Op.Dr. Jale Gürlüler

Çok teşekkür ederim antika iyi dileklerin için .Bugün gittim ben yine dikişleri aldırmaya çok morali bozuk hastane yüzünden yazık üzüldüm valla kadın ağladı konuşurken .İyi dr. ama biraz da objektif bakmak lazım bazı eksileri de var yani .Epudrali kesinlikle öneririm ve Anez.Uzm.Erkan beyi çok tatlı kibar biri ne kadar rahatlatıyor insanı bilsen o zaman daha da güveni geliyor insanın kendine .Hiç düşünme derim ben çok tedirgindim epudral konusunda iyiki öyle yapmışım .Senin içinde hayırlı olsun canım

erdiğin bilgi için teşekkür ederim derincim.çünkü yaşayan en iyisini bilendir.objektif bakma konusuna gelince belki de haklı olabilirsin.çünkü ben ilk düşüğümde hamile olduğumu bile bilmiyordum gece yarısı hastaneye kaldırıldığımda yaşadıklarımıysa ne siz sorun ne ben sölim öle bir kasabın eline düştüm ki o sancı ağrı onun bana çektirdiklerinin yanında hiç kaldı.ayy aklıma geldikçe titriyorum korkudan ve sinirden.ondan sonra arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine jale hanımı tanıdım.daha sonraki gebliklerimde hep onunlaydık.o ilk korkunç olaydan sonra o benim için adeta bi melek oldu.çünkü insan o anda destek arıyor elini tutacak birini arıyor.ağrısı sancısı bi yana kaybetmenin acısı hepsinden beter.işte jale hanım bunu bana verebildi o yüzden de bendeki yeri ap ayrıdır.

derinzlm Allah analı babalı büyütsün.Bizde eşimle bebek düşünüyoruz Allahım bizede nasip eder inşallah. 15 aylık evliyim henüz çocuğum yok. Bu ayki adetim 8 gün gecikti 5.gün kan testi yaptırdım ama 0,976 çıktı gebelik yok yani. Pazartesi doktora gidicem jale hanıma gitmeyi düşünüyorum ilk defa gideceğim için tedirginliklerim var bide çok utanıyorum muayeneden falan. Jale hanım benim için doğru bir tercihmi olur. İlk defa gittiğimde neler uyguluyacak bilginiz varsa lütfen bana yardım edin. Çok korkuyorum

epidural hakkında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım..ben de epidural sezeryan düşünüyorum...
anestezi doktorunun iyi olmasına sevindim:lepi:

JALE HANIM ÇOK ŞEKER BİR DOKTOR CANIM ÇOK MEMNUN KALACAĞINA EMİNİM..GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİT...........:1hug:

Canım hayırlısı olsun öncelikle ilk muayene zaten karından ultrasonla karından bakılıyor ben 26. haftamda sadece vajinal muayene oldum .Jale hanımı düşünüyorsan tavsiye ederim ama ben son gittiğimde hala net değildi hastane ilişkisi onuda göze al .
İlk gittiğinde kan testi yapar kanında bulunabilecek olası tehlikelere karşı .Hyaırlısı olsun diyelim şimdiden haberdar edersin bizide :))

:lepi::lepi::lepi:a.sa.s

melekcım selam ..

epıdural sezeryan duşundugunu yazmışsın. neden sezeryan ıstıyorsun yada duşunuyorsun ? mecburıyetten mı canım . yoksa normal dogum yapmak ıstemıyormusun.
normal dogumdan korkma cok cok guzel anlar onlar epıdural yaptırırsan daha kolay gerçekleşıyor .sezeryanın sonrası daha zor dıye duydum ablamlar ve yengemde mecburen sezeryan oldular cok acı cektıler sonradan. bebegını kendı kendıne bıle emzıremıyorsun ..

ama şoylede bırşey var eger sen kendını baştan berı sezeryane adapte ettıysen sezeryan ol.. cunku o zaman adapte oldugun şey sana cok daha ıyı gelebılıyor ..

bnmde doktororum medıcal parktan Ahmen Yılmaz dı .. cok ıyı bılgılı ılgılı bırı .. dogum esnasında ıse cok sakındı :)))

ama ıkıncı bebegımı ınşallah tabı ılerde.. jımer jale hanımda dunyaya getırmek ısterım . arkadaşım onun hastasıydı memnun kalmış . hastane olarakta sadece kadın saglıgı cocuk ve dogum hastanesı oldugu ıcın orayı tercıh edıcem ..

canımm aslında normal doğum yapabilmeyi çok isterdim..en doğalı ve normali tabi ama malesefki çok aşırı korkularım var...
ben muayne aleti olan spektrumu bile taktıramıyorum...........-tatlicadiarzu-
benim pisikolojim açısından epidural sezeryan en sağlıklısı olacak canım o yüzden mecbur gibi bişey...
zaten baştan beri kendimi adepte ettim dediğin gibi...kaydirigubbakcemile
ben biliyorsun jale hanımdan çoook memnunum ..hayatımda tanıdığım en mükemmel insan ve doktor..tabi bana göre...................kaydirigubbakcemile5
inşallah hayırlısı olr tatlım ikinci bebekte jale hanımla tanışırsın...
öpüyorumŞeniz

Jale hanıma gittim çok memnun kaldım ilk muayenede alttan ultrasyonla baktı sonra farlutal kullandım adetimin 3. günü tekrar kontrole gittim ve yine alttan muayeneyle hormon testeri yaptırdım şimdi klomen kullanıyorum haftaya salı tekrar kontrole gidicem yumurtalıklarıma bakıcak büyümüşlermi diye sizlerin sayesinde duydum jale hanımın adını hepinize çok teşekkürler çok iyi bi doktorla tanışmama vesile oldunuz.

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben hayırlı olsun tatlım memnun kalacağından şüpem yoktu zaten.....
inşallah herşey sorunsuzca olur sende tatlı bi bebişe kavuşursun:Saruboceq:

Sağol beyaz melekcim dün akşam eşimin spermlerine bakıldı sonuçları bekleyemedik ama telefonla arayıp söylediler problem yokmuş çok sevindim. Sorun bende doktorumunda dediği gibi yumurtalarımın çatlamasına karşı direnç gösteriyomuşum. Yumurtalıkların birinde tembellik varmış. Pazartesiye aldım randevuyu yumurtalıklarıma bakıcak yumurtlama olmuşmu diye

:Saruboceq:
HAYIRLISI İNŞALLAH CANIM...
SAĞLIKLA GELİR BEBİŞİN RAHAT OL CANIM

Canım inşallah 15 ayoldu evleneli 15 aydır istiyoruz. ınşallah en kısa zamanda olur.

selam arkadaşlar jale hanımı çevremde çok duydum burda sizlerinde yazdıklarını okuyunca bende ona gitmeyi istiyorum..yalnız kafama takılan sorular var cevaplarsanız sevinirim..hala jimerdemi ve ssklı muayene ücreti hakkında bilginiz varmı acaba ilk kez gidicem ve hiç bilgim yok..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…