- Konu Sahibi gullguzelim
-
Resmınızı gorebılırmıyım nasıl bende oldum ıkı hafta oluor yorumunuz korkuttu 6aydan nasıl dustu burnunuzmerhabalar,
bende 1,5 yıl önce Bekir beyi yaptığı fotoları tesadüfen görerek tanıdım.Ameliyat olmaya karar verdiğim anda gidip görüştüğüm tek doktordu. ilk randevuda da ameliyat günümü almıştım zaten. Çünkü kendisi çok sıcak samimi ve profesyonel biri. Lakin ben ameliyat olalı 1 yıl oldu ve hiç memnun değilim. Derin bi of çekiyorum her aynaya baktığımda. öyle çok çok kötü de değil ama ucu düştü. şekli hoş değil ve uzun. Demem o ki paylaştığı fotoğraflara bakıp karar vermek çok da doğru değil aslında. Bi mağazanın vitrininde de hep en güzel olan eşyalar vardır zaten. Ayrıca alçı çıktıktan sonraki haliyle 6. aya kadar olan zamanda burnun şekli değişebiliyor,hatta 1. yılı kadar. yeni ameliyat olanlara değilde 1 yılı geçmiş kişilerin fotolarına bakarsanız daha sağlıklı fikir edinebilirsiniz. Bir de çekilen fotoğrafın açısı önemli
Merhaba canim grip olmussun gecmis olsun. Tam olarak ne derecede gripsin? cunku bende hafif hissediyirum 10 ekim ameliyat gunu aldim. Bekir beyle gorusmen nasil gecti? Yurt disinda nerde kaliyorsun ben hollandadan geliyorumMerhaba arkadaşlar,
2 gün sonra ameliyatım var ama grip oldum malesefben ameliyat için türkiyeye geldim ve şimdi erteleseler, acaba daha bi kac gün sonra yaparlar mi? Ben 1.10 geri döniyorum
Umarim olurum
Merhaba canim grip olmussun gecmis olsun. Tam olarak ne derecede gripsin? cunku bende hafif hissediyirum 10 ekim ameliyat gunu aldim. Bekir beyle gorusmen nasil gecti? Yurt disinda nerde kaliyorsun ben hollandadan geliyorum
Supermis! Inanin bende sabirsizlaniyorum ameliyat olmak icin. Agrin sizin olmadi insallah. Cok morluklarin var mi? Onerecegin onemli birsey var mi ameliyat olmadan once veya sonra. Insallah burnun istedigin gibi olmustur:) nasil burnun vardi onceden?Merhaba! Tesekür ederim.Evet 2 gün önce ameliyat oldum. Grip beni yatakta tutu ama yengem beni kurtardı. Bitki çayı yasak olsa bile içtim ve yengem bana bi kac kendi bitki içeceklerinden yapti ve 2 günde kendimi toparladım. Boğazım çok şişmişti ve kendimi iyi hissetmiyordum ama randevu gününde biraz daha iyi oldum.
Doktora anlatım. Ağrılarım olmadığı için ve ateş yoktu diye bana ameliyatti yapacağını söyledi. Doktor Sivri cok tatli biri. Bir gecelik Zübeyde Hanım Ögretmenevinde kaldık ( sivil için gece başı 85 TL ) Ameliyat oldum ve tek Narkose dan etkilendim okadar. Kendimi okadar iyi hissediyorum. Şimdide alcimin çıkmasını bekliyorum. Cuma günü Atasehire gitmem lazim. Allah amcam'dan razı olsun, beni Beylükdüzünden ta Atasehire Randevulara götürüyor.
Supermis! Inanin bende sabirsizlaniyorum ameliyat olmak icin. Agrin sizin olmadi insallah. Cok morluklarin var mi? Onerecegin onemli birsey var mi ameliyat olmadan once veya sonra. Insallah burnun istedigin gibi olmustur:) nasil burnun vardi onceden?
14 kasımda Bekir Sivriye amrliyat oldum . Hiç sıkıntı yaşamadım . 2 gün sonra duş sonrası bantları kendim cıkarıcam . Suanda sargılı hallerini herkes cok begendi . Ama ben yorumunuzdan baya bir ürktümArkadaşlar merhaba. Bekir beye ameliyat olmadan önce aklınıza gelebilecek bütün sitelerdeki yorumlara baktım. Buradaki yorumları da uzun uzun okuduğum için sizi bilgilendirmek isterim. Ben sonuçtan hiç memnun değilim ama size süreci anlatmak isterim.
