Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

slm bende bu sıteye yenı uye oldum bugun emre beyın sekreterınden randevu aldım ayın 16 sında randevum var suan ıcın fıkır alacagım fınansman olarak daha var ama sımdıden arastırıyorum

slm bende bu sıteye yenı uye oldum bugun emre beyın sekreterınden randevu aldım ayın 16 sında randevum var suan ıcın fıkır alacagım fınansman olarak daha var ama sımdıden arastırıyorum

hosgeldin canim öncelliklea.s. burda istedigin her soruyu sorabilirsin bizlere hepimiz Emre beyin hastalariyiz bende öylekaydirigubbakcemile2. kafana ne takilirsa ameliyat hakkinda ne bilmek istersen dedigim gibi bizlere sor, daha rahat ve korkusuz karar verirsin emin ol:)
Emre bey tek kelimeyle mükemmel biri, bu sen görüsmeye gidince anlicaksindir canim, zaten ona gittiginde bence kararin emre bey olucaktirsırnaşık şey

ben bu kadar guzel yorumlardan sonra emre bey dıyorum burun cok onemlı cunku yaptıran arlkadaslardan resım koymalarını rıca edıyorum

bıde fıyatları nasıl acaba kredı kartı gecıyormu taksıt yapılıyormu bazı doktorlar yapıyormus cunku

bıde fıyatları nasıl acaba kredı kartı gecıyormu taksıt yapılıyormu bazı doktorlar yapıyormus cunku

4000 tl canim. kredi karti geciomu taksit yapiliyomu bilmiyorum sormadim cünkü :sm_confused: benim resimlerim albümde var bakabilirsin, sezenin albümdede var resimleri yerimseniben

siz yurtdışından geldiğiniz için mi ameliyat ücreti 4000 ytl.otel uçak masrafı dahil mi bu fiyata?

siz yurtdışından geldiğiniz için mi ameliyat ücreti 4000 ytl.otel uçak masrafı dahil mi bu fiyata?

Hayir canim onlar dahil degil, biletini kendin aliyorsun hatta eger kalacak yerin yoksa otelde ayarliyorlar ama oda extra fiyat ve kalacagin otele ve kac gün kalacagina göre degisir fiyati, zaten emre beyin calistigi turizm sirketi varmis istersen onuda ayarliyorlar ama dedigim gibi 4000 tl nin icinde degil hepsi haricinde.

Umarim yardimci olabilmisimdir yerimseniben

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun.çünkü fiyat konusu benim için çok önemli.ben yurtdışından gelmiycem ama 4000 ytl ye diğer masraflar dahildir belki diye düşünmüştüm.ben en fazla 3500 ytl biriktirebilirim.ailem maddi açıdan yardımcı olamayacağını söyledi.moralim bozuldu şimdi.hastaneye göre fiyat değişiyomuş galiba.ameliyat ücreti hastaneye göre minimum ne kadar oluyo acaba?

Ben yardımcı oliim canımcım..şimdi emre bey çeşitli hastanelerle çalışıyor, ama hepsi tam teşekküllü hastaneler.Bu ücret içinde hastanedeki tüm masraflar (1 gece yatış ile) +doktor ücreti+emre beyin özel hemşiresinin ücreti+6 ay 1 yıl boyunca olacağın tüm kontroller de dahil oluyor.Hastanede 1 günden fazla kalmak istersen bu durumda gecelik extra bir ücret ödüyorsun.
Tabii ki yol parası vs... bunlara dahil değil...bence emre beye kendin mail yoluyla başvur ve kendin hastane seçeneklerini sor...ben görüşmeye gittiğimde tek tek anlatmıştı bana ..ama her hastanede aynı özen ve titizlikle ve özel kendi aletlerimle yapıyorum demişti...

Kızlar hepinizin resimleri çok hoş yanlız...darısı başıma :)

Hambospara'mm janımMm Sen ne olmussun böyleee bakıyım harika görünuyosun burnuşunda öylee...kacıncı ay bu resımler? Chokk quselll ya bayıldımMmm Arkidasima kaydirigubbakcemile

mersi canımm benim 4 ay resimleri tatlım siz bekleyın sıranızı sizinde inecek şişler ve sizde ohh diceksinizz...=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…