Op. Dr. Emrah Işıktekin' de Hem de Devlet Hastanesinde Burun Estetiği Oldum

Burnunuz nasıl oldu? İyileşme süreciniz nasıl? Fotoğraf ekler misiniz

Ameliyat sonrası bandajlarım açılıp eve giderken aynaya bakıp ‘Güzel oldu ya,iyi ki bu doktora gitmişim’ dediğim aklıma geldi de gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Üstüne bir ameliyat daha olup ne kadar gözyaşı döktüm bilemezsiniz.
O yüzden her şey muhteşem bile olsa erkenden tavsiye vermek çok tehlikeli.Ben de görüp bayıldığım bir tavsiye üzerinden gittim ama o gördüğümle alakası olmadı.Doktorun reklamını yapan kişiye de en az doktorum kadar dua ediyorum şimdi.

Siz revizyon mu oldunuz Emrah bey e? Anlamadım şimdi, ameliyat sonrası memnun kaldınız mı? Beklentinizi karşıladı mı yani?

Merhaba, şu an durumunuz nedir? Burnunuzu merak ettim, memnun kaldınız mı ? Şekil değişikliği çökme kemer burun deliği asimetrisi oldu mu?

Siz revizyon mu oldunuz Emrah bey e? Anlamadım şimdi, ameliyat sonrası memnun kaldınız mı? Beklentinizi karşıladı mı yani?

Merhaba, şu an durumunuz nedir? Burnunuzu merak ettim, memnun kaldınız mı ? Şekil değişikliği çökme kemer burun deliği asimetrisi oldu mu?
Görmemişim kusura bakmayın.. şekil olarak bir değişiklik yok bandaj açılınca 1 tık daha ödem oldu ama abartılı bir durum yok memnunum şu an. Benim kaygım acı çekmekti o olmadı çok şükür. Unutmazsam resim atarım size yarın.

Septumda bir siyahlık var,kan mi o ?
Orda bir dikiş vardı kabuk baglıyor hep. Bir de İcme denmesine rağmen dayanamadım yasaklı süreden başlayıp sigara içtim. Icsen bile cok içme dokuların iyileşmesi açısından demişti ama ben 1.5 paket sigara iciyorum günde Doktor uyarmıştı ama..

Anladım,orası kolay enfeksiyon kapıyor hatta delik oluşanlar bile var. Bol kremleyip,en az 3 ay malum maddeden icmemek lazım. (Göz pomadi) sürebilirsin

Bravo valla

Ciddi
Anladım,orası kolay enfeksiyon kapıyor hatta delik oluşanlar bile var. Bol kremleyip,en az 3 ay malum maddeden icmemek lazım. (Göz pomadi) sürebilirsin
Ayyy ciddi misiniz?
ya hayattaki tek iradesizliğim. Doktor sprey ve pomad verdi. Daha ne kadar süre kullanmam lazım? Bir de orası neden geç iyilesiyor acaba? Ve cok mu uzun sürüyor? Sagolun uyarınız icin.

Ne deseniz haklısınız bir bu değil vucudumda oluşan hic bir yara zamanında iyileşmiyor sigara yüzünden. Asla ve asla kimseye tavsiye etmem. Bu konuda aşırı iradesizim. Bebek gibi cildim vardı hani gören hayran kalırdı. Son bir senedir ömrümde görmediğim sivilce, lekelenme, bozulma mevcut.

Ameliyat olma riskini alıyorsanız bu iradeyi göstermeniz lazım çünkü günde 1,5 paket sigarayla burnun iyileşmesini tamamen engelliyor olma ihtimaliniz var. İkinci defa ameliyat olmak zorunda kalmaya değecek bir şey mi?

Burun estetiğinde sigara ne gibi sonuçlar dogurabilir? Dediklerinizde cok haklısınız. Tamamen bırakmam imkansız hic olmazsa 10 taneye falan dusureyim

Bir de benim burnum önceden düzgündü. Kırılınca sola eğilme ve burun ucumda düsme oldu. Şimdi ki şekle baktıgımda kırılmadan önceki burnuma benziyor ama ucu sanki daha güzel ama karsıdan bakılınca burun deliklerim gozukmuyor dogal bir görüntü var.

