Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kizlar bende sonunda Emre beyde randevu aldim. Yakin zamanda gorusmeye gidicem.
Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz, ben klinige en iyi nasil gidebilirim?
Sultan ahmet civarinda konaklayacagim acaba ordan kolay gidilirmi klinige>? Bana yardim ederseniz sevinirim.
ya daha 16 sayfayı okuyorum bastan okumak istedim o yıllarda acıbademde ameliyat yapiyormus süper ya simdi nerde yapıyor anlayamadım ama offf ya sadece özel yerindemi tek duam acıbademde olsa yine super olurrr
Evet kizlar bende sonunda Emre beyde randevu aldim. Yakin zamanda gorusmeye gidicem.
Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz, ben klinige en iyi nasil gidebilirim?
Sultan ahmet civarinda konaklayacagim acaba ordan kolay gidilirmi klinige>? Bana yardim ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar madem yeri gelmişken bende sorayım. Peki Sabiha Gökçende nasıl ulaşabiliriz? Otobüs falan oluyor mu havaalnından?
Arkadaşlar madem yeri gelmişken bende sorayım. Peki Sabiha Gökçende nasıl ulaşabiliriz? Otobüs falan oluyor mu havaalnından?
arkadaslar merhaba ben bugun yenı uye oldum
benım amelıyatımdan 20 gun gectı bu yuzumun sıslıklerı neden boyle artıyo anlamıyorum resmen davul gıbıhergun maydonoz yıyıp su ıcıyorum cay kahve soda tuz hıc yemıyorum ne olur bırı bana bı cevap yazsın resmen bunalıma gırdım
![]()
arkadaslar merhaba ben bugun yenı uye oldum
benım amelıyatımdan 20 gun gectı bu yuzumun sıslıklerı neden boyle artıyo anlamıyorum resmen davul gıbıhergun maydonoz yıyıp su ıcıyorum cay kahve soda tuz hıc yemıyorum ne olur bırı bana bı cevap yazsın resmen bunalıma gırdım
![]()
canım hayırlısı olsun hakkında bol mutlulukların olsun.. Emre bey çok iyi bir seçim..
Sultanahmet'ten en kolay gelebilme şeklin Eminönü iskelesinden Kadıköy istika*****e gelen vapurlara binmen.. Karaköy'den kalkan vapurlarda var canım.. Kadıköy'de iki iskele durağı var.. Beşiktaş iskelesi ve Eminönü iskelesi.. Beşiktaş iskelesinden inicek olursan eğer, iskeleden çıktığında sol istika*****i takip edip otobüs hattına geldiğinde 17 numaralı araca biniceksin.. Eminönü iskesinden çıktığında otobüs hatları zaten hemen önünde oluyor.. yani otobüs hattına Eminönü iskelesi daha yakın.. dediğim gibi transit Emre bey'in muayenehanesinin önünden geçiyor bu otobüs ama malesef durak yeri tam önünde değil.. ya Göztepe'de inip ileri yüriyceksin, ya da Sarayıcedit'te inip geri geliceksin.. çok bir mesafe yok amaBina cadde üzerinde olduğu için tabelayı gördüğünde bulman kolay olucak..
Aaa hatırladım cnm e ben senı kontrolde gördüm senin öyle çok fazla şişliğin yoktu (en azından benim kadar yoktu) unutmuşsun sen beni şişliklerimi daha doğrusu karşımda bi çocuk oturuyodu birazdan avazı çıktığı kadar bağırarak kaçıcak diye bekledim ama kaçmadıcanım arkadasım benı hatırlar mısın bılmem amelıyat olmadan oncekı aksam senınle emre beyın ofısınde karsılasmıstık
senın o gun tamponların cıkacaktı senın sayende baya rahat gırdım amelıyata hatta heyecan ıgnesı bıle vurdurmasım sabah 9 dan aksam 16.20 ye kadar amelıyat saatını bekledıgım halde once bunun ıcın tesekkur ederımpekı emre beye sordun mu hıc bu sıslıkler ne zamana kadar surecek bı de yastıkla yatmak sıslıklerı mı ındırıyo:84: