Arkadaşım oldu gayet memnunmerhaba doktor ahmet şentürk e burun ameliyatı olan var mı ? operasyonları çok başarılıymış, bir ay sonraya gün verebiliyormuş ancak. estetik yada devilasyon yaptıran varmı aranızda
bileydim 2500 verir istanbuldan samsuna 500 benzin atar gider gelirdim yinede bu kadar pahalı olmazdı :))))Cidden 2500 mü ameliyat sudan ucuz ben gecen hafta oldum 8 binden 5 e anca indirdim ya
Bende samsunda devlet hastahanesinde o fiyatlara oldum 1 ay önce gerçek canim:)Cidden 2500 mü ameliyat sudan ucuz ben gecen hafta oldum 8 binden 5 e anca indirdim ya
Ne kadara oldun :)Bende samsunda devlet hastahanesinde o fiyatlara oldum 1 ay önce gerçek canim:)
işin esprisindeyim ya ne olursa olsun doktor kalitesi var fiyat bölgeden nazaran kaliteli doktora da değiniyor diğer türlü iki lira verseydim ameliyat gününe kadar kafayı yerdim nasıl olcak güvenicemmi die ama burdada kulak burun bogazcılar 3 e yapan var ben asla guvenmedim direk plastik cerraha götürdüm yatırdım 5 i güven içinde hiç kafamı yormadım insanın pskilojisi rahat olsun hiç bişeyin önemi yok keşke die sölendiğim bişey olsun istemem sorun doktorda cıksın ama yarın keske ben sunu yapsaydım üç kurus fazla verseydim die suc bende olmaz :) ayyy daha bantlarım acılmadı bu arada büyük konusmuyum:))))samsunda fiyat lar 2000 ile en fazla 3000 arasında geziyor zaten. devlet hastanesinde de aynı özel dede aynı
Tengoya katılıyorum bende cüzi bir miktara devlet hastahanesinde oldum çok çok memnunum 18 bin verip kötü sonuçlar alanda var para ile doktor kalitesi kesinlikle eşdeğer değil isim yapan doktorlar fiyatları çok yüksek tutuyor insanları sömürüyor bana göreişin esprisindeyim ya ne olursa olsun doktor kalitesi var fiyat bölgeden nazaran kaliteli doktora da değiniyor diğer türlü iki lira verseydim ameliyat gününe kadar kafayı yerdim nasıl olcak güvenicemmi die ama burdada kulak burun bogazcılar 3 e yapan var ben asla guvenmedim direk plastik cerraha götürdüm yatırdım 5 i güven içinde hiç kafamı yormadım insanın pskilojisi rahat olsun hiç bişeyin önemi yok keşke die sölendiğim bişey olsun istemem sorun doktorda cıksın ama yarın keske ben sunu yapsaydım üç kurus fazla verseydim die suc bende olmaz :) ayyy daha bantlarım acılmadı bu arada büyük konusmuyum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?