Benim ekli resimlerim var. Gerçi resimler de benimde burnum domates gibi kaydirigubbakcemile3 resimleri sadece arkadaş grubu görüyor. Ekledim seni bakarsın canım opuyorumnanaktan
Tamam canim teklifi kabul ettim opuyorumnanaktan baktim resimlerine burnunda sende cok sugarsiniz:dance:
ben tam amelyaittan ciktigimda misafir aile bide benim ailem wardi.. neyse beni tam amelyaittan yeni cikmis vaziyetteyim. Narkozun etkisi üzerimde, ben tir tir tiriyorum, sayikyliorum. aile nin reisi beni öyle görünce acaip bakip fena korktu, cok aci cektigimi sanyiorlardi. bende bi yandan acimio falan diyordum o halimle baskalarini düsünüyorum....
ya kizlar benim burnumun yanaga dogru giden kisimlar warya oralar cöküktü emre bey oralari da yapti törpüledi. sol tarafi daha cok törpülemis acaip cok büyük sivilceler cikyior ne alakaysa birde cildim hala asiri yagli sinir olyuoruuum. normalde kuruciltliyim. su dönemler gecsede normal cildimize kavussak
Bugün bi eksiklik var burda. Elapr nerdesin canımmm :gitme:
Arkadaşlar resim altlarındaki yorumları okudum da çoğu kişinin bi önden görünüş sorunu var. Önden daha mı geç oturuyo burun acaba :uhm:
burdayım canım sesini duydum koştum geldimmopuyorumnanaktan nasıl oldun,iyileştinmi biraz ??
evet gnelde yandan değilde önden sorun var.. yandan bakıldığında şişlik pek belli olmuyo ama önden bakınca gayet belirgin oluyor bi de kalın duruyo burun..
burdayım canım sesini duydum koştum geldimmopuyorumnanaktan nasıl oldun,iyileştinmi biraz ??
evet gnelde yandan değilde önden sorun var.. yandan bakıldığında şişlik pek belli olmuyo ama önden bakınca gayet belirgin oluyor bi de kalın duruyo burun..
Senin ameliyatın üzerinden ne kadar zaman geçti balea. Ben de hiç sivilce filan olmadı, sonradan mı oluyo acaba :uhm:
benim amelyiatimin üzerinden tam 6 hafta gecmis olmasi lazim..sivicelere gicik olyuorum ya. ameliyattan sonra böle deildi tmm cilti cok yagli olu ama sivlce yoktu bu kadr
Ben senin ameliyatının daha eski olduğunu düşünüyodum. Resimlerinde bayılmıştım burnuna. 1,5 aylık hali böyleyse sen yakında yakıp kavurursun etrafını sengözlerimebaksanab sivilcelere takılma bence, onlar geçici şeyler. Önemli olan kalıcıların güzel olması ki ben cidden genel olarakta çok hoş bulmuştum seni. Sade ve masum bir güzelliğin var, iki sivilce bozamaz güzelliğini merak etme opuyorumnanaktan
tsk ederim canim:1hug:
yok onlar cok yeni haliydihatta bi ay bile olmadan cekilmis resimmlerdi.
ya bi iki sivilce iste, kahrolsun güzellik takintisii ciltim mükemmel olsun istiom
benim de cildim aslinda karma ama kuru olan yerlerde asiri kuru o yüzden doktorum cldin kuru demisti. ama t bölgesinde akne cikyiordu ztn. simdi heryer yaglandi vee stresten dolayi bu ara iyice cogaldi. ama törpülenen yerlerde daha da cok akne war nedense. hatta gülerken falan aciyor bu pis sivilce yüzünden. [/QUOT
valla ben hala neden ameliyattan sonra cilt daha cok yaglanio onu anlamadim...aricam sonunda eski ögretmenimi sorcam...
Hoşgeldiiinnn a.s.
Önden nasıl duracağını bekleyip görmekten başka çaremiz yok sanırım...
Ben bi de gülüşe takmış durumdayım. Eskiden çok beğenirdim gülüşümü, şimdi böle dişsiz nineler gibi oluyorum güldüğümde kafamçokkarıştı hergün aynanın karşısına geçip birkaç posta gülüyorum düzelip düzelmediğini görmek için, evdekiler çıldırdığımı düşünmeye başlıycaksenin gülüşünde de bi gariplik var mı Elapr, aynanın karşısına geçip bi güler misin benim için, sonucu da buraya yazarsan sevinirim opuyorumnanaktan
Bu arada daha iyiyim canım, teşekkür ederim opuyorumnanaktan Şu iki ayrı mesajın altına aynı anda nasıl yorum yapılıyo bana da öğretsen de şurda fazla görüntü kirliliği yapmasam CADIARZU
Canım ya ilk zamanlar çok değişikti aynadaki ben ben değildim resmen ama şimdi daha iyi gülüşümde normale döndü diyebilirim ama yinede bi gariplik var çözemedim henüzCADIARZU
Alıntı yapın yanındakine tıkla canım o seçiyo yorum yapmak istediğin mesajları sonra en son alıntı yapa tıkla görüceksin istediğin mesajlar önüne gelmiş, sonra altına dilediğin gibi yp yorumunu:icecream:
gamyoncuiremsu vriiin vriiiin vriiin...
Canım ya ilk zamanlar çok değişikti aynadaki ben ben değildim resmen ama şimdi daha iyi gülüşümde normale döndü diyebilirim ama yinede bi gariplik var çözemedim henüzCADIARZU
Bende birkaç gariplik var. Bunlardan biri gülüşüm, ötekileri ben de çözemedim henüz CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?