çok güzel örnek bi burun seninkisi ama senin burnun öncede güzelmiş estetikten sonra dahada güzel olmuş benim şuan kötü estetik olsamda senin gibi olmaz herhalde şanslı bayan , emre beyde gurur duyar bugün görünce yine muhtemelen.
slmlar kızlar bilgisayarımın bozulması sonucu uzak kaldım yaa özledim cidden hepinizii..nasıl bakallım durum..burnum 3 aylık oldu..son resim ekledim bakınn.. çok güzell fındık burnummm....
slmlar kızlar bilgisayarımın bozulması sonucu uzak kaldım yaa özledim cidden hepinizii..nasıl bakallım durum..burnum 3 aylık oldu..son resim ekledim bakınn.. çok güzell fındık burnummm....
asilzade merhaba öncelikle,ben ameliyat olmalı bugün tam 1 ay oldu ve bende Emre bey e olduğum için çok şanslıyım sanırım kesinlikle haklısın puff diyorumm burda canım sana :)))
benmde deviyasyonda var dı sol tarafımdan özellikle rahat nefes alamıyordum hani estetikten ziyadesi vardı anlayacağın.baş ağrılarım olurdu özellikle sabah kalktığımda ben 1 aydır nefes alabiliyorumuşum diyorum yani.estetikliği de maşallahhh:)) cabası zaten,,Emre bey herkese aynı burunu yapmıyor zaten şöle kontrollerde dikkat ettimde kızlar herkesin yüzüne,hattarına göre hatta bugün puff lada konuştuk onun fındık burnuda süpper görünüyor yanii sana da maşallah canım benimm..demem şu ki;keşke Emre bey i daha önce tanısaydım da daha erken olsaydım çünkü bende de çok acabalar oldu sizi anlıyorum ama bir kez daha tabi allah korusunda hani başa alsaydık yine olurum derim..gözünüzde büyütmeye hiç gerek yok arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?