Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Botoxtan memnun kaldın mı nasıl yapıyor? ben kaşları kaldırmak alnı açmak istiyorum kaş aramda mimik kırışığım var düzeltebilir mi dersin?

merhaba, meme implant fotoğraflarınız varsa izler misiniz beni? ve hatta naci beyin başka hastaları da varsa buralarda... başka bir doktora yaptırdım ben silikon ameliyat, şimdi revizyon düşünüyorum, naci bey görüştüğüm ikinci doktor. bana güven verdi yaklaşımı, tabii fiyatı çok yüksek geldi o ayrı...

Merhaba kızlar Naci beye bu sene burun estetiği olmayı düşünüyorum fakat burnumun ince ve zayıf bir burun olmasından korkuyorum daha dolgun bir burun istiyorum bana tavsiyeleriniz neler burun estetiği olup memnun kalan arkadaşlar biraz yardımcı olursa çok sevinirim

Burun estetiğini bilmem ama kendisi botox bile yapamayan bi doktor. Yillar önce masseter botoxu yaptırmış ve 3 ay boyunca gülememiştim. Bana botoxta bu normal demisti ama nedense sonraki farklı doktorlara yaptırdığım uygulamalarda bu sorunu yaşamadım. Demek ki normal değilmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…