Aynadan bakınca hoş, telefonun kamerasında tombik duruyor. (Bunu hic anlamadim) Bandaj açılınca biraz şişme oldu. Ee tabii bir de benim şu illet sigaram yüzünden doktor ödem ve yaraların gec iyilesecegini söyledi.

Benim yüz hatlarım hep tombik kendimi bildim bileli. Doktor, zaten burnun küçük kırık yeri onarıp ucunu hafif kaldıracağım diğer türlü yüzüne yakışmaz demisti. Şu lanet efektler yüzünden cok kalkık burunlar hoşuma gidiyor. acaba kanatları daralsaydı cok mu komik olurdu bu arada burun orjinalimde kanatlar geniş değildi benim.

Nikotin kan damarlarını etkileyip kan akışını engelliyormuş. Kan akışı yeterli olmadığında dokular yenilenemiyor. Daha yeni ameliyat olmuşsunuz, açık yara, dikişler var. Enfeksiyon kapma riskiniz var, dokular iyileşemediği için kıkırdaklar kayabilir, bozulabilir. Bir ton risk var yani. 10 tane bile değil, hiç içmemeniz lazım bence. Yoksa onca ameliyat zahmetini, acıyı boşuna çekmiş olacaksınız ve belki de burnunuz çok kötü bir hal alacak. Bence bu fırsatı değerlendirin, sigarayı da bırakmış olursunuz.

Telefonun ön kamerası balık gözü gibi olduğu için odak noktasının ortasındaki şeyleri olduğundan daha büyük gösteriyor. Burnunuz da tam ortada. Ayrıca ilk aylarda zaten şiş olur.

Yaa Korktum şimdi giderek iyice dusurup keseyim yaa. Sagolun bilgilendirme için. Moralimde bozuldu hem enfeksiyon, hem burun yapım bozulur diye Simdi kafaya takar dururum acaba geç mi kaldım? Bozulmuş mudur ki yaa ?

Yaa Korktum şimdi giderek iyice dusurup keseyim yaa. Sagolun bilgilendirme için. Moralimde bozuldu hem enfeksiyon, hem burun yapım bozulur diye Simdi kafaya takar dururum acaba geç mi kaldım? Bozulmuş mudur ki yaa ?
Zararın neresinden dönerseniz kârdır, bence azaltarak kesin. Yapabiliyorsanız hemen kesin hatta. Geç kaldım artık çok geç demeyin sakın.

Burun enfeksiyonu küçümsenecek bir durum değil. Ölüm üçgeni dediğimiz bölgelerden biri de burundur.(fotografini bırakiyorum)Burada bulunan bir sivilceyi dahi patlamak, beyne kadar giden iltihaba neden olabilir. Enfeksiyon yüzünden kolumellasini dahi kaybedip,takma burunla gezenler var. En azından yaranın iyileşmesini bekleyin. Kimi insanin 1 ayda kiminin 3 ayda iyileşir. Bu süreçte,kremi ihmal etmeyin.

Eklentiler

• 20221130_200217.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 163
Zararın neresinden dönerseniz kârdır, bence azaltarak kesin. Yapabiliyorsanız hemen kesin hatta. Geç kaldım artık çok geç demeyin sakın.

Çok teşekkürler ayy bayağı korkutucuymuş En kısa zaman da doktorada gideyim. Çok tedirgin oldum. Ben de sorunsuz bir ameliyat gecirdim diye sevinirken sorunu kendim çıkaracakmışım. Zaten burun kıkırdak ve kemik yapısından seninki normalinden daha gec toparlanacak demisti. Dudak dolgusuda istedim 6-8 haftadan önce olmaz seninki daha da uzayabilir dedi. Doktordan cok biliyorum ya.. Bir sey olmaz yaa demiştim ama şimdi korktum valla. Çok çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…