Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cnm amelıyattan cıkınca o agrı sızıyı hısedecem sonucda yha neyse yanı ıstıyorsak katlanıcaz napalım kacıs yok

esas korkularınız azalması gerekiyorr =)) benımkını yaktı arkadaslar lazerle yakıyor yakmasının sebebı de daha sonra tekrar buyuymemesi ki bu lazerler oluyor =)) hiçbişi hissetmıyosunuz rahat olun ::))

ıste herkes dıo gun geldıkce korkum dahda gelıo dıe hatta ebn oluceımı falan dusunen bır ınsanım o dereceyım yanı

mtaner haklısın bunyeden bunyeye fark var etlerın yakılmasına bende takıldım kesmeyıp yakıolarmı? aman Allahım bunuda yenı duydum korku sıddetım 8.4 sıddetınde arttı

canım niye korkuyosun korkulacak biişy yokki sen anlamıyosun ve hissetmiyosun hiçbişekilde narkozlu oluyosun otomatikman :) . ben tamponlar çıktıktan sonraki gün niye burnum tıkandı diye emre beyi aradım ve o da sebebini bu şekilde teknik olarak anlattı. daha yeni öğrenmiş oldum yani birbakıma. lazerle yakıyor .[/QUOTE]

cnm bılgını paylastıgın ıcın tesekurler 8 haftada cok uzun yahu ben burnumun ıcınde bırsey olsa rahatsız olurum o konudada yanmısım

Emre ilhan burun düzetmesi yapıyormu?arkadaşlar
Lütfen yanlış anlamayın reklam içerikli doktorları öven o kadar çok üye varki?
3.olucak ameliyatım

kızlar bısy sormk ıstıyorm tam 1 ay sonra amelıytm var ve tamda amelıyt gunu regl olabılrm buyuk ıhtımal oyleyken amelıyt olan varmı reglykn amelıyt olunur mu acaba:26: bnm bırz agrılı gecıyo off ya sımdıdn sıkılmaya basladım:26:

evet yapıyor ben 4. ameliyatımı oldum istersen eski ve yeni fotoğraflarıma bakınıp fikir edinebilirsin...

Resimlerini nası görebilirim?? burada yeniyim.Ayrıca çok oynanması sence kötü değilmi,kıkırdak kaldımı acaba?? doldurulmaktan iğne yemekten
Fiyatı ne kadar onuda söylersen çok sevinirim..

Resimlerini nası görebilirim?? burada yeniyim.Ayrıca çok oynanması sence kötü değilmi,kıkırdak kaldımı acaba?? doldurulmaktan iğne yemekten
Fiyatı ne kadar onuda söylersen çok sevinirim..

Ben size ekleme talebi gönderiym siz kabul edin ama sanırım 25 mesaj yazmak gerekiyor resimleri görebilmek için. Çok ameliyat olmayı kimse istemez ama mecbur kalınıyor malesef :S Benim kaburgamdan kıkırdak alınarak takviye yapıldı burnuma. Fiyatı da 9 500 11 500 arasıymış sanırım ...

Handemelek senin ne kadar ücret ödedigini merak ediyorum. Benim ücüncü ameliyatim olacak ve Emre bey bana 11.500 den basliyor dedi. Asistanida 9500 den basliyor dedi. Bunun üzerine Emre bey e yazdim hangisi dogru diye ve bana su cevabi verdi. Asistanim sizi yanlis anlamistir, ikinci ameliyat 9500 den basliyor...sizinki ücüncü oldugu icin 11.500 den basliyor... Seninki dördüncü ameliyat hemde, sorabilirsem ne kadar ödedin?... keske bu sekilde davranmasaydi bana üstelikte asistanina anlattim ücüncü ameliyatimi olacagimi ve yurt disindan oldugum icin muