• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr Bekir Sivri olumlu/olumsuz yorumlar

Benim bildiğim kadarıyla estetihca hastanesinde yaptıgı ameliyatlarda rapor veremiyorlar acıbademde veriyorlar. Cünkü alan arkadasları biliyorum..Ben estetichada olcam sekreteri bu hastanede rapor veremiyoruz bilginiz olsn dedi demekki acımademde verebiliyorlar yinede kendi tahminim
Barış çakır 20 bin
Oldum ameliyatımi forumda bulabilirsiniz resimleri herşeyi yükledim:)
Ben fotolarınızı hangi başmıkta olduğunu bilmiyorum bhangi başlıkta

Canım bende göremedim albümü
lidow_2016621211732965.jpg
buradan ulasabilirsiniz, başlığın adı yarın ameliyat oluyorum

merhaba kizlar ben de randevu aldim bekir beye eylul ayina. ocak gibi de olmayi dusunuyorum acikcasi ama tek korkum istedigim gibi burnuma yakisan bi burun olmamasi. benim burnumun ucu dusuk ve yamuk biraz. bekir bey nasil bir yol izliyor? kendisi mi sadece burun oneriyor. neye gore bir taslak olusturuyor? sadece sizin ne istediginize mi bakiyor yoksa yuze yakisan bir burun olmasi icin fikir oneriyor mu? yada bunun icin yardim aliyor mu mesela? tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim..

merhaba Bekir Sivriyi facebookta gezerken denk geldim çevremde yaptığı burunları takip edenler varmış hemen yaptığı ameliyatların resimlerini gördüm kendisiyle hiç görüşmedim ama yaptığı burunlar beni çok etkiledi çok zor burunları öyle güzel toparlamışki bu yorumu yapmazsam haksızlık ederim diye düşündüm biz şanssız olanlardanız kendisiyle tanışamadık.

Merhaba kizlar,
Ben bekir beye ayin 14 nde ameliyat oldum.benim kalin derili yuzume gore buyuk ve kanatlari genis bi burundu tabi daha yeni oldugu icin begendim yada begenmedim gibi bisey soyleyemiyorum 1 ay sonra sislikler biraz inecegi icin o zaman sonuc ortaya cikacak.bekir bey gercekten iyi ve güler yüzlü biri onunla konusunca sanki hersey guzel olacakmis gibi hissediyorsunuz. Tavsiye ederim.

merhaba kizlar ben de randevu aldim bekir beye eylul ayina. ocak gibi de olmayi dusunuyorum acikcasi ama tek korkum istedigim gibi burnuma yakisan bi burun olmamasi. benim burnumun ucu dusuk ve yamuk biraz. bekir bey nasil bir yol izliyor? kendisi mi sadece burun oneriyor. neye gore bir taslak olusturuyor? sadece sizin ne istediginize mi bakiyor yoksa yuze yakisan bir burun olmasi icin fikir oneriyor mu? yada bunun icin yardim aliyor mu mesela? tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim..

Merhaba tatlim,
Oncelikle gidince bekir bey sana senin burnunda sevmedigin seyleri soruyor daha sonra sana kendisi boyle boyle olmasi gerekli diyor sinevizyonda bi taslak olusturmuyor. Kendin hayal ediyorsun burnunu sonra sana ameliyat gunu begendigin burun sekillerinin fotosunu cek bakariz dior tabi onun bi etkisi pek olmuyor cunku bekir bey aklinda zaten bi taslak olusturup gelmis oluyor.

Merhaba tatlim,
Oncelikle gidince bekir bey sana senin burnunda sevmedigin seyleri soruyor daha sonra sana kendisi boyle boyle olmasi gerekli diyor sinevizyonda bi taslak olusturmuyor. Kendin hayal ediyorsun burnunu sonra sana ameliyat gunu begendigin burun sekillerinin fotosunu cek bakariz dior tabi onun bi etkisi pek olmuyor cunku bekir bey aklinda zaten bi taslak olusturup gelmis oluyor.
çok teşekkür ederim :) neden muayene de aklındaki şeyi göstermiyor ameliyat günü bunu görmek can sıkıcı değil mi?

