• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

hayırlısı olsun canım hakkında... hayal ettiğin gibi gelişir inş. herşey.. :61:

Selayhus belki giremem canım sen ameliyat olana kadar,şimdiden boll şans ,kalbim seninle :16:

Demetcim sagol canim cok dusuncelisin

Moonshine karisik duygular icindeyim inen bide kanimda falam gribimden dolayi biseyler cikar ve ertelenir diye korkuyorum
Heycan var acayip sekilde

kızlar nihayet 3. günüm de bitiyor. morluklarım neredeyse kalmadı. muayene salonunda 3. günüm oluğuna hayret etti birkaç kişi, ki ben normalde en ufak çarpmada morarırım, anlamadım bu işi:) Ama çok feci şiştim. Yanaklar falan tam bir bugs bunny:)

ilk 2 günden 3 foto paylaştım. Bugün, dediğim gibi, çene ve yanak altı tarafımda şişler var, artık bol bol su içip dik yatarak geçmesini bekleyeceğim. İlk 2 gün zaman geçmek bilmiyordu ama resmen saat saat tüm yüz değişiyor, çok enteresan bir durum:) yani tecrübeli arkadaşlar hep derdi ama insan yaşamadan tam anlamıyor.

akşam çok komik birşey oldu, fısfıs için eczaneye girdim eczacı elini kırmış alçılı. hemen sonra bi teyze geldi kulağı sarılı. herkes birbirine ne oldu diye soruyor, anlatıyor. geçmiş olsun'lar havada uçuştu, sonra bi sessizlik,arkasından gülme krizi üçümüzde de. kendimi dışarı zor attım valla:)

Demetcim sagol canim cok dusuncelisin

Moonshine karisik duygular icindeyim inen bide kanimda falam gribimden dolayi biseyler cikar ve ertelenir diye korkuyorum
Heycan var acayip sekilde

canım aynısını yaşadım hiç merak etme, aspirinden uzak dur, ılık ılık böyle ballı ıhlamur falan iç. benim ameliyat tam 1 gün önce grip olmamdan dolayı ertelenmişti biliyosun, 2. tarihten 2 gün önce bir boğaz ağrısı başlamıştı inanır mısın, artık kafayı yiyecektim bu da mı ertelenecek diye. sonra vücudumun benle oyun oynadığını düşündüm, stresten olduğunu fark ettim. bütün gün ıhlamur + çorba içtim, akşam da 2 tane turşu suyu patlattım ağrı mağrı kalmadı inanır mısın.. sonraki gün, yani ameliyattan önceki gün hiçbirşeyim kalmamıştı. stres yapmadan koru kendini, herşey çok güzel olucak tatlımmm:16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam,
uzak kaldım biraz foruma, son zamanlarda ameliyat olanlara çok çok geçmiş olsun:)
Ben bi iki foto ekledim, karşılaştırmalı yaptım bu sefer istediğim gibi oldu:p
bi de burun estetiği konusu altına başlık açtım, bu başlığı görmeyen, genel araştırma yapanlar için
ameliyatın üstünden 2.5 ay geçti, herşey iyi güzel:)

eso ya özlettin kendini!
fotoğraflarına baktım değişim müthiş. 1.5 ayda ne kadar fark etmiş öyle. her açıdan çok güzel duruyor:) resmen 2'şer kez baktım fotolarına, maşallah canım ya:):40:

ayy canım sağol ben de özlemişim walla :) KK da değişmiş bayağı, n'olmuş burası böyle dedim girince:p çok teşekkürler

ayy canım sağol ben de özlemişim walla :) KK da değişmiş bayağı, n'olmuş burası böyle dedim girince:p çok teşekkürler

eso bu mesajla 100 mesaj hakkım doluyor onun için albüme yazamadım cnm resimler süpper her gün dahada otururyor çok doğal olmuş maşallahhhh:nazar:

eso güle güle kullan burnunu çok yakışmış yüzüne, bambaşka bi insan olmussun resmen:nazar: yalnız ben ayreten ucunun kalkıklığını sorucam burun ucun fazla kalkık degıl doğal olmuş acaba sen kendın mı kalkık olmasını ıstememiştın düz olmasını istemiştin merak ettim?

Back
X