merhaba sblest bende 2 yıl önce Dr. Oğuz Kılıç bey e meme sılıkon ameliyatı oldum. ben kendisinden kas altı istedim ama kas altı uygun olmayacağımı söyledi. 250 cc kas üstü damla seklinde koydu. kapsül olacak diye çok korktum ama 2 yıl geçti süper görünüyorlar. hic bi sıkıntı yok....
Canim bende 4 hafta oldu olali yumusacik o kadar dogal gorunuyor ki) arkadasim benden gorup yaptirdi.simdilik sikinti yok bende de iz bile kalmadi.sadece tek tarafta nokta seklinde bir iz var cok yakindan baktigin zaman gorunuyor.sen meme alti mi yaptirdin ???
ben de meme ucundan yaptırmak istedim ama doktorum biraz küçük olduğunu ve silikon girerken zorlanabileceğünü söyledi. o yüzden meme altına karar verdik, izlerim tam meme altı kıvrımında olduğu için belli olmuyor.
Bak sana ozelden resmini atiyorum :)) yorumunu bekliyorum:))) :))
ben de meme ucundan yaptırmak istedim ama doktorum biraz küçük olduğunu ve silikon girerken zorlanabileceğünü söyledi. o yüzden meme altına karar verdik, izlerim tam meme altı kıvrımında olduğu için belli olmuyor.
kaç gündür bakamıyordum, simdi gordum resımlerıgerçekten güzel olmuş...
Tesekkur ederim canim . Ben cok memnun kaldim Oğuz kılıç tan.ve herkese gonul rahatligi ile öneriyorum
kızlar size konulan silikon un markasını biliyormusunuz, bir sorum daha olacak ameliyattan sonra size konulan silikonun seri numarası verildi mi...
Canim bende 4 hafta oldu olali yumusacik o kadar dogal gorunuyor ki) arkadasim benden gorup yaptirdi.simdilik sikinti yok bende de iz bile kalmadi.sadece tek tarafta nokta seklinde bir iz var cok yakindan baktigin zaman gorunuyor.sen meme alti mi yaptirdin ???
Ben de gorebilirmiyim ,cok merak ettim. Guzel sonuclar isteyen her kese nasip olsun insallahBak sana ozelden resmini atiyorum :)) yorumunu bekliyorum:))) :))
Bugun bir arkadaşım daha doktoruma ameliyat oldu.275cc kas alti harika duruyorlar :))) doktorumun ellerine sağlık:)))
Iyi ki varsin kadinlar Klubü. ..
Merhabaa Oğuz Bey muayene ücreti alıyor mu? Bir de siz ne kadara ameliyat oldunuzz? Bende fotoğraflarınızı görebilir miyim??
Merhaba, oğuz bey muayene ücreti almıyor. tunalı'da everest kliniği var. bende mart sonu gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. çok güven veren bir doktor. bir arkadaşıma yaptı ve çoooookk memnun. zaten hiç olumsuz bir yorum okumadım Oğuz Bey hakkında..
Ameliyat toplamda ne kadar tutuyormuş?? Birde burada Oğuz Beye ameliyat olan var mı fotoğrafını gördüğün?