Anlatmak istediğim su kızlar ben üzerime düşeni yapıyom miktar doktor secmemde etken olmasın çünki düşün ucuz sie orda yaptırdım kötü olursa bu sefer suc bende olcaktı kendimce kendime üç kurus fazla berseydim böle olmazdı diycem ama ben düzgünce arastırıp bişeyleri gözardı ederek bi miktar gözden cıkarıyor isem o doktor hata yapma olasılıgı daha az olsada insanlık hali diyelim yaptı ama o an psikolojkmen kendimi değil direk doktoru suçlarım ben pinpirikli insanım psikoloji benim için önemliTengoya katılıyorum bende cüzi bir miktara devlet hastahanesinde oldum çok çok memnunum 18 bin verip kötü sonuçlar alanda var para ile doktor kalitesi kesinlikle eşdeğer değil isim yapan doktorlar fiyatları çok yüksek tutuyor insanları sömürüyor bana göre
Tabiki anladım ben seni ama samsunda fiyatlar hep bu şekilde o yüzden aa ucuzmus bundan bir problem çıkar diyemiyorsun ortalama fiyatlar bu şekilde olduğu için beni rahatsız eden birşey olmadı doktora olan 4 5 kişiyi de tanıyorum içim rahat bir şekilde oldum ameliyatımiAnlatmak istediğim su kızlar ben üzerime düşeni yapıyom miktar doktor secmemde etken olmasın çünki düşün ucuz sie orda yaptırdım kötü olursa bu sefer suc bende olcaktı kendimce kendime üç kurus fazla berseydim böle olmazdı diycem ama ben düzgünce arastırıp bişeyleri gözardı ederek bi miktar gözden cıkarıyor isem o doktor hata yapma olasılıgı daha az olsada insanlık hali diyelim yaptı ama o an psikolojkmen kendimi değil direk doktoru suçlarım ben pinpirikli insanım psikoloji benim için önemli
Sen istisnasın canım tersi olanda var belki ahmet bey cok iyidir tamam ama kusura bakma her devlet hastanesi her ucuz yer iyi değil yanlıs bilgi veriyoraun benim etrafımda yüzlerce estetik olan var ben o olasılıkları gördükce korktum ve hiç bi doktora güvenemiyordum insan oğlu sonucta kusursuz yapamaz ve burun yuzun temeli tamamen insanı değiştiriyor en önemli nokta öle herkesin eline veremezsin belki senin doktorun senşnkini güzel yaptı ama tamam istisnasın bedava yaptırmıssın buda tamam ama her devlet hastaneai doktoru aynı değil arastır bak kac kişinin burnu düşmüş kaç kişi psikolojikmen burnu yuZünden intihara bile kalkısan var devlet hastanesinde yada özel hastanede yaptırıp pişman olan milyonlarca insan var ama su varki yüzde 60 basarı var ise 50 si özelde oluyo 10 olan istisna burun ameliyatı kolay değil cok zor cok iyi arastırın pişman olmayan ben iki sene boyunca 18 plastik doktor dolastım istanbulda dolasmadıgım kalmadı fatih dagdelene bile gittim ona bile güvenemedim ille parasından demiyorumBir kaç hafta önce yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istedim ve yazıyorum hanımlar. Bir yerde estetik ameliyat olmuş bir bayan ile karşılaştık, kendisini yüksek sosyeteden sayanlardan. Bende burun estetiği oldum dedim kendisine. O hanim efendi de burun estetiği olmuş. Konuşma esnasında burnun ne güzel olmuş nerede yaptirdin dedi , bende devlet hastahanesinde dedim samsun da oldum dedim. Kendisi de istanbul da olmuş ve sabah ameliyat à girmiş aksam uçağı ile samsun a gelmiş , bunu da bana bir gururla anlattı. Sen ne kadar yattin hastahanede dedi bende 2 gün dedim. Sonra yine bana dediki samsun da ameliyatlar ucuzmus sanırım ben istanbul da cok para verdim dedi. Ben ise kendisine şöyle söyledim sizin bu çok beğendiğiniz ve hatta ameliyat olduğumu bile ben söylemeden anlamadığınız operasyon için beş kuruş para odemedim dedim. Kadın bir anda bozuldu. Bana çok para verdiği ile havasını atıyordu oysa. Hastahanede 2 gün yattım çünkü yanlız yaşıyorum, cok değerli hocam evde kendime bakamam diye ve ameliyat sonrasi tampon alinincaya kadar da cok en önemli olduğu için hastahanede yatmamı istedi. Oysa aynı gün beni taburcuda edebilirdi. Özel hastahane ameliyatini karşılayacak butcem olmasına ragmen doktor ahmet senturk devlette olduğu için devlet hastahanesinde oldum. Sağ olsun lar özel oda verdiler ve bebekler gibi de baktılar bana. Hepsinden allah razı olsun. Her yer mis gibi tertemiz. Anlatmak istediğim şu çok para verdim süper iş çıkar diye düşünmeyin, hatta berbat bile olabilirsiniz. Bana bunları söyleyen kadının bende ameliyat olduğunu anlamadım ama neden diyeceksiniz çünkü kadının ameliyat sonrası bile öyle büyük burnu vardı ki düzeltilmis hali bu olamaz diyorsunuz. Aynı gün farklı bir şehre seyahat bile etmiş, cahilce hava atıyor oysa bilse bu Ne kadar riskli bir durum olduğunu kendisi de utanırdı sanırım söylediğinden.
