dd_mehtap çok geçmiş olsun ya çok sevindimm ama doktor seçimi çok önemli işte bu noktada.. Biz şanslıyız sanırım en iyi doktoru bulduk:dance::dance:
Tumena,Sezoss tamam korkmıycam hiçç p.tesi akşamı yazarım size inş hiç acımadı hiç çığlık atmadım doktorumu deli etmedim vs diyee:roflol:
eve sen bana bakma canim...sadece nazli oldumuz icin acio sanioruz...psikolojik bisi bu...
dd_mehtap çok geçmiş olsun ya çok sevindimm ama doktor seçimi çok önemli işte bu noktada.. Biz şanslıyız sanırım en iyi doktoru bulduk:dance::dance:
Tumena,Sezoss tamam korkmıycam hiçç p.tesi akşamı yazarım size inş hiç acımadı hiç çığlık atmadım doktorumu deli etmedim vs diyee:roflol:
pazartesi kacta gidiosun...gelim kollarini bacaklarini tutim istersen...agzinada bant yapistirdikmi...sorun kalmadi...aslinda komple üstüne yatsam daha mantikli...
istersen tamponuda sen cikarnaniknanikkaydirigubbakcemile3 emre bey nasil cikarcak kizcagizin üstüne cullanirsan?? hazir elin degismisken sen yapiverlülülülülülülülülülülülü
a.s
Tumena canımcım saolopuyorumnanaktan ama yok ya üzerimde biri varken daha çok korkarım,kendi halime bırakın benidelikafadulden gamyoncuiremsu
anneme söz verdim zaten uslu durcam yoksa:mymeka:....:roflol:
teklif var israr yok canim...laelaelaelaelae
baktım olmuyor derim hemen açın kk'yı tumenayla iletişime geçmem lazım:roflol::roflol:
tumena diye bagir yeter canim...aninda ordayim...tabi trafige bagli...
Aboo Almanyadaymışsınakannehir
kandırıldım...senağlama geliceksin diye hazırlıyodum kendimi,hayallerimle oynadın Tumena:umursamaz:
sırnaşık şey
Evet çook haklısın bir sürü arkadaşım ameliyat oldu ama benim doktorum kadar ilgilisini hiç duymadımm..Sen Emre Beye bırak canımcım hiiiç merak etme sakın...hiçç canın acımıycaak...bana dediği her şey doğru çıktı her şeyi teek tek anlattı Emre bey..o yüzden sen kendini bırak ve gerisi geçip gidiyor..silikonun çıkması garip bir duygu ama acı veya ağrı değil merak etme sakın...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cidden öyle yazıcaksın.çünkü acı gibi bir his değil tamponun cıkması..böyle bir sıcaklık sonra da mentollü gibi bi nefes alıyosun değişik bişi.-tatlicadiarzu-
İçimi rahatlattınız kızlar ya mersiiopuyorumnanaktan öyle bi rahatladım ki yani nerdeyse kendim çıkartcam:roflol:
hadi dikisleri bana cikartmadin ama bantlar bari benim olsun...hatirlarsin kendi burnumdakini kendim cikartmistim...profi olmusum artik...
cok gecmis olsun dd-mehtap burnunu begendigine cok sevindim...sonunda artik sende istedigin bir buruna kavustun...zemuszemus sezossa katiliyorum...emre bey gercekten harabe burunlar konusunda cok basarili bir doktor...normal burunlardada tabiki...:)
bizim burunlari harabe hale getiren doktorlar utansin...kasaplar...beceremedigin seyi yapmicaksin...
emre bey göstersin onlara burun nasil yapildigini...alkisalkisalkis ama beceriksiz insana bin kere gösterirsin yine yapamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?