Mernem,ıyi günler peki Coşkun beye burun ameliyatı olan kimse yo mu?
merhaba illuyanka.... günlerdir levent taşçı yı internetten takip ediorum.. çok büyük bir sorunum war gözaltı torbalarım... . izmirdeymm o yüzden oraya sadece randevu için gelemiorum... gözaltı na lazeryaptıracaını yazmışsınn... yaptırdın mıı die merak ettmm... ve en önemlisi sana ne kadar mal oldu... cewap yazarsan benii çook mutlu edersnn çok saol mafoldumben
Mernem, ben mayısta fraxel lazerle operasyon geçireceğim net fiyatı yazarım. Ama lazerler kendi aralarında o kadar çeşitli ki. Şimdi en ucuz lazeri ve tehlikelisini kullanıp bu işi aynı paraya yapanları da gördüm. Eğer superplast'ın web sitesinde incelersen lazerde, ne kadar üstün bir teknoloji kullandıklarını görürsün. Örneğin bacaklarımda varis ve kılcal damar çatlaması vardı Ankara da bir yere gittim.İsmi lazım değil. 800.000ytl ödedim ve sonuç berbattı. Superplastta Hamiyyet Aritta hanım, Coşkun beyin onayıyla bana tedaviye başladı, daha 1. seansta sonuç harika. Kullandıkları lazeri gördüm, çok güçlü ve etkili bir soğutma sistemi var. Çünkü Hamiyyet hanım lazerle damarları temizlerken yardımcısı soğuk hava veriyor. Böylece ciltte yanma ya da lekelenme olmuyor. Belki senin bildiğin lazer fyatları daha düşük ve farklı lazer makineleri içindir. Ama istanbul da benzer estetik operasyonları arasında ben daha düşük kalite ve pahalısını gördüm ama aynı kalitede daha ucuzunu görmedim. Sen yine de iyi araştır ama ucuz diye bilmediğin lazer tedavilerine girme. Bir çok hanım lazer nedeniyle oluşan yanıklardan şikayetçi.Neden? Doktor iyi değil, kötü ve eski teknolijiye sahip lazer kullanıyorlar. Dikkatli ol.Kızlar Coşkun beydeb randevu almaya çalıştım ama İstanbulda olacağım tarihe te randevuları çok doluyumuş o yüzden gidemiyeceğim nerdeyse 15 gün sonrasına randevu verdiler kabul etmedim bu randevu işleri ne kadar kalabalık oluyor böyle. Birde Lazerden bahsedilmiş sanırım ama sadece bir seansı 1500-2000 Lira ise bence çok uçuk bir rakam başka doktorlarıda düşünmek gerek derimmmmm....
çok teşekkürler ilgin için... haklısın tabii ama benm orada kalıcak yerim yokk ... nete baktığımda coşkun bey tek bir seansta bunu düzelteceğini sölemiş... hani tek seans için 1500-2000 iide 2. 3. seansı önerirse batarm ben öğrenciym dahaa:) ilerde senin gibi yönetmen olucamm :) yaa hani günübirlik gidip yaptırıp ewime dönmek istiorum tek seanss sa eğer çookk ii olurdu:S napsam ki ben şimdi bilemedimm uykularım kaçıo wallaa:S:SMerhaba, ben 48 yaşındayım. Ama yüzümde çok kırışık yok. Coşkun bey bana, lazerle gözaltındaki hafif torbayı kolayca yokedebiliriz, dedi. Nisan ayında superplast hastanesine gittiğimde orada eğitimini İtalya da yapmış Medikal estetisyen Hamiyyet Arietta ile tanıştım. Yüzüm için lazerle gençleştirme tedavisi yapılabilir mi diye sordum. Bana Fraxel lazerle tedaviyi önerdi ve 3 seans size yeter, dedi. Coşkun beyde bu tedaviyi onayladı. Mayıs ayında tedavim başlıyacak seni bilgilendiririm. Fraxel lazer göz altı torbaları da dahil tüm yüzü kapsadığı için ücreti farklı. Ben sadece göz altı torbası fiyatını bilmiyorum. Fraxel lazer uygulamasının seansı yanlış hatırlamıyorsam 1500-2000 YTL arasıydı galiba. net fiyatı tedaviden sonra söylerim. Üzülme, coşkun beyin yaptığı gözaltı torbası ameliyat sonrası fotoğrafları gördüm. Çok başarılıydı. Hasta tedavi için gelen bir İngilizdi. Oralarda çok pahalıymışta. Her derdin çaresi vardır. Gelemiyorsan, telefonla ulaş Coşkun beye. Olmadı atla git İstanbula. Bu estetik olayları yüzünden İstanbul yollarına düşüyorum. Bence bu işi en iyi yapanlar İstanbulda. Niye mahfoluyormuşsun ki! Çaresi var. Güçlü ol. Paranı ayarla, iyi bir doktor ve hastane seç. Kendini riske atma.
çok teşekkürler ilgin için... haklısın tabii ama benm orada kalıcak yerim yokk ... nete baktığımda coşkun bey tek bir seansta bunu düzelteceğini sölemiş... hani tek seans için 1500-2000 iide 2. 3. seansı önerirse batarm ben öğrenciym dahaa:) ilerde senin gibi yönetmen olucamm :) yaa hani günübirlik gidip yaptırıp ewime dönmek istiorum tek seanss sa eğer çookk ii olurdu:S napsam ki ben şimdi bilemedimm uykularım kaçıo wallaa:S:S
Tabii bilgilendiririm. Mayıs ayı içinde İstanbul'a gideceğim. Sana hemen yazarım.illuanka acaba doktoruna gittiğin zaman ve gözaltı torbalarınla ilgili işlemden sonraa bilgilendirirmisin....:)vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?