ay arkadaşlar Allah aşkına ne saçmalıyorsunuz yaa.. Hangi doktor bile isteye hastasına kötülük yapsın delirdiniz mi? Sorununuz neydi, daha önce başka doktorlarda tedavi, işlem vs görmediğiniz ne malum ya da ihmalkarlıktan kendi kendinizi mahfedip suçu doktora atmak da ne bileyim.. Allah korusun çok büyük vebal . Ki Betül Hanımdan bahsediyoruz, melek gibi biridir ve çok değerli bir hekimdir. Asıl size dava açsa kazanır buralarda karalama kampanyası yapıyorsunuz, yazık. Ben 1 Haziran 2020'de gebelik haberimi aldığımda boynuna sarılıp ağlamıştım.. Normal doğum diye tutturduğum için haftalarca kaç gece uykusundan uyandırdığım doktorum.. Kızım neredeyse 2 yaşına girecek ve tedavide beni destekleyen moral veren Betül hocamız olmasaydı asla bu yolda bu kadar güçlü, emin, güvenli adımlarla yürüyemezdim. Siz bir olumsuzluk yaşadınız mı gerçek mi bilmem. Ama her ne olursa olsun bir insanın işine ekmeğine iftira, karalama en büyük günahtır. yazıktır. Bir telefon konuşmasına bile o an müsait olmasa akşam 9'da olsa kendi hayatından çalıp size sunan muhteşem bir hekimdir Betül Hanım her soruyu cevaplar ve çok merhametlidir. Allah ondan da emeği geçen tüm Fertijin çalışanlarından da razı olsun.