• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Evet kizlar bende sonunda Emre beyde randevu aldim. Yakin zamanda gorusmeye gidicem.
Kizlar bana yardimci olabilirmisiniz, ben klinige en iyi nasil gidebilirim?
Sultan ahmet civarinda konaklayacagim acaba ordan kolay gidilirmi klinige>? Bana yardim ederseniz sevinirim.

canım hayırlısı olsun hakkında bol mutlulukların olsun.. Emre bey çok iyi bir seçim..

Sultanahmet'ten en kolay gelebilme şeklin Eminönü iskelesinden Kadıköy istika*****e gelen vapurlara binmen.. Karaköy'den kalkan vapurlarda var canım.. Kadıköy'de iki iskele durağı var.. Beşiktaş iskelesi ve Eminönü iskelesi.. Beşiktaş iskelesinden inicek olursan eğer, iskeleden çıktığında sol istika*****i takip edip otobüs hattına geldiğinde 17 numaralı araca biniceksin.. Eminönü iskesinden çıktığında otobüs hatları zaten hemen önünde oluyor.. yani otobüs hattına Eminönü iskelesi daha yakın.. dediğim gibi transit Emre bey'in muayenehanesinin önünden geçiyor bu otobüs ama malesef durak yeri tam önünde değil.. ya Göztepe'de inip ileri yüriyceksin, ya da Sarayıcedit'te inip geri geliceksin.. çok bir mesafe yok ama;) Bina cadde üzerinde olduğu için tabelayı gördüğünde bulman kolay olucak..

Arkadaşlar madem yeri gelmişken bende sorayım. Peki Sabiha Gökçende nasıl ulaşabiliriz? Otobüs falan oluyor mu havaalnından?

Selayhus geçmiş olsun canım sanada.. Ne yapıyorsun? Ameliyatın nasıl geçti merak edenlerden biride benim.. İnş bir an önce iyileşirsin ve hayırlı haberlerini duyarız canım.. Kendine iyi bak;)

founda canim, ben almeliyat icin gelecegim haftaya ve havaalanindan transferi karsiliyor emre bey , yani ordan alacaklar beni. Ekstra ücrette ödemiyorum bunun icin. Büyük kolaylik istanbulu bilmeyenler icin :16:

Arkadaşlar madem yeri gelmişken bende sorayım. Peki Sabiha Gökçende nasıl ulaşabiliriz? Otobüs falan oluyor mu havaalnından?

founda havaalanından çıktığında otobüs durakları nerede diye sormalısın canım.. otobüs ile gelmeyi düşünüyorsan iki vasıta ile geliceksin.. havaalanından ilk önce E-10 numaralı otobüse biniceksin.. ilk durakta binip son durakta iniceksin.. o kadar uzuuun bir yol ki, bitmesi biraz zaman alıcak:) daha sonra Kadıköy'den 17 numaralı araca binip yukarıda belirttiğim gibi ulaşabilirsin:)

aslında Kadıköy'e gitmeden de kısa bir yol tercihi yazabilirim sana.. bindiğin E-10 otobüsü Yeni sahra durağına geldiğinde iniceksin, indiğin duraktan 14KS veya 14ŞB otobüsleri var.. bu iki aracın gittiği istikamet aynı.. bunlardan birine bindiğinde çemenzar durağında iniceksin.. Bu yolu tercih edersen şayet Göztepe köprüsü durağı gelicek, Gözcübaba durağı gelicek, Merdivenköy poliklinikleri durağı gelicek ve daha sonra ineceğin durak Çemenzar durağı gelicek.. indiğin durağın karşı yoluna geçip minibüse binebilir veyahut 17 numaralı ya da 2 numaralı otobüse binebilirsin:) otobüslerin durakları bellidir.. bulunduğun yer minibüs yolu üzeri diye geçer bin minibüse ımmm bir eşya mağazası vardı orada istikbal yada bellona olmalı orada ineceğini belirt.. çok kafa karıştırıcı dersen yolu uzat sakince bul..

yada moonshine76'nın dediği gibi bunlara bile gerek kalmaz belki canım:)

arkadaslar merhaba ben bugun yenı uye oldum :21:
benım amelıyatımdan 20 gun gectı bu yuzumun sıslıklerı neden boyle artıyo anlamıyorum resmen davul gıbı:50: hergun maydonoz yıyıp su ıcıyorum cay kahve soda tuz hıc yemıyorum ne olur bırı bana bı cevap yazsın resmen bunalıma gırdım
:58:

founda bir yerde yanlış yazmışım. merdivenköy polikliniklerinden sonra çemenzar durağı değil göztepe hastanesi mazharbey durağı geliyor. mazharbey durağında iniceksin. karşıya geçiceksin ve dediğim araçlardan bir tanesini tercih edip devam ediceksin.yukarıya yazdığım çemenzar yerine göztepe hastanesi mazharbey durağını koy.umarım yardımcı olabilmişimdir.bu ikinci tarif ettiğim yol zaman açısından daha kısa.

benım amelıyatımdan 20 gun gectı bu yuzumun sıslıklerı neden boyle artıyo anlamıyorum resmen davul gıbı:50: hergun maydonoz yıyıp su ıcıyorum cay kahve soda tuz hıc yemıyorum ne olur bırı bana bı cevap yazsın resmen bunalıma gırdım

ilk zamanların çk normal canım. sabahları şişlerin artar, akşamları iner.ama daha yolun başndasn çk normal.üzme kendni.