Ameliyat olacaklar karar verirken lütfen böyle saçma sapan şeyleri naçizane soyleyecegim baz almayın arkadaşlar.
haklısınız da peki nasıl güvendiniz ben cevremden aldıgım örneklerle estetikte devlet hastanelerine katıyyen uzak durdum cunku örnekler kotu idi siz nasıl güvendiniz vede nasıl ücretsiz oldu bayan anlamadım estetiği sgk karsılamıyorki devlet hastaneside olsa para alıyor die biliyorumKonu devlet hastahanesi yada özel hastahane değil milyonlarca para verip beğenmeyip ucuza yaptirip mükemmel olanda var önemli olan doktor seçimi, isim yapmış olan doktorlar yüksek fiyatlar veriyor, devlet hastahanelerini kötülemek yersiz burda ordan da güzel sonuçlar çıkıyor özelde iyi devlette kötü sonuçlar cikiyor diye bir genelleme yapmak doğru olmaz. Bütçesi olan versin 20bn tlyi olsun ameliyatını biz birşey demiyoruz ki :)
İsmi geçen doktora benim yakın bir arkadaşımda ameliyat oldu, gayette güzel bir burnu var o da ücretsiz oldu sağlık problemi de vardı aynı ameliyatta ikisinide hallettiler bence siz devlet hastahanesi kötü yapıyor on yarginizi kafanızdan atınhaklısınız da peki nasıl güvendiniz ben cevremden aldıgım örneklerle estetikte devlet hastanelerine katıyyen uzak durdum cunku örnekler kotu idi siz nasıl güvendiniz vede nasıl ücretsiz oldu bayan anlamadım estetiği sgk karsılamıyorki devlet hastaneside olsa para alıyor die biliyorum
Sana sonuna kadar katılıyorum o kadar araştırma yapıp o kadar ameliyat izledim ki aynı hastahanede olmuşuz ameliyatı hatta benim arkadaşım Ahmet beye oldu, hiç pişman değilim çok bütçe ayırıp pişman olanda var önemli olan doktorun ücretı özel veya devlet olması değil biz bunu anlatmaya çalışıyoruz, sırf devlet diye yanlış düşüncelere girmesin insanlarBen ististna olduğumu düşünmüyorum. Doktorların affına sığınarak söylemek isterim ki bir estetik operasyonu kendim yapacak kadar bilgiye sahip oldum. Tabi bunun sebebi doğru ve iyi araştırma yapmam di. Ben illaki devlette olun diye bir yönlendirme yapmadım, doktor devlette diye guvenmemezlik etmeyin mesajı verdim. Bu iki söylem arasın da cok fark olduğunuda belirtmek isterim.