Ameliyattan sonra gerçekten hiç ağrım ve morluğım olmadı ama yan odamda yatan bayanın ( oda bekir hocanın hastası) deli gibi morluğu ve şişliği oldu. Gözlerinin altı simsiyahtı desem yeridir. Bu morluk ve şişlik olayları kişiye göre değişiyor yani. Ayrıca ameliyat sonrası 2.gün morluklar oluşmaya başlıyor. Tamponlar varken evet nefes almakta zorlanıyosun ve yediğin hiçbir şeyden tat almıyorsun. Ama bu zorlu bir süreç değil tamponlar çıkarılırken hissetmiyorsun bile. Silikonlar zaten yağlı ve hemen çekiliyor. 24 ekimde alçılar ve silikonlar alındı. Sonrasında bandaj takıldı. Burnum daha fazla şişmişti doğal olarak. 5 gün sonra kendim çıkardım. Uzakta oturduğum için çıkarabileceğimi söyledi. Aynaya baktığım zaman kendimi tanıyamadım. Gerçekten ben ben değildim. 5 dakika boyunca aynada kendime baktım. His denen bir şey yoktu o an bende :) daha sonra 2 günde biraz daha toparladı burnum.
10 yorumun 7si olumsuzdu. Şu an 3.haftam dolmak üzere. Az çok burnumun şeklini tahmin edebiliyorum. Burun ucun aşırı uzun ve kalkık. Eski halinden daha uzun. Benim sadece çok az kemerim vardı. Şu an evet kemerim yok ama ucu aşırı uzun. Kendimi ucu düşer diye tatmin etmeye çalışıyorum ama çok düşmeyeceğini biliyorum çünkü ben hastanede çalışan bi insanım ve bu insanlarla iç içe yaşayan biriyim.
Yani arkadaşlarım instagramdan gördüğünüz her fotoğrafa kanmayın. Fiyatı uygun diye de hayatınızın hatasını yapmayın. Çünkü burun bir daha geri gelmeyecek bir şey. Eski haline asla döndüremezsiniz. Ve inanın bambaşka bir insan oluyorsunuz. Burun ameliyatından önce kendinizle vedalaşmayı unutmayın
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .. benim kendim hakkımda yorum yapmam için cok erken gercekten merakla bekliyorum umarım olumsuz bi durum yaşamam Bekir hoca kontrolünüzde kafanızdaki tüm soruları yanıtlar ve olumlu yönde ilerlersiniz inşallah .Özelden fotoğrafımı atabilirim. Tam 1 ay oldu benim. Sol tarafımda resmen kemik var. Burnumun ucu eski haline göre daha uzun ve çok kalkık. Belki sizin burnunuz böyle değildir ama benim böyle açıkçası. Psikolojim alt üst olmuş durumda ama siz kimsenin yorumlarına bakmayın. Ödemin geçmesini bekleyin. Ben haftaya kontrole gidicem. Hakkımda hayırlısı olsun.
Memnunmusunuz?darisi bizim basimiza kizlar. Benimde ameliyattim eylülde
Merhaba ben ameliyat olalı 1 sene oldu burun çatımın son tarafına elimi sürttüğüm zaman altta bir boşluk var ve alttaki kemik pürüzlü. tam o kısıma ışık vurduğunda da belli oluyor çökük duruyor . Bu şekilde kalsa çok da sorun değil ben farkediyorum şu an bir tek.Ama ilerde daha da çökerse diye korkuyorum. çok kötü bir görüntü olurMemnunmusunuz?
Bekir bey instagrama foto yuklemiyor yzun zamandir. Sebebini bilen var mi?
Ozelden bana resim ata bilirmisiniz enim de boyle bir sorunum varÖzelden fotoğrafımı atabilirim. Tam 1 ay oldu benim. Sol tarafımda resmen kemik var. Burnumun ucu eski haline göre daha uzun ve çok kalkık. Belki sizin burnunuz böyle değildir ama benim böyle açıkçası. Psikolojim alt üst olmuş durumda ama siz kimsenin yorumlarına bakmayın. Ödemin geçmesini bekleyin. Ben haftaya kontrole gidicem. Hakkımda hayırlısı olsun.
Özelden fotoğrafımı atabilirim. Tam 1 ay oldu benim. Sol tarafımda resmen kemik var. Burnumun ucu eski haline göre daha uzun ve çok kalkık. Belki sizin burnunuz böyle değildir ama benim böyle açıkçası. Psikolojim alt üst olmuş durumda ama siz kimsenin yorumlarına bakmayın. Ödemin geçmesini bekleyin. Ben haftaya kontrole gidicem. Hakkımda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?