- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
sağol canım çok şükür çok iyi geçti doğum herşey mükemmeldi,herkez çok ilgilendi...Allah sana babeğine ve ailene uzun ve sağlıklı günler nasib etsin inşallah.Doğum yapıp yapmadığını ve yaptıysan nasıl geçtiğini merak ediyordum doğrusu.Herşey yolunda gittiği için sevindim.Ya ayıp olacak ama toplam hastane masrafı olarak ne kadar ödedin,epidural mi yaptın yazabilir misin?
Allah uzun sağlıklı ve başarılarla dolu bir ömür nasip etsin öykünüze canım.doğum hikayenide okudum gözlerim doldu. bakalım hayırlısıyla bizimde az kaldı. şimdi o büyük heyacanı biz beklemekteyiz :)))
beyazmelek; güle güle büyütün bebeğinizi,Allah uzun ömürler versin inşallah.çok şeşer görünüyor Allah nazarlardan saklasın.sağlıklı olmanızda çok güzel ikinizede nazar değmesin inşalllah,darısu bekleyenlerin başına kendine iyi bak a.s.
beyaz melek tebrik ederim zorlu maratonu bitirmişsin Allahım inşallah bende görürüm o günleri :) daha 14 haftalığız o yüzden çok varmış gibi geliyor. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bir ömür beraber mutlu olun inşallah
saol canımbursasu bebişin sevilmiyecek gibi değil ki çok tatlı maşallah...
Doğuma Hazırlık - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBUben aranıza yeni katıldım...doğum yapan arkadaşlar bizlere yardımcı olunda hastane de neler lazım oluyor neler isteniyor çantamızın olmassa olmazları neler bize bilgi verin kızlar ya çok zormuşsenağlama
kim ne derse desin ben jale hanımı çok seviyorum ya
2 hafta önce falan kontrole gittim oğluşumuzuda alıp ben bankoda kızlara randevum olduğunu söylerken oğlum anakucağında elimde duruyordu bi döndüm jale hanım keremi seviyor başını kaldırdı bi baktı ben aa çok şaşırdım dedi sen mi geldin öptü kan çekmiş demekki falan dedi
hiç bekletmeden hemen bizi aldı saolsun oğlum kereme bayıldı sohpet ettik konuştuk muayenemi oldum keremin fotosunu çekti
tıpkı çok yakın bir dostum bir arkadaşım gibiydi
ben bu doktoru seviyorum
beyaz melek öncelikle tatlı bebişinle ömür boyu mutlu sağlıklı olun inş. bende jale hanımı çok seviyorum..4 yıl bu sektörün içindeydim.insanlar çok konuşunca iyi doktor sanıyor malesef...bene ekim başında kısmetse alıcam bebişimi kucağıma hamilelik süresince hiç bir proplemde yaşamadım
Merhaba Bursasu.Sana katılıyorum.Jale Hanım 'ın tavırları gerçekten çok samimi.Oğlum altı yaşını geçmiş olmasına rağmen hala gittiğimizde resimlerini çekiyor.İnsan bir doktordan daha ne ister anlamıyorum.Aslında mesleğinin dışında hiç bir şey yapmasına da gerek yok ama bana göre mesleğini en iyi şekilde yapıp ,onun da ötesine geçebiliyor.Yıllardır kendisinden hiç bir şikayetim olmadı.Bir arkadaşımız memnun kalan hastalarının hep 7-8 yıllık hastaları olduğunu ,memnun kalmak için böyle bir sürenin mi geçmesi gerek gibi bir şey yazmıştı yanılmıyorsam.İnsan ister istemez soruyor ilk gittiğim zamanlarda memnun kalmamış olsaydım bir o hastanye ,bir bu hastaneye peşinden gezermiydim acaba?Bu arada oğlun gerçekten çok tatlı,Allah uzun ömürler versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?