mrb cnm uzun zamandır giremiyorum iş güç :) daha doğrusu tayinleri bekliyoruk canım ve çıktı ailem artık konyaya gidiyor ve bende tabiiyaz okulum bitti bende işe giricem sınavı kazanabilirsem telaşlarım çok anlıcan :)büyük ihtimal benim ameliyat konyaya kaldı canım çünkü 1 haftaya gidiyoruz antalyada olamam sanıyorum yani işler karıştı hesapta olmayan işler oldu aslında tayin bekliyorduk ama ben ameliyatı çoktan olurum diye düşünüyordum dr aramakla geçti zamanım ve yaz okuluyla tam buldum derken gidiyoruz burada olamıcam bida dr ara işin yoksa hiç bilmediğim bir yere gidiyorum napcam hiç bilmiyorum okadar üzülüyorum ki sen naptın görüştüğün dr oldumu
canım cumartesi görüştüm ama güvenemedim beni hiç motive etmedi geldim çok güzel burun yaparız çıktım çok güzel burun yaparız hani bana nasıl bi burun istiyorsun die sormadı detaylı konuşmadı bile fiyatınada 3000 dedi. devlet hastanesinde plastik cerrah var mehmet çelik onunla görüşücem oda olmassa antalya tıpa gidicem kafam çok karışık bakalım bilemedim.
merhaba Mehmet çelik ile görüştünüzmü acaba
Cnm kikirdak ekleme yi kim yapti ayni doktormu.ben de senden heveslendim ali dulumla bi gorusmeye gitmek istiyorumda.ben guya en iyi estetik cerrahlardan diye omer ozkana ameliyat oldum bi suru para verdim ve burnumu hc begenmiyorum sag ve sol profil farkli sag taraf burun kokunde gozluk izi gbi bi iz var kac kere gittim ameliyattan sonra onemsemedi bile dolgu yapip geciyo oraya her gittigimde.bunumu kafana takiyosun diyo bide bana cok ilgisiz ve kendini begenmis bi insan.butun bunlar yetmezmis gbi simdide nefes alma problemim basladi bellki ciddi bi probkem var icerde.ameliyattan once hc boyle bisey yoktu. geceleri hep agzim acik uyuyabiliyorum.ama artik ugrasmak istemiyorum omer ozkanla cunku artik ona guvenmiyorumda tekrar ameliyat etse bile daha kotu olmayacaginin garantisi yok.offfcok bunaliyorum.kusura bakma cok konustum ama verdigim parayami cektigim iskenceyemi yanayim bilemedim.esimle ayrilmanin esigine gelmistik estetik ameliyat icin ve sonuc bu.ama tekrar olmam gerekiyor cunku nefes alamiyorum.sence ali dulum ikinci ameliyatlarda nasildir ikinci ameliyatlar daha riskli diye biliyorum sen neden tekrar oldun kikirdagi nerden eklediler bana ali dulumu onerirmisin kusura bakma cok soru sordum ama antalyadan kimseyi bulamiyorum.cevap yazarsan cok cok mutlu olurum.Selam uzun zamandır giremiyordum konuma. Burnuma kıkırdak ilave edildi yaklaşık 6 ay önce çok memnunum şu anda ve en kısa zamanda yeni resim ekleyeceğim.
Merhaba tekrar geçmiş olsun. Burnunuzun son hali nasıl acaba? Ben de Ali Dulum hocayla görüştüm. Güzel yaparız dedi ama başka pek detay vermedi ya da simülasyon göstermedi. Siz memnun musunuz?Selam uzun zamandır giremiyordum konuma. Burnuma kıkırdak ilave edildi yaklaşık 6 ay önce çok memnunum şu anda ve en kısa zamanda yeni resim ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?