Tekrar söylüyorum istisna değilim , çünkü ne istediğimide çok iyi anlattım. Yine vermek istediğim bir mesaj da şu doktorları fiyatları ile becerilerinin olculmemesidir. Samsun da fbm estetik merkezi bulunmaktadır. Burası İstanbul daki tüm sosye tenin ve ünlülerin burun larını yaptı. Doktorunu da tanıyorum. Fbm benim işyeri me çok yakin sürekli ünlüleri görüyorduk birde. Bunlara rağmen orada yaptirmadim. Bu demek değildir ki ben oraya yaptirmadim diye fBM kötüdür. Tabiki hayır , sadece çok güzel estetik yapsa da yok bariz yapay operasyonlar oluyor. Mesela petek dincoz, burnunu samsunda yaptırmıştır. Neyse bunlara pek çok örnekleri var. Ameliyat olacaklara iyi araştırmalarını ve güvenerek yaptırmaları tavsiye ediyorum, fiyat kismina, doktorun hangi hastahanede olduguna takılmadan yaptırmalarıni öneriyorum. Bende daha önce özel bir hastahanede çalıştım. Hatta bir çok burun ameliyatına birebir girdim ve izledim. Önemli olan doktorunuzun eli arkadaşlar ister sedyede yapsın ister beton üzerinde emin olun doktorunuzun eli iyi ise bunların hiç bir önemi yok. Saygılar
Bene bunları birakalım. Daha alciniz acilmamis. Burnunuz açıldık dan sonra çok değişimler olacak. Ameliyat dan daha önemli şey ameliyat sonrası psikolojisi dir. Burnunuzun ilk 3 ayındaki durumunu tavsiyem dikkate almayın. Hata gozlemleseniz bile. Orantisizlikliklar olsa bile önemsemeyin hepsi geçiyor. Allah yardımcınız olsun. İnşallah gönlünüzce olur. Alçı sonrası fotoğraflarınızı eminim hepimiz bekliyor olacagiz. Şimdiden çok geçmiş olsun.haklısınız da peki nasıl güvendiniz ben cevremden aldıgım örneklerle estetikte devlet hastanelerine katıyyen uzak durdum cunku örnekler kotu idi siz nasıl güvendiniz vede nasıl ücretsiz oldu bayan anlamadım estetiği sgk karsılamıyorki devlet hastaneside olsa para alıyor die biliyorum
Burun estetikcileri şehrinde Yasadıgimiz için birbirimizi çok iyi anliyoruz samsun belki bir istanbul değil ama burun estetigi konusunda Türkiye de 1. Numaralı şehri olduğunu iyi arastiranlar bilirler. Herkes e çok geçmiş olsun. Hepimiz mutlu ve keyifli olalım...Sana sonuna kadar katılıyorum o kadar araştırma yapıp o kadar ameliyat izledim ki aynı hastahanede olmuşuz ameliyatı hatta benim arkadaşım Ahmet beye oldu, hiç pişman değilim çok bütçe ayırıp pişman olanda var önemli olan doktorun ücretı özel veya devlet olması değil biz bunu anlatmaya çalışıyoruz, sırf devlet diye yanlış düşüncelere girmesin insanlar
Doktor ahmet senturk ne işine laf ettirir nede para için kendini konuşturur. Adam gibi adamdır o.İsmi geçen doktora benim yakın bir arkadaşımda ameliyat oldu, gayette güzel bir burnu var o da ücretsiz oldu sağlık problemi de vardı aynı ameliyatta ikisinide hallettiler bence siz devlet hastahanesi kötü yapıyor on yarginizi kafanızdan atın
Hic parasiz mi yaptirdin sen canim ahmet beye ..suan devlette sen ozeldeykenmi 2500 vermistinVallahi bildiğim kadarı ile hoca para meselesine girmiyor. Para için kendine asla laf soylettirmez. Para ci bir adam değil. Git muayene ol durumu anlat cebinden çıkartır kendi verir öyle bir adam dir. İyi ki ahmet hocam gibi doktorlar var. Allah ondan razı olsun. Benim arkadaşımda devlette oldu. Bende devlette oldum. Devlet hastanesinde de her şey güzel.
ahmet senturk hayalim suya dustu canim hastane 1800 tl dedi basat fethallah hakkinda bilgin varmiimerhaba dr ahmet bey devlet hastahanesinde, 2400 yada 2500 arası maliyet çıkıyor. hastahanede yapılan işlemler den dolayı fiyat değişiyor ancak üç aşşağı beş yukarı aynı fiyatlar çıkıyor. devlette de ücreti doktor kendisi almıyor. bu sebeple ücretli ameliyat olunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?