef. Kendisi yerini açtı hatta grup oluşturup çok sayıda talep oluncada fiyat baya iniyor. Kendisi rus bir doktor getiriyor dudak dolgusu isteyen kadın sayısı çok oldukça getirdiği doktor çok güzel dudak dolgusu yapıyor mesela. Ördek ağzı gibi oluyor çoğu doktorun yaptığı dolgu. Tavsiye ederim onla konuşmanızı badem göz için bir çok estetik uygulaması yaptırmış takipçisi var. Takipçilerinin memnun kaldığı bir doktor vardır.

Aynen o konuda bende sıkıntı yaşadım. Biraz geç dönüş yaptı whatsaap numaralarına ama randevuyu alabildim. Baya geç geldi sıra ama İstanbul'daki bir çok doktorda öyle zaten 3 ay sonraya ve
Evet. Bende o konuda baya sıkıntı yaşadım. Sonra whatsaapdan yazdım. Asistanı bana bir gün sonra döndü. Randevu günü İstanbul'daki bir çok doktor gibi üç ay sonrasına vermişti.

Evet. Bende o konuda baya sıkıntı yaşadım. Sonra whatsaapdan yazdım. Asistanı bana bir gün sonra döndü. Randevu günü İstanbul'daki bir çok doktor gibi üç ay sonrasına vermişti.

Merhabalar burun İcin fiyat alabldinizmi acaba? Yada ameliyat olup yüzyüze görüşme imkanınız oldumu

Selcuk Yazan ile gorusen ameliyat olan varmi instagramda inanilmqz sonuclar paylaaiyor acaba ne kadar dogru bilen varmi cok merak ediyorum.

Selcuk Yazan ile gorusen ameliyat olan varmi instagramda inanilmqz sonuclar paylaaiyor acaba ne kadar dogru bilen varmi cok merak ediyorum.
Merhabalar ben izmirde olduğum İcin asistanıyla mesajlastım ilk defa ameliyat olacak biri İcin 25.000 tl fiyat verdi yaptıgı isleri cok begeniyorum ama cok pahalı 😩😩

Merhabalar ben izmirde olduğum İcin asistanıyla mesajlastım ilk defa ameliyat olacak biri İcin 25.000 tl fiyat verdi yaptıgı isleri cok begeniyorum ama cok pahalı 😩😩
Istanbulda ayni fiyat veriyor burda cok konusulan doktorlar ozaman fiyat demekki ayni.Bilgi icin tesekkurler gercekten harika isler yapiyor ama iplemi asiyir yoksa endoskopikmi anlayamiyorum

Istanbulda ayni fiyat veriyor burda cok konusulan doktorlar ozaman fiyat demekki ayni.Bilgi icin tesekkurler gercekten harika isler yapiyor ama iplemi asiyir yoksa endoskopikmi anlayamiyorum
Burun İcin o fiyati alablmiştim ben. Ama Yü için göz için iple yapmışyor saç kısmından kesip fazlalığı alıp dikiyor 🙏

Görüştünüz mü peki ?

Görüştünüz mü peki ?
Evet ilk ameliyat için 30 bin TL dedi. İkinci ameliyatı olucaktım ben onada bir 50 bin TL der diye. Sormadım. Gittim Ercan Demiray 'a 15 bine ameliyat oldum. Ve pişman oldum. Doktor herkesin burnunu güzel yapmış yalan yok. Kalın derili burnu yapmayacaksan hiç kabul etme. Keşke Selçuk Yazana gitseydim. Bir yılı dolduruyum gideceğim.

Back
X