Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ahmet beyi tercih etmedim tesadüf yönlerdirdiler beni fakülteden ben medicale gidince hemşireler bile çok şanslısın ahmet bey doktorun dediler bi daha bi problemim olursa bir tek ahmet beyi bilirim sanada çok sevindim psilokumcum:)inş sağlıklı bi bebek kucağına alırsın yoğun bi insan olduğu ahmet beyin gözlerinden belli her zaman kırmızıydı ben hastanede yatarken:)
slm kızlar bişi sormak istiyorum ayrıntılı usg yaptıran varmı aranızda jale hanıma bu konuda ki fikirlerinizi deneyimlerinizi almak istedim. benim daha sürem var geçi büyük ihtimalle jale hanım yapacak ayrıntılımıda ama bi çok yerde ayrı bir doktorun uzmanın bakması gerektiğini okudum o yüzden size bi sormak istedim
jale hanımın ultrasonu çok iyidir
anne karnında bir bebeğin karaciğeindeki problemi bile farketmişti bebeiş doğar doğmaz ameliyat oldu ve yaşama yeniden merhaba dedi
güvenle baktırabilirsin jale hanıma ve ayrıca ultrason makineleride çok yeni ve son teknolojide
canım bu ayrıntılı usg lerle genelde radyoloji uzmanları inceliyor,
ben setbaşında bilsonda yaptırdım ayrıntılı usg yi,
yani normal kadın doğumcu harici radyoloji uzmanı incelemişti,
13., 21. ve 30 . haftalarda gitmiştim ayrıntılı usg ye.
yaklaşık 1 saat inceliyor. yanılma payları çok düşük.
bilsonun usg cihazları çok kaliteli ve doktor ismail bey var
ismail şeker, hacettepe mezunu ve halen bilimsel yayınları ve yenilikleri yakından takip ediyor.
biraz pahalı ama bebişler için değer.
hayır medical parkta ahmet bey var ahmet yılmaz beni hemen müşayede altına aldı inannırmısınız sanki yıllardır hastasıymışım gibi ilgi gösterildi 10 gün tedavi gördüm sonra doğum oldu jale hanımı arayınca bana sadece dediki fakülteden ayrılma demiştim sana boş kuvöz yokmuş ben bişey yapamam dedi kapattı