dekinman arkadaşım 23 haftalık hamileyim. hamileliğimin öncesinde ve bu zamana kadar bütün takiplerini yaptıran, bebeğiyle ve onun sağlığıyla en iyi şekilde ilgilenmeye çalışan bir insanım... şu an takiplerim zaten pembe mavide yapılıyor, ancak doğum ücretleri orada yüksek diye başka arayışlara girdim,çok memnun olmama rağmen oradan.burada o kadar çok övülmüştüki dr. hanım bi gidelim dedik.özelden gitmeme rağmen böyle bir olayla karşılaşınca çok üzüldüm gerçekten. bu benim görüşüm ama burada çok abartılı anlatılıyor herşey. doğumevinde bile 4 hastayla ilgilenmiyor hiçbir dr. sizce bu normal birşeymi??birde bu yönden bakın...([/QUOame Merhaba arkadaşım.Yazıyı bana hitaben yazmamışsın ama merak ettim,4 hastayı aynı anda mı odaya aldı?ben böyle bir olayla hiç karşılaşmadım da.
daha bugün başıma gelmiş bir olay. fanlar kızacak bana ama bir daha asla gitmeyeceğim bir dr. kendisi. süper bir detaylı ultrason yaşadım,tam 2 dakika( ardından 2 dakikalık kısa bir görüşme ( tam 1 saat hastanedeydim dr.la görüştüğüm toplam 4-5 dakika... aynı anda 4 hastayla ilgilenen kaç dr vardır?? resmen dumur olduk eşimle.benim için müthiş bir deneyimdi...
arkadaşlar öncelikle merhaba, bende jale hanımın hastalarındanım 21 haftalık hamileyim ve tek kelimeyle çok memnunum kendisinden. ancak ilk hamileliğim olması sebebiyle kafamda çok fazla sorular var. en çok kafama takılan şayet ben normal doğum yaparsam günü ve saati ne olursa olsun jale hanım hemen gelir mi yoksa hastanedeki nöbetçi hekim mi ilgilenir. çünkü yakın bir arkadaşım başına geldi gece gülin hanım gelmemiş ve nöbetçi hekim yaptırmış doğumu...
dekinman arkadaşım 23 haftalık hamileyim. hamileliğimin öncesinde ve bu zamana kadar bütün takiplerini yaptıran, bebeğiyle ve onun sağlığıyla en iyi şekilde ilgilenmeye çalışan bir insanım... şu an takiplerim zaten pembe mavide yapılıyor, ancak doğum ücretleri orada yüksek diye başka arayışlara girdim,çok memnun olmama rağmen oradan.burada o kadar çok övülmüştüki dr. hanım bi gidelim dedik.özelden gitmeme rağmen böyle bir olayla karşılaşınca çok üzüldüm gerçekten. bu benim görüşüm ama burada çok abartılı anlatılıyor herşey. doğumevinde bile 4 hastayla ilgilenmiyor hiçbir dr. sizce bu normal birşeymi??birde bu yönden bakın...(
teşekkür ederim canım öncelikle. ben ilk günden beri aşada taşıyorum bebişimi ve hep tersti yani baş aşağı duruyordu. bundan dolayıda zaman zaman saatler süren sancılar yapıyor.ancak artık bu kadar azıtmasının sebebi dahada aşağı inmiş olması yer dar ufaklıkta hareketli olunca tırmlatıyomuş haliyle.zamanın yaklaştığının habercisiymiş. :)))
birde erken doğum riski taşıdığımız için üstüne panikte eklenince sabahlar olmasınlık bi durum oluşturuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?