• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Betül Görgen Hastaları

Ahh canim benim Allah tez zamanda sifa ni versin kafam çok karıştı şimdi...
Şifa bulamadım. Dr Dr gezdim. Onca tüp bebek tedavisi. 4 sene kabus gibi idi. Hormonlar la ameliyatlar la mahvoldum
Psikolojim çöktü. Antidepresan kullanıyorum şu an. Tüp bebek teedavilerinibıraktım. Ümidim de yok artık.

Şifa bulamadım. Dr Dr gezdim. Onca tüp bebek tedavisi. 4 sene kabus gibi idi. Hormonlar la ameliyatlar la mahvoldum
Psikolojim çöktü. Antidepresan kullanıyorum şu an. Tüp bebek teedavilerinibıraktım. Ümidim de yok artık.
Allahım sen sabır ver güç .. doktorun kendisi ile konuştun mu inanamıyorum nasıl böyle bir şey yapabilir …

Allahım sen sabır ver güç .. doktorun kendisi ile konuştun mu inanamıyorum nasıl böyle bir şey yapabilir …
Bir mesaj yazmıştım cevap vermedi. Suçunu da kabul edeceğini sanmıyorum. Rahminizi kendisine hiç dokundurtmayın. Belki tedavilerden sonuç alırım dava ile uğraşmayayım dedim ama artık mecburum. Allahından bulsun.

ay arkadaşlar Allah aşkına ne saçmalıyorsunuz yaa.. Hangi doktor bile isteye hastasına kötülük yapsın delirdiniz mi? Sorununuz neydi, daha önce başka doktorlarda tedavi, işlem vs görmediğiniz ne malum ya da ihmalkarlıktan kendi kendinizi mahfedip suçu doktora atmak da ne bileyim.. Allah korusun çok büyük vebal . Ki Betül Hanımdan bahsediyoruz, melek gibi biridir ve çok değerli bir hekimdir. Asıl size dava açsa kazanır buralarda karalama kampanyası yapıyorsunuz, yazık. Ben 1 Haziran 2020'de gebelik haberimi aldığımda boynuna sarılıp ağlamıştım.. Normal doğum diye tutturduğum için haftalarca kaç gece uykusundan uyandırdığım doktorum.. Kızım neredeyse 2 yaşına girecek ve tedavide beni destekleyen moral veren Betül hocamız olmasaydı asla bu yolda bu kadar güçlü, emin, güvenli adımlarla yürüyemezdim. Siz bir olumsuzluk yaşadınız mı gerçek mi bilmem. Ama her ne olursa olsun bir insanın işine ekmeğine iftira, karalama en büyük günahtır. yazıktır. Bir telefon konuşmasına bile o an müsait olmasa akşam 9'da olsa kendi hayatından çalıp size sunan muhteşem bir hekimdir Betül Hanım her soruyu cevaplar ve çok merhametlidir. Allah ondan da emeği geçen tüm Fertijin çalışanlarından da razı olsun.

ay arkadaşlar Allah aşkına ne saçmalıyorsunuz yaa.. Hangi doktor bile isteye hastasına kötülük yapsın delirdiniz mi? Sorununuz neydi, daha önce başka doktorlarda tedavi, işlem vs görmediğiniz ne malum ya da ihmalkarlıktan kendi kendinizi mahfedip suçu doktora atmak da ne bileyim.. Allah korusun çok büyük vebal . Ki Betül Hanımdan bahsediyoruz, melek gibi biridir ve çok değerli bir hekimdir. Asıl size dava açsa kazanır buralarda karalama kampanyası yapıyorsunuz, yazık. Ben 1 Haziran 2020'de gebelik haberimi aldığımda boynuna sarılıp ağlamıştım.. Normal doğum diye tutturduğum için haftalarca kaç gece uykusundan uyandırdığım doktorum.. Kızım neredeyse 2 yaşına girecek ve tedavide beni destekleyen moral veren Betül hocamız olmasaydı asla bu yolda bu kadar güçlü, emin, güvenli adımlarla yürüyemezdim. Siz bir olumsuzluk yaşadınız mı gerçek mi bilmem. Ama her ne olursa olsun bir insanın işine ekmeğine iftira, karalama en büyük günahtır. yazıktır. Bir telefon konuşmasına bile o an müsait olmasa akşam 9'da olsa kendi hayatından çalıp size sunan muhteşem bir hekimdir Betül Hanım her soruyu cevaplar ve çok merhametlidir. Allah ondan da emeği geçen tüm Fertijin çalışanlarından da razı olsun.
Hiç bir tedavi geçmişim de yoktu. Ben büyük zarar gördüm. Başkalarının yaşadıklarını bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen.

selamlar, dün randevumuz vardı Betül hanım'a benim gibi araştırarak gidenler için detaylıca yazmak istedim.
Öncelikle merkez İstanbul'da çok merkezi biz uzaktan gelmemize rağmen çok kolayca bulduk. Girişte hemen danışma var ve hemen yardımcı oldular. Bekleme alanları, lavabo filan tertemizdi. Benim gibi hijyen takıntılılar için 4 4'lük bir yer. Asistanlar çok iyiydi, belki sadece 5 dk rötarlı oldu ama neredeyse beklemeden görüşmeye girdik. Betül Hanım çok ayrıntılı detaylı sorular sordu, ilk denememiz olduğu için de biraz gergindim ama konuşmasıyla yatıştım. Çıkarken bir hemşirenin tedavi gören kadınla o kadar güzel ilgilenişine şahit oldum ki bayıldım. Tekrar tekrar nasıl kullanacağını anlatıyordu tane tane. Aklınıza takılırsa arayabiliyormuşsunuz sanırım, bu olay da şahane. İlk izlenim için çok ilgili, tertemiz bir merkez olduğunu düşünüyorum doktorumuz Betül Hanım'da tecrübeli olmasına rağmen çok mütavazi ve güleryüzlüydü.
Şimdi eşimin işleri için döndük ama dün akşam konuştuğumuzda burada başlayıp denemekte hemfikiriz. Detaylarıyla her şeyi yazmayı planlıyorum herkesin hakkında hayırlısını diliyorum.

merhaba 12 yıldır evlıyım 3 düşük yaptım şimdilerde myomlarım var Eşimin tanıdıkları sayesınde fertıjın ı öğrendim ılk defa tüp bebek için görüşmeye gidicem carsamba günü .. ama tabıkı tedırgınım .. 2 aylık ıkı düşük tane ve yaklasık 5 aylık doğumla olan bir düşüğüm var rahim ağzı açılması yüzünden .. artık 42 yaşındayım .. evet yaş ve myomlar cok zorlayacak herseyın bılıncındeyım ama ama bir evladım olsun cok ıstıyorum bu bende takıntı degıl artık bu defterı kapatmıstım bıle ama eşim bunu deneyelım dedıgınde cok mutlu oldum demekkı o kadarda kapanmamıs bu konu bende .. ınşallah işe yarar inşallah Betül hn bizede şifa olur ... benım myomlardan dolayı 2 sene evvel rahmımı almak ıstedıler yaptırmadım herseyın sebebı var zamanı var belkıde .. umarım bende bırgun buradan güzel haberler veririm ..

Back