Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
benim 23.10.2013 göğüs büyütme operasyonum var, ama ben korkuyorum doktorum çok genç..... Doktor hakkinda bilginiz var mi?
lütfen yardimmmm![]()
Merhaba,
benim ameliyat bitti, çok mutluyumBende 525cc Implantat koyuldu kasin altina :124:
Op. Dr. Mahmut Ulvi Kayali tavsiye ederim. :128::128::128:
:)
Keşke daha önce gireymişim siteye. Yeni girdim ve yeni okudum.
Öncelikle belirteyim ki çok çok çok iyi bir hekime kendini emanet ediyorsun.
Benim ameliyatımı da Mahmut Bey yaptı ve sonuçtan gerçekten de çok memnun kaldım.
Genç ama bir o kadar da titiz ve ilgili bir hekim.
Hiç bir tereddüt yaşama.
Şimdiden geçmiş olsun, yine ve güzel haberlerini bekliyoruz[/QUOTE
canım nekadar zaman oldu senın yaptıralı... cidden zor iyi bir dr bulmak... kas altı mı kas zarı altı mı yapıyor
Merhaba,
benim 23.10.2013 göğüs büyütme operasyonum var, ama ben korkuyorum doktorum çok genç..... Doktor hakkinda bilginiz var mi?
lütfen yardimmmm![]()
[/QUOTE]Merhaba, Şimdiden bol şans diliyorum sana. Kimsenin birşey yazmayaşına üzüldüm çükü bende altalyada ameliyat olmayı düşünüyorum acak kime kararsızım. Dr Gökhan Özerdemle yazışdık biraz aslında verdiği cevaplarla beni tatmin etti ama yüzü yüze görüşemedikmi insan karasız kalıyor ne yazık ki ben yurtdışındayım o yüzden. Ameliyat sonrası bilgilerini paylaşırmısın ve Doktorun kim? kaç paraya yapıyor? yuvarlakmı, damlamı? kas altımı üstümü? benim en çok merak ettiğim şeyler :))
lütfen yardimmmm![]()
:)
Keşke daha önce gireymişim siteye. Yeni girdim ve yeni okudum.
Öncelikle belirteyim ki çok çok çok iyi bir hekime kendini emanet ediyorsun.
Benim ameliyatımı da Mahmut Bey yaptı ve sonuçtan gerçekten de çok memnun kaldım.
Genç ama bir o kadar da titiz ve ilgili bir hekim.
Hiç bir tereddüt yaşama.
Şimdiden geçmiş olsun, yine ve güzel haberlerini bekliyoruz[/QUOTE
canım nekadar zaman oldu senın yaptıralı... cidden zor iyi bir dr bulmak... kas altı mı kas zarı altı mı yapıyor
Eylül de oldum ben ameliyatımı Mahmut Hoca'ya. Ne kadar çok hekimle görüşürsen kafan bi o kadar karışacak ama sana en çok güven veren hekimi de bulmanda yardımcı olacak. Ben de bir kaç hekim ile görüştüm ancak kararımı Mahmut Bey'den yana kullandım. Şu anda da çok şükür memnunum.
Merhaba,
benim ameliyat bitti, çok mutluyumBende 525cc Implantat koyuldu kasin altina :124:
Op. Dr. Mahmut Ulvi Kayali tavsiye ederim. :128::128::128:
Eylül de oldum ben ameliyatımı Mahmut Hoca'ya. Ne kadar çok hekimle görüşürsen kafan bi o kadar karışacak ama sana en çok güven veren hekimi de bulmanda yardımcı olacak. Ben de bir kaç hekim ile görüştüm ancak kararımı Mahmut Bey'den yana kullandım. Şu anda da çok şükür memnunum.
Sizde hangi protez kullanıldı