Ya zaten muayenede sana dicek ki mesela burnunun ucu dusuk bunu kaldiracaz burun kanatlarin genis onlari daralticaz v.s ameliyat gunu sende begendigin burun sekillerinin fotusunu getirecen ve bekir hoca bakicak senin nasil bi burun estedigine bakip belkide kendi aklindaki ve senin istedigini harmanlicak ama bekir hoca hep dogalliktan yana Tabi dedigin gibi ameliyat gunu bunlarin olmasi biraz endise verici ama sahsen benim icin bisey fark etmedi cunku gosterdim begendigim fotolari bana biraz ucu kalkik istiyorsun gibi dedi bende hayir cok fazla kalkik olmasin dedim zaten yap dersen bile oyle bisey yapmam dedi anlicagin yine aklindakileri yapior ve daha once guven verdigi icin bana tamam dedim ona biraktim

Ya zaten muayenede sana dicek ki mesela burnunun ucu dusuk bunu kaldiracaz burun kanatlarin genis onlari daralticaz v.s ameliyat gunu sende begendigin burun sekillerinin fotusunu getirecen ve bekir hoca bakicak senin nasil bi burun estedigine bakip belkide kendi aklindaki ve senin istedigini harmanlicak ama bekir hoca hep dogalliktan yana Tabi dedigin gibi ameliyat gunu bunlarin olmasi biraz endise verici ama sahsen benim icin bisey fark etmedi cunku gosterdim begendigim fotolari bana biraz ucu kalkik istiyorsun gibi dedi bende hayir cok fazla kalkik olmasin dedim zaten yap dersen bile oyle bisey yapmam dedi anlicagin yine aklindakileri yapior ve daha once guven verdigi icin bana tamam dedim ona biraktim
cok tesekkurler bilgi icin :)

arkadaşlar merhaba,
dün bekir beyi randevu için aradığımda en erken aralık ayına verebiliriz dediler. ama bir de yedek liste varmış ben de adımı oraya yazdırdım. yedek listeden ne sürede dönüş yapıyorlar biliyor musunuz?

arkadaşlar merhaba,
dün bekir beyi randevu için aradığımda en erken aralık ayına verebiliriz dediler. ama bir de yedek liste varmış ben de adımı oraya yazdırdım. yedek listeden ne sürede dönüş yapıyorlar biliyor musunuz?
Orası hiç belli olmaz, bir hafta içinde size dönebilecekleri gibi 2 ay gibi bir süre bekletebilirler. Şansınıza ne çıkarsa artık...

merhabalar,
bende 1,5 yıl önce Bekir beyi yaptığı fotoları tesadüfen görerek tanıdım.Ameliyat olmaya karar verdiğim anda gidip görüştüğüm tek doktordu. ilk randevuda da ameliyat günümü almıştım zaten. Çünkü kendisi çok sıcak samimi ve profesyonel biri. Lakin ben ameliyat olalı 1 yıl oldu ve hiç memnun değilim. Derin bi of çekiyorum her aynaya baktığımda. öyle çok çok kötü de değil ama ucu düştü. şekli hoş değil ve uzun. Demem o ki paylaştığı fotoğraflara bakıp karar vermek çok da doğru değil aslında. Bi mağazanın vitrininde de hep en güzel olan eşyalar vardır zaten. Ayrıca alçı çıktıktan sonraki haliyle 6. aya kadar olan zamanda burnun şekli değişebiliyor,hatta 1. yılı kadar. yeni ameliyat olanlara değilde 1 yılı geçmiş kişilerin fotolarına bakarsanız daha sağlıklı fikir edinebilirsiniz. Bir de çekilen fotoğrafın açısı önemli

Back