- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi _MedceziR_
ben de nejdet şişman beyi çok okudum lazer liposuction la ilgili. her yerde yazmışlar ama çok iyi bir karar vermem lazım bu hususta. çünkü nisan ayı sonunda düğünüm var, daha iyi şeyler yapayım diye var olan görüntümden de olmak istemiyorum
alt yanak ve gıdı bölgemi inceltmek istiyorum.yanaklarım tombiş olduğu için fotografik bir görüntüm yok._MedceziR_ sen yaptırdın mı lazer liposuction?
ödemler ne kadar sürede geçti?
fiyatlar nasıldı?
bir de bir plastik cerrahın elinin sanatçı gibi olması lazım. sonuçta yüzüme müdahalede bulunacak. sence estetik yönü nasıl doktor beyin? modayı da teknolojiyi de yakından takip eden biri olması benim için çok önemli.
bilgi verirsen sevinirim. şimdiden teşekkürler :)
Nejdet bey çok iyi bir doktordur..Gönül rahatlığıyla gidin görüşün..Fiyatları da istanbula göre çok çok uygun..
Benim ödemlerim geç gidiyor..Ama 2 ayda sonucun %80 i ortaya çıkıyor..
Size yapılacak işleme karar vermesi için sizi tam olarak muayene etmesi gerekir..
_MedceziR_ çok teşekkür ederim. yarın randevu almak için arayacağım. umarım çalışıyordur yarın. çok az zamanım kaldı. eğer yaptırmakta karar kılarsam gelişmelerden herkesi haberdar edicem söz
çok kalp:)
Merhaba ben de necdet bey le görüşmeyi düşünüyorum,siz görüştünüz mü,nasıl bir izlenim oluştu:)Bugün Nejdet beyle görüşmeye gideceğim lazer liposuctionla ilgili. Bakalım neler olacak. Gelişmeleri haber ederim
[merhaba Nejdet beye bi konuda danışmak istiyorum ben de. muayene ücreti alıyor mu ilk görüşmeden bilgisi olanlar yazabilir mi?
Merhaba Nejdet beyle görüşeceğim yazılmış ama görüştüm lazerlipo oldum memnunum diyen çıkmamış :) ben de görüşecektim ama önce buraya bakayım dedim, yok mu görüşen?
Eylül başında görüşücez inşallah
beni de yarın arayacakmış öyle dedi :)) whatsapptan fotoğraf gönderdim ben de :))
ben de bugunlerde giderceğim Dr beye.. sadece bel bölgemi inceltmek istiyorum...
Cattaleya... sizin hangi bölgelerdi lazer lipoliz yaptırdıgınız.. tek seans yetti mi mesela?