Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

10 NUMARA buynun cok beğendimmm canımm bol nefesler aynaya bakıp aynaları catlatma =)

Hambospara tatlımmm cokkk tesekkurederım begendıne coook sefındım seker senın kadar olmasamda ıdare edıyorum bende ıste)

Sezoss uu canımm sanada cook tesekkurederım guzel sozlerın benı hep sımartıyor haberın olsun)) saka bı yana kızlar sızın burnuslarınızda superrr Doktorumuzun ellerıne saglık:enbuyukkk:

simar kiz nolcak hakkin kaydirigubbakcemile5, dogru söylüyorsun canim Emre beyin ellerine saglik, ALLAH nazarlardan saklasin onu

princess30 burnun çok güzell olmuş maşaallah.. 20. gün ama şekli süper hele bide şişler inince nasıl olcakk kim bilirrrr.. (ayy tüm isteyenlere nasip olsun yaptırmak inşaalah sırnaşık şey)

bergdorf cok tesekkurederim canım gusel yorumun içinnnn a.s. olmak isteyenlere daha guselleri inşallah..sabırla bekliyorum şişlerin inmesini cnm her gecen gun farkedıyorum ama sıskocuklar gıdıyoooo:roflol:

emre beyi tv de izledimm..super çıkmıştı...burun estetiği konusunda konuştu...:)

show turkde cikti, medical info diye bi programda hatta gecen hafta cikmisti ilk defa bu haftada yayinladilarhihoyyyt

Evet kizlar Sezosunda yazdigi gibi Show Turk de Medical Info diye bir program var orda cesitli doktorlar estetik konusunda konusuyorlar, her cumartesi yayinlaniyor 15:45 de. Emre bey beni gecen hafta aramisti, programi izleyin ben cikicam dedi o gün izledim. Bugün yine izledim, haftaya yine koyarlar izleyebilirsiniz.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…