Endişelenme bende27 günümdeyim.Ben burada paylaşan arkadaşlardan hep bururn şişicek diye kendimi motive etmiştim sanki yüzüm hemen inicekmiş gibi ama öyle olmadı.Yanaklar tombik tombik hala üstelik acıyor dokununca.Bünye ile alakalı birşey herkesin farklı oluyor.Burnumu anlamayanlar botoks yaptırdıgımı yada kilo aldığımı düşünüyor.Geçende resim çektim hemen sildim yandan bi yanak daha vardı ha bide kafamı eğince gıdı var ki değinmek bile istemiyorum:52: sabırla beklemelerdeyim. Bol su içip 3 yastıkla yatarak inmesini bekliyorum:59:

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun hakkında bol mutlulukların olsun.. Emre bey çok iyi bir seçim..

Sultanahmet'ten en kolay gelebilme şeklin Eminönü iskelesinden Kadıköy istika*****e gelen vapurlara binmen.. Karaköy'den kalkan vapurlarda var canım.. Kadıköy'de iki iskele durağı var.. Beşiktaş iskelesi ve Eminönü iskelesi.. Beşiktaş iskelesinden inicek olursan eğer, iskeleden çıktığında sol istika*****i takip edip otobüs hattına geldiğinde 17 numaralı araca biniceksin.. Eminönü iskesinden çıktığında otobüs hatları zaten hemen önünde oluyor.. yani otobüs hattına Eminönü iskelesi daha yakın.. dediğim gibi transit Emre bey'in muayenehanesinin önünden geçiyor bu otobüs ama malesef durak yeri tam önünde değil.. ya Göztepe'de inip ileri yüriyceksin, ya da Sarayıcedit'te inip geri geliceksin.. çok bir mesafe yok ama;) Bina cadde üzerinde olduğu için tabelayı gördüğünde bulman kolay olucak..

Tesekkur ederim canim butun bilgiler icin. Peki hangi numarali otobuse binmem gerek??
Hem ne kadar zamanimi alir (yolculuk ve randevu dahil)??

Birde saat kac civari gitsem daha uygun?? Cunku birde vapurla eminonu ne geri gelmem gerek. Ben yurtdisinda yasadigim icin bilmiyorum vapur saatlerini. Ona gore biraz kendimi ayarlamam gerek.

canım arkadasım benı hatırlar mısın bılmem amelıyat olmadan oncekı aksam senınle emre beyın ofısınde karsılasmıstık
senın o gun tamponların cıkacaktı senın sayende baya rahat gırdım amelıyata hatta heyecan ıgnesı bıle vurdurmasım sabah 9 dan aksam 16.20 ye kadar amelıyat saatını bekledıgım halde once bunun ıcın tesekkur ederım :9: pekı emre beye sordun mu hıc bu sıslıkler ne zamana kadar surecek bı de yastıkla yatmak sıslıklerı mı ındırıyo:84:

canım arkadasım benı hatırlar mısın bılmem amelıyat olmadan oncekı aksam senınle emre beyın ofısınde karsılasmıstık
senın o gun tamponların cıkacaktı senın sayende baya rahat gırdım amelıyata hatta heyecan ıgnesı bıle vurdurmasım sabah 9 dan aksam 16.20 ye kadar amelıyat saatını bekledıgım halde once bunun ıcın tesekkur ederım :9: pekı emre beye sordun mu hıc bu sıslıkler ne zamana kadar surecek bı de yastıkla yatmak sıslıklerı mı ındırıyo:84:
Aaa hatırladım cnm e ben senı kontrolde gördüm senin öyle çok fazla şişliğin yoktu (en azından benim kadar yoktu) unutmuşsun sen beni şişliklerimi daha doğrusu karşımda bi çocuk oturuyodu birazdan avazı çıktığı kadar bağırarak kaçıcak diye bekledim ama kaçmadı :9:Emre bey burun için 8 ay dedi ama yüz için bişey demiyor.Herkesin bünyesi farklıdır diyor zaman vermedi yani. Yastık şişlik indirmiyor ama daha fazla şişmeni engelliyor.Daha insani boyutta şişiyosun yani :1:

Back
X