umarım benim de sorun olmaz canım tamponlar çıkınca belli olacak herşey sağolbenimde en büyük takıntım dudakla burun arasındaki mesafeydi ama Emre bey onu çok iyi ayarlıyo bi sorun olmaz canım bide tamponlar nedeniyle çok açık gözüküyo tamponlar çıkınca o mesafe, kalkıklık ortadan kayboluyo gerçekten...Birde ameliyat sonrası dudak kalınlaştığı için mesafe azalıyo... herkeste oluyomu bilmiyorum ama genelde üst dudak kalınlaşıyo
twetty buz uygulamaya devam ediyormuşsun ya, hani şu dolaba koyup soğuttuktan sonra yüze takılan içi jelli maskelerden takmanın bir zararı var mı?
Burnuşlardan ses seda yok mu kızlar bugünKaburga ağrım buyük ölçüde azaldı 2. duşumu aldım bugün. Yüzümdeki şişlikler %80 geçti diyebilirim. Morluklarım epeyce azaldı çok mutluyum Şimdi tek isteğim tampon ve alçı çıktıktan sonra aynada düzgün bir burunla karşılaşmam ve de seneler sonrada hala memnuniyetimin devam etmesi. Asimetrikliğimin geçmemiş olmasından çok korkuyorum nedense :18: Aylar geçipte şişlikler indikten sonra hala çok düzgün burnunuz varsa çok şanslısınız demektir.
Bende şimdi seni sormak için giriyordum, iyi olduğuna sevindim. Bundan sonrası kolay. Ben kendimi çok iyi hissediyorum ve çarşamba günü malesef Istanbul maceram sona eriyor, Hollanda yolu görünüyor. İnşallah hepimizde istediğimiz buruna kavuşuruz, Allah yardımcımız olsun.
Tweetty bence 6 ay geçmeden sakin asimetriliği kafana takma, burun yerine otursun inşallah düzelir.
Arkadaşlar sonunda fotoğraf koymayı başardım:) ama önden fotoğraf koymak için bi kaç ay beklemem lazım:S flashlı fotoğraf makinesiyle şişlikler çok belli oluyo iyice büyük çıkıyo burun:))
benimde çıktı ve acıdı ama dayandım canım çok tatlı değildir allahtan. Yanlız benim panik kocamın izlerken tansiyonu düştü bayılcak gibi oldu zor oturtturduktamponlarım cıktı bugun bır haftadır ılk defa beynıme oksıjen gıttı koku aldım. Ama tampon aldırma ısı sıkıntılı bıraz benım bıraz canım yandı ne yalan soyleyeyım. Sana cok guzel bır yaptım dedı bıde :))
mrb arkadaşlar 25.günüm ve bir foto ekliyorum.burnum sğdan gayet güzel duruken resimdede görüldüğü gibi soldan sivri duruyor.sizinde böylemiydi yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 386456
26 mayısa görüşme randevusu alabildim.yalnız bir sorum var, ameliyat olabilmek için yapılan testlerde nelere bakılıyor?ben zaten sigara içmiyorum başka nelere bakılıyor ameliyat olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...
Emre bey bana kontrollerde tiroid ini ölçtür demişti acaba kötü mü çıktı benim:Skan sonuçlarını ben göremedim fakat, herhangi bir bulaşıcı hastalığın olup olmadığına , kan sayımı değerlerine, gebelik var mı yok mu?, işte şeker , tiroid , karaciğer enzimleri vs vs kısacası herşeyine bakıyorlardır
Emre bey bana kontrollerde tiroid ini ölçtür demişti acaba kötü mü çıktı benim:S
benimde çıktı ve acıdı ama dayandım canım çok tatlı değildir allahtan. Yanlız benim panik kocamın izlerken tansiyonu düştü bayılcak gibi oldu zor oturtturdukOdzimert burnuşunun durumu nasıl ? Benim burnum iki burun gibi şiş şuanda hele ucu koskocaman emre bey göstermedi zaten sıkı sıkıya da bantladı umarım 14 güne biraz iner diye ümit ediyorum Uzun zamandan sonra nefes alabilmek güzel eve gelince deli gibi yemek yedim 5 günün acısını çıkarttım
dilaysacım bende rutin hayatıma dönmeye başladım nihayet teşekkür ederimYanlız resmine yorum yapamayacağım çok bulanık ve de uzaktan dilersen yakın bir resmini albümüne koy ordan yorum yapalım daha sağlıklı olur
twetty cım dun karsılasamadık ınsallah persembe gunu karsılasırız. Benım canım bıraz tatlıdır tamponlar cıkarken cok acıdı ama Emre bey cok guzel motıve edıyo. Zaten anlık bır acı oluyo bıtıyo. Tamponlar cıkınca dıkıslerın bırazını aldı onları hıssetmedım bıle. Bıde benım sol tarafınla cok ugrasmıs amelıyatta zaten sol tarafım cok sıstı morardı. O yuzden tamponlar cıkınca dun aksam sol burun ıcı cok acımaya basladı acı dıslerıme kadar ındı agrı kesıcıler ıyı gelıyo burnumdan nefes alırken bıle burun sol ıcı cok acıyor. Bu sabahta bıraz tansıyonum dustu annem kahvaltımı yatagıma getırdı. Cok mu nazlıyım nedır anlamadım :))
Burnumun goruntusu hosuma gıdıyo. Kenarlara dogru cok sıstı yayıldı burun resmen bıraz daha sıserse burun sırtı falan gomulecek ıcerıye dogruucu da sıs aslında ama burun eskı burnuma gore kucuk bu sıslerde ınınce ıyıce kuculecek bende sımdı ne kadar kuculecek cok mu kuculecek dıye bır korku basladı. Ama Emre bey cok guzel burun yaptım sana dedı bırde nazar boncugu taktı :))