Op.Dr Bekir Sivri olumlu/olumsuz yorumlar

Ben ilk ameliyatımı oldum 6000 ama revizyon genelde tüm doktorlarda zaten yapılan ameliyat fiyatının 2 katıdır . Ama tabiki iyice araştırın fiyat içinize sinmediyse . Önemli bi durum çünkü :)

Eylulde revizyon tek fiyat 9000tl idi. Dovize endekslemis demekki.

Ilk ameliyatinmi olcak?? Valla bende almanyadan geliYom banada toplam 8bin dediler !

Yaptım bende
Keşke yapmasaydım burnumdan rahat nefes alıyordum şimdi sag burun deliğimden nefes alamıyorum heleki geceleri uzanınca nefes alamıyorum ve sag bokum burnumdan ayrı yanı yamuk
Kızlar lutfen dikkat edin

Bendede tam aynisi oldu en son gittimde bana 5 dk ameliyat yapacakmiş. Nasil olucaksa artik

Deme öyle allah korusun İntahar etme ne yazıkki beterin beteri var benimkini görsen öyle demezsin yapacak birşey Yok geç kaldık kimse pek tavsiye vermedi
Ve dediklerinin aynisi bende de mevcut kendisi ne yazıkki doktorum diye ortalıkta dolanıyor ve para kazanıyor
Olan bize oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadsslar bekir sivriye ulasan varmi?saniyorum doktorumuz kacti....telefonlari iptal,uphill aradim yerine yeni birisi tasinmis ameliyat yaptigi hastanelero aradim kimsenin bilgisi yok.sadece instegrama dubai fotosu yokmus ondada yorumlari kapatmis kimse bisey yaasin diye,gecmis olsun arkadaslar hepimize yedik kazigi kaldim yari yolda burnum sis,...bu konu ile hukuksal surec baslatacahgim arastirma iceresindeyim

Asıstanı once okudu engelledı sorada cımere delıllerle sıkayet edıcegımı soyleyınce baska numaradan cvp verdı kactıgını kabul edıola hakkınızı arayın susmayın lutfen

Ne dedi cevap olarak asistani??arkadaslar birlik olarak sikayet edelim parama yazik psikolojim yaptigi burun yuzunden coktu,

Bu arada konu olarak acmak istedim bu durumu fakat yapamadim,bilmiyorim nasil konu acildigini,baska bi arakadasarakada konuyla ilgili acarsa baslik ordan devam edelim en azindan herkez bilgilensin,kimler var bizde bilelim toplu olarak dava acalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…