ben artik nazli falan olmicam...kalpsiz olmaya karar verdim böylece herseye daha dayanikli olurum...:lepi:
katiliyorummmm:ecrin_bebek:
valla siz dua edin emre bey sabirli ve anlayisli biri...baska doktorlarda sanrim böyle nazli olsaydik bilmem dayakmi yerdik yoksa kovulurmuyduk...:kedi: yani ben doktor olsaydim kesin döverdim bizim gibileri...laelaelaelaelae
Herkese merhabaa...
Arkadaşlar tecrübeli biri olarak artık bende yorum yapabilirim sanırım. Bugün ameliyatımın üzerinden 5 gün geçti. Akşamüstü Emre Bey alçımı aldı ve tamponları çıkardı. Tamponların çıkması kesinlikle acılı bir işlem değil, ben alçı alınırken daha fazla tedirgin oldum mesela. Dikişler alınırken Emre Bey merak etme dikişlerin alınması, kaş alınması kadar acı verir dedi ki, yaptığı bu yorumu çok sempatik bulmakla beraber kaydirigubbakcemile3 daha önce de başka nedenlerle dikişlerini aldırmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki dikiş aldrmak kaş aldırmaktan daha acısız bir işlem.
Şimdi kendimden daha tecrübeli arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Sargılı ve şiş olduğu için buruncuğum hakkında henüz hiçbir yorum yapamıyorum, ilerdeki günlerde inşallah:) Ama 5. günüm olmasına rağmen yüzümde fazlasıyla şişlik var. Yürürken tıpkı buldog köpeklerinin yanakları gibi gidip geliyor yanaklarım :1no2: Şişliklerin büyük ölçüde inişi kaçıncı günlere denk gelir onu öğrenmek istiyorum. Bir de şişliklerin daha erken geçmesini sağlamak için bir öneriniz var mı? (bitki çayları vs.gibi)
Şimdiden teşekkürler, sevgiler...
Herkese merhabaa...
Arkadaşlar tecrübeli biri olarak artık bende yorum yapabilirim sanırım. Bugün ameliyatımın üzerinden 5 gün geçti. Akşamüstü Emre Bey alçımı aldı ve tamponları çıkardı. Tamponların çıkması kesinlikle acılı bir işlem değil, ben alçı alınırken daha fazla tedirgin oldum mesela. Dikişler alınırken Emre Bey merak etme dikişlerin alınması, kaş alınması kadar acı verir dedi ki, yaptığı bu yorumu çok sempatik bulmakla beraber kaydirigubbakcemile3 daha önce de başka nedenlerle dikişlerini aldırmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki dikiş aldrmak kaş aldırmaktan daha acısız bir işlem.
Şimdi kendimden daha tecrübeli arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Sargılı ve şiş olduğu için buruncuğum hakkında henüz hiçbir yorum yapamıyorum, ilerdeki günlerde inşallah:) Ama 5. günüm olmasına rağmen yüzümde fazlasıyla şişlik var. Yürürken tıpkı buldog köpeklerinin yanakları gibi gidip geliyor yanaklarım :1no2: Şişliklerin büyük ölçüde inişi kaçıncı günlere denk gelir onu öğrenmek istiyorum. Bir de şişliklerin daha erken geçmesini sağlamak için bir öneriniz var mı? (bitki çayları vs.gibi)
Şimdiden teşekkürler, sevgiler...
Yanımda olduğunuzu hissetmek çok güzel arkadaşlar, teşekkür ederim. Dediğin gibi Elapr bugün şişlikler bir miktar daha indi, daha insani boyutlarda bir yüze doğru bir adım daha attım kaydirigubbakcemile3 fakat ben zaten her konuda sabırsız biriyimdir, herşey normale dönene ve sonucu görene kadar rahat edemeyeceğim.
Sezosss Emre Bey'i şu kaş aldırma konusunda uyarsak mı acaba, ben geçen sene birgün kuaförde saçlarımı boyatırken yan tarafta bir kadın kaşlarını aldırıyodu, kadın bir anda kaş alan kızın elini hızla itip çok acıtıyosun deyip kaşlarının geri kalanını aldırtmadan terketmişti orayı :mymeka: hani olur da o bayan burun estetiği olmak ister, boş yere müşteri kaybı olmasın değil mi :roflol:
dikisler alinirken aynisini banada söylemistisırnaşık şey canim daha 5 gün olmus normal sis olman... su buldog köpegi benzetmesinede cok güldüm cünkü aynisini bende diyordumkaydirigubbakcemile3 resmen 3. gün buldog köpeklerine benzemistim, töbe töbeekaydirigubbakcemile3 gecmis olsun ayrica insallah istedigin bi burun olmustura.s.
hayat 77 gecmis olsun...yeni buruncukla sana ömür boyu mutluluklar dilerim...:) opuyorumnanaktan
herkes kendini buldog'a benzetmis...anormalim demek ben hamster'e benzetmistim...kafamçokkarıştı naniknanik
Sİz yine bişeye benzetmişsinizalkisalkisalkis
Ben hiç bişeye benzetememiştm kendimiii:roflol::roflol:
Arkadaşlar ben de profile şuanki psikolojimi yansıtan bir resim ekledim. Buz olayı, surat ifadesi, yanaklar... Kimseye çok yabancı gelmiycektir sanırım naniknanik
Umarım söylediğin gibi olur Balea :)
Arkadaşlar bu arada ben önemli bişey sormak istiyorum. Ben tamponları dün aldırdım. Tamponlar çıkana kadar şöyle böyle nefes alabiliyodum. Ama dünden beridir hiç nefes alamıyorum. iki burun deliği de dibine kadar tıkalı :1no2: Bunun geçici birşey olduğunu sanıyorum ama yaklaşık nezaman düzelir bu tıkanıklık? Ağzım kapalı yemek yiyeyim derken morarmaya başladım bugün sofrada, yoksa bu suratla bi de ağzım açık yemek yediğimi ve o yemeklerin ağzımdan aktığını düşünecek olursanız... :kedi: E güzel olayım derken etrafımda kimse kalmıycak bu gidişle kaydirigubbakcemile3
Umarım söylediğin gibi olur Balea :)
Arkadaşlar bu arada ben önemli bişey sormak istiyorum. Ben tamponları dün aldırdım. Tamponlar çıkana kadar şöyle böyle nefes alabiliyodum. Ama dünden beridir hiç nefes alamıyorum. iki burun deliği de dibine kadar tıkalı :1no2: Bunun geçici birşey olduğunu sanıyorum ama yaklaşık nezaman düzelir bu tıkanıklık? Ağzım kapalı yemek yiyeyim derken morarmaya başladım bugün sofrada, yoksa bu suratla bi de ağzım açık yemek yediğimi ve o yemeklerin ağzımdan aktığını düşünecek olursanız... :kedi: E güzel olayım derken etrafımda kimse kalmıycak bu gidişle kaydirigubbakcemile3
canim bende de olmustu aynen tarif ettigin gibi. emre bey demsiti ki ilk 48 saat icnde kapanacak simdilik acildi ama...sonra geri acilir burnunun ici dedi aynen de öyle oldu...yani iki gün sabret gecicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?