- Konu Sahibi gullguzelim
-
Ben ilk ameliyatımı oldum 6000 ama revizyon genelde tüm doktorlarda zaten yapılan ameliyat fiyatının 2 katıdır . Ama tabiki iyice araştırın fiyat içinize sinmediyse . Önemli bi durum çünkü :)Merhaba kizlar bende bekir beyin asistaniyla bugün revizyon icin görüstüm 12000 tl dedi. Ben yurt disindayim ve yabanci numara oldugunu söylemesemde görüyorlar. Bana fiyat ne yalan söyleyim yüksek geldi. Haziran ayinda ameliyat olanlar 6000 tl ödemis. Yyani revizyon olmasi yurtdisi olmamin mi etkisi diye ne yalan söyleyim düsünüyorum. Aranizda revizyon olup fiyatini söyleyebilirmisiniz lütfen.
Eylulde revizyon tek fiyat 9000tl idi. Dovize endekslemis demekki.Merhaba kizlar bende bekir beyin asistaniyla bugün revizyon icin görüstüm 12000 tl dedi. Ben yurt disindayim ve yabanci numara oldugunu söylemesemde görüyorlar. Bana fiyat ne yalan söyleyim yüksek geldi. Haziran ayinda ameliyat olanlar 6000 tl ödemis. Yyani revizyon olmasi yurtdisi olmamin mi etkisi diye ne yalan söyleyim düsünüyorum. Aranizda revizyon olup fiyatini söyleyebilirmisiniz lütfen.
Merhaba kizlar bende bekir beyin asistaniyla bugün revizyon icin görüstüm 12000 tl dedi. Ben yurt disindayim ve yabanci numara oldugunu söylemesemde görüyorlar. Bana fiyat ne yalan söyleyim yüksek geldi. Haziran ayinda ameliyat olanlar 6000 tl ödemis. Yyani revizyon olmasi yurtdisi olmamin mi etkisi diye ne yalan söyleyim düsünüyorum. Aranizda revizyon olup fiyatini söyleyebilirmisiniz lütfen.
Hayir canim benim revizyon olucak ikinciye yani. Senin ilk sanirimIlk ameliyatinmi olcak?? Valla bende almanyadan geliYom banada toplam 8bin dediler !
Yaptım bendeBaska memnun yokmu
Yaptım bende
Keşke yapmasaydım burnumdan rahat nefes alıyordum şimdi sag burun deliğimden nefes alamıyorum heleki geceleri uzanınca nefes alamıyorum ve sag bokum burnumdan ayrı yanı yamuk
Kızlar lutfen dikkat edin
Evet duymuştum bu söylediğinizi başka biri daha yapmıştı gzl görünüyordu burnu KESK'e bende gidebilsem ama korkuyorum gerçektenBendede tam aynisi oldu en son gittimde bana 5 dk ameliyat yapacakmiş. Nasil olucaksa artik
Basligi ne actiniz kizlar??Tamam ben acıorım konu oraya gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?