angel05_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 121 0 12 Mart 2011 Konu Sahibi angel05_ #1 Hasan Fındık'a ameliyat olanlar -özellikle meme büyütme- tecrübelerini paylaşabilir misiniz? Hasan Fındık hakkında görüşlerinizi söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Hasan Fındık'a ameliyat olanlar -özellikle meme büyütme- tecrübelerini paylaşabilir misiniz? Hasan Fındık hakkında görüşlerinizi söyleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
I irmakcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2011 127 1 24 Mart 2011 Konu Sahibi angel05_ #2 ben hasan beye olmayi planliyorum. hakkinda hep olumlu seyler duydum. gorusmeye gittigimde izlenimlerimi paylasirim.
ben hasan beye olmayi planliyorum. hakkinda hep olumlu seyler duydum. gorusmeye gittigimde izlenimlerimi paylasirim.
angel05_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 121 0 24 Mart 2011 Konu Sahibi angel05_ #3 cok teşekkürler ilgilenip cevap verdiğin için.ben de hep olumlu seyler duydum iyi bir doktor oldugunu düşünüyorum..
cok teşekkürler ilgilenip cevap verdiğin için.ben de hep olumlu seyler duydum iyi bir doktor oldugunu düşünüyorum..