Op.Dr. Cahit Vural ile Meme Estetiği

Merhaba Cahit bey. Benim sol göğüsümde kistler mevcut. Bir hastanede 6 ayda bir ultrason çektirmek suretiyle takipteyim. Doktorlar kistlerin zararsız olduğunu söylediler . Bu durumda silikon taktırabilir miyim. Kistler sorun olur mu ? teşekkürler.

Merhaba X xmehlikax akıllı jel implant yani silikon meme ameliyatları sonrasında rutin tarama testleri rahatlıkla yapılabilir hiç endişe etmeyin hatta kitleler daha rahat hastalarımız tarafından farkedildiği için aksi bir durum halinde doktora başvurma süresini kısalttığını düşünüyoruz.

merhaba cahit bey 28 yaşındayım benim hiç gögüsüm yok dümdüz doktor sadece birazcık dokum olduğunu söylemişti, protez yaptırmak istiyorum 80 beden ile 85 arasında olan ölçü istiyorum çok büyük olmayan ama dolgun 80 beden gibi. Ortalama kaç cc olmalı sizce

Hocam ben de şunu merak ediyorum aynı kitle sorunu ben de de var biyopsi ile parça almak gerektiğinde silikon patlamazmi yada böyle bir durumda hastanın silikon yaptirmasinda sakınca var mı acaba
Teşekkür ediyorum şimdiden cevaplarınız için

Merhaba C Ceylan1565 size tam rakam verebilmemiz için bir takım ölçumlerinizi ögrenmemiz lazım bunun içinde. Göğüs çevresi ölçüsü,göğüs tabanı ölçüsü boyunuz bunlari bize bildirirseniz size yardımci olabilirim .Nasıl ölçüm yapicaniza dair görselleri isterseniz özelden paylaşabilirim.

Merhaba C Ceylan1565 size tam rakam verebilmemiz için bir takım ölçumlerinizi ögrenmemiz lazım bunun içinde. Göğüs çevresi ölçüsü,göğüs tabanı ölçüsü boyunuz bunlari bize bildirirseniz size yardımci olabilirim .Nasıl ölçüm yapicaniza dair görselleri isterseniz özelden paylaşabilirim.

Hocam mrh, aralık ayında ankaraya kısa bi tatil için gelicem. Bu süre içerisinde göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Ücret ve iyileşme süreci hakkında bilgi almak istiyorum. Aynı anda dudak silikon işlemi de yapılabilirmi.? Şimdiden teşekkürler...

Merhaba
Orta derece ve ileri derece sarkmalarda meme ucundan toparlanip diklestirme ve silikon yapılması mümkün mü ? En güzel sonucu lalipop mu yoksa mumkunse bu teknik mi sağlar ?

Merhaba Tiramisu35 Tiramisu35 17 cm gerçekten epey geniş bir meme taban ölçüsü bu yüzden hacimsel olarak 330 cc ve üzeri protezler size daha uygun olur

Doktor bey ya ben yanlış ölçtüm yada bilemiyorum :) bişeyler oldu işte.. Meme ucundan göğüs yuvarlağına dik Bi ölçüm yapıyorsunuz ya bilmiyorum ismi nedir , o çok küçükmüş (8 cm geldi ) o yüzden 325 cc takıldı.. Yani keşke daha önceden Bi deneme şansımız olsa hoş gerçi ameliyat olalı yeni oldu ama göğüslerim Zamanla büyümezse istediğim büyüklük bu değildi .. Sizi yakalamışken birşey sorayım bazı kişilerde silikon Zaman'la yayılıyor büyüyor ama bazılarında ödem gittiği Zaman biraz küçülme oluyor bu neye göre değişiyor acaba?

Hocam bir sorum daha var, protezlerin garantisi var ya ben bir yerde patlamanın vs şehir efsanesi olduğunu okumuştum peki o zaman bu garanti ne için var?

Merhabalar Pemberuj_lu Pemberuj_lu
İleri derece sarkmalarda kullanılan lolipop tekiniği ile %90'nun üzerinde başarı ile göğüs dokusunu toplayabiliyoruz Bazı çok istisnai durumlarda meme altında kalan çok küçük bir kesi de yapmamız gerekebiliyor Meme başı etrafından yapılan kesi de kullanılan teknikte ise sarkmaları toplamak mümkün tabi ama hastanın bu teknik için uygun aday olması gerekli burdaki sarkmaya müdahale şansımız bazen sınırlı olabiliyor.

X