Bir kaç hafta önce yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istedim ve yazıyorum hanımlar. Bir yerde estetik ameliyat olmuş bir bayan ile karşılaştık, kendisini yüksek sosyeteden sayanlardan. Bende burun estetiği oldum dedim kendisine. O hanim efendi de burun estetiği olmuş. Konuşma esnasında burnun ne güzel olmuş nerede yaptirdin dedi , bende devlet hastahanesinde dedim samsun da oldum dedim. Kendisi de istanbul da olmuş ve sabah ameliyat à girmiş aksam uçağı ile samsun a gelmiş , bunu da bana bir gururla anlattı. Sen ne kadar yattin hastahanede dedi bende 2 gün dedim. Sonra yine bana dediki samsun da ameliyatlar ucuzmus sanırım ben istanbul da cok para verdim dedi. Ben ise kendisine şöyle söyledim sizin bu çok beğendiğiniz ve hatta ameliyat olduğumu bile ben söylemeden anlamadığınız operasyon için beş kuruş para odemedim dedim. Kadın bir anda bozuldu. Bana çok para verdiği ile havasını atıyordu oysa. Hastahanede 2 gün yattım çünkü yanlız yaşıyorum, cok değerli hocam evde kendime bakamam diye ve ameliyat sonrasi tampon alinincaya kadar da cok en önemli olduğu için hastahanede yatmamı istedi. Oysa aynı gün beni taburcuda edebilirdi. Özel hastahane ameliyatini karşılayacak butcem olmasına ragmen doktor ahmet senturk devlette olduğu için devlet hastahanesinde oldum. Sağ olsun lar özel oda verdiler ve bebekler gibi de baktılar bana. Hepsinden allah razı olsun. Her yer mis gibi tertemiz. Anlatmak istediğim şu çok para verdim süper iş çıkar diye düşünmeyin, hatta berbat bile olabilirsiniz. Bana bunları söyleyen kadının bende ameliyat olduğunu anlamadım ama neden diyeceksiniz çünkü kadının ameliyat sonrası bile öyle büyük burnu vardı ki düzeltilmis hali bu olamaz diyorsunuz. Aynı gün farklı bir şehre seyahat bile etmiş, cahilce hava atıyor oysa bilse bu Ne kadar riskli bir durum olduğunu kendisi de utanırdı sanırım söylediğinden.
Ameliyat olacaklar karar verirken lütfen böyle saçma sapan şeyleri naçizane soyleyecegim baz almayın arkadaşlar.