Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

ay şükür resim yuklemeyi öğrendim doru durust =) teşekkür edrim simgecim .. misal 2 hafta sonra ğören biri aaa ne cok inmişin diyor ama bana hep aynı geliyor .. ama hapsırınca esneyınce bide cok gülünce anlıyorum içindeki şişliği çünkü acı oluyor ozaman ... sizler nasılsnız ya kımse resim koymuyor yaa uzun zmanda olsa koyun yaaa =)

canım ben, biliyosun belki 5 kez çarpmışımdır. Daha doğrusu ben değil de insanların eli kolu bana çarpıyo daha çok. Çok canım sıkılıyor çaprtığımı düşündükçe. Ben buraya resim koymuyorum ama orda buluşup yüzyüze görüşebiliriz istersen.. :) Bu arada son hali çok daha inmiş

Canim burnun gercekten cok hos duruyo, ben eski halini merak ettim eklemismiydin eski halini buraya :uhm: varsa görebilirmiyim...

canım eski resmim yok ..gidince alıcam birtane emre beyın pc den .. 2. ay resimleriyle koyarım artık =)

Deryaa sen ne yaptın ne zaman geliosun ameliyata??

Canim ben emre beye resimlerimi gönderdim telde görüstükden sonra, cvp bekliyordum, baktim 1 hafta gecti tekrar yazdim, dün mail geldi emre beyden resimlerimi tekrardan gönderdim, insallah en kisa zamanda cvp alirim, ona göre artik ameliyat icin bi tarih belirlicez insallahh, baris cakir topiginide okudum oda cok basarili bir doktor kafam karisti ya ama emre bey cok ilgili cok güven verdi bana.

sendemi ameliyat olacaksin ve ne zaman düsünüyorsun?

Kizlarrr emre beyin tasarladigi yeni burnumu geldi kaydirigubbakcemile3 cok hos olmus yaa baris beydende mail geldi simdi kararsiz kaldim yaa senağlama

bana da gönderebilir misin Deryaa tasarımları..bende emre ilhanı düşünüyorum ama barış cakır da cok yetenekli gördüğüm kadarıylaa.

hehehe ben de merak ettim:) bence buraya koyabilirsin bi sakınca yoksa.. gözlerini falan paintte falan boya böyle tek burun gözüksün:)

evet biraz sivrilik var ama yüzüne de gitmiş gibi yani agız cene buru uyumu güzel olmuş aslında.biraz yumuşatılabilir de,barış beyinki daha yuvarlak olmuş.bende en cok 4. ile barış beyinkini begendim.

Barış beyin tasarımıyla Emre beyin 4. tasarım birbirine çok benziyor (bana mı öyle geldi bilmiyorum amaCADIARZU) bu ikisi gerçekten güzel duruyor..iki doktor hakkında yapılan yorumlarda harika valla karar vermek zor gibii-tatlicadiarzu- en hayırlı kararı verirsiniz inşallah.. (bu arada teşekkürler kırmadınız bizi koydunuz fotoğrafları)

Kizlar yorumlariniz icin tskler o sivriligi emre beye söylemem lazim baris bey ucunu daha iyi yapmis ama kalkik yapmis ben o kadar istemiyorum emre bey onu daha iyi ayarlamis ucunudan hafif sivrilik gitse daha iyi durur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…