Arkadaşlar merhaba. Bekir beye ameliyat olmadan önce aklınıza gelebilecek bütün sitelerdeki yorumlara baktım. Buradaki yorumları da uzun uzun okuduğum için sizi bilgilendirmek isterim. Ben sonuçtan hiç memnun değilim ama size süreci anlatmak isterim.
Ameliyattan sonra gerçekten hiç ağrım ve morluğım olmadı ama yan odamda yatan bayanın ( oda bekir hocanın hastası) deli gibi morluğu ve şişliği oldu. Gözlerinin altı simsiyahtı desem yeridir. Bu morluk ve şişlik olayları kişiye göre değişiyor yani. Ayrıca ameliyat sonrası 2.gün morluklar oluşmaya başlıyor. Tamponlar varken evet nefes almakta zorlanıyosun ve yediğin hiçbir şeyden tat almıyorsun. Ama bu zorlu bir süreç değil tamponlar çıkarılırken hissetmiyorsun bile. Silikonlar zaten yağlı ve hemen çekiliyor. 24 ekimde alçılar ve silikonlar alındı. Sonrasında bandaj takıldı. Burnum daha fazla şişmişti doğal olarak. 5 gün sonra kendim çıkardım. Uzakta oturduğum için çıkarabileceğimi söyledi. Aynaya baktığım zaman kendimi tanıyamadım. Gerçekten ben ben değildim. 5 dakika boyunca aynada kendime baktım. His denen bir şey yoktu o an bende :) daha sonra 2 günde biraz daha toparladı burnum.
10 yorumun 7si olumsuzdu. Şu an 3.haftam dolmak üzere. Az çok burnumun şeklini tahmin edebiliyorum. Burun ucun aşırı uzun ve kalkık. Eski halinden daha uzun. Benim sadece çok az kemerim vardı. Şu an evet kemerim yok ama ucu aşırı uzun. Kendimi ucu düşer diye tatmin etmeye çalışıyorum ama çok düşmeyeceğini biliyorum çünkü ben hastanede çalışan bi insanım ve bu insanlarla iç içe yaşayan biriyim.
Yani arkadaşlarım instagramdan gördüğünüz her fotoğrafa kanmayın. Fiyatı uygun diye de hayatınızın hatasını yapmayın. Çünkü burun bir daha geri gelmeyecek bir şey. Eski haline asla döndüremezsiniz. Ve inanın bambaşka bir insan oluyorsunuz. Burun ameliyatından önce kendinizle vedalaşmayı unutmayın