kızlar imrendim valla keske ist da otursaydım daha kolay olurdu benm için ben de amelyat olmak istiyorum nefes alamama gbi problemim var sürekli ağızdan alıyorum nefesimi. büyük ihtimalle emre beye gdicem bu problemim için ama fiyatlar ne alemde bilgilendirirseniz sevinirim
mrb puff ben de burun ameliyatı olmak istiyorummm...we uzun zamandırda araştırma yapıp emre beye ameliyat olan hastaların resimlerini inceliyorum...yüzün gerçekten de çok hoşşş...ben senin estetiksiz halinide çook begendim...ama senin nefes sorunun oldugu içinde ameliyat olmak istemissin anladıgım kadarıyla...ben senin burun ucunu begenmedim.bence düşük olmuş.resimlerdenmi öyle görünüyor bilmiyorum ama ben öyle gözlemledim.burnunun ucunun düşük olması burnunu uzun göstermiş.yüzün gözün çok güzel oldugu için çok iyi gözlemlenmese anlasılmaz belkide...bu benim kişisel fikrim ltfn yanlış anlama...ben geldimm
Canım Emre bey kbb.ci değilmi? Yani çene estetik ameliyata girmez mi????Emre Beye çene ameliyatı olan var mı? ben aralıkta çene ve burun beraber düşünüyorum.
çenem çok küçük implant mı yoksa yağ enjeksiyonu mu karar veremiyorum. bunlşarın dışında kalıcı bir uygulama biliyor musunuz?
mrb puff ben de burun ameliyatı olmak istiyorummm...we uzun zamandırda araştırma yapıp emre beye ameliyat olan hastaların resimlerini inceliyorum...yüzün gerçekten de çok hoşşş...ben senin estetiksiz halinide çook begendim...ama senin nefes sorunun oldugu içinde ameliyat olmak istemissin anladıgım kadarıyla...ben senin burun ucunu begenmedim.bence düşük olmuş.resimlerdenmi öyle görünüyor bilmiyorum ama ben öyle gözlemledim.burnunun ucunun düşük olması burnunu uzun göstermiş.yüzün gözün çok güzel oldugu için çok iyi gözlemlenmese anlasılmaz belkide...bu benim kişisel fikrim ltfn yanlış anlama...
Canım Emre bey kbb.ci değilmi? Yani çene estetik ameliyata girmez mi????
Merhaba kızlar bir kaç yorumda arkadaşların ameliyat tarihini okudum yaza ve çok ileri bir tarih acaba böyle olması Emre beyin yogunlugundan mı sizin istediginiz bi durum mu?açıkcası tarihleri görünce korktum yaza dügünüm var ve ben bir an önce olmak işstiyorum yani en geç önümüzdeki ay randevu alıp görüşmeye gidicem miktarı denkleştirebilmek için böyle olmalı,ama çok ileri bir tarih verirse ne yaparım bilmiyorum dügünüme içim rahat girmek istiyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın ameliyat tarihleri hakkında senağlama
bende burun estetiği yaptırma istiyorum yardımcı olabilrmisiniz hangi doktoru önerirsiniz
Arkadaşlar Emre Bey muayene ücreti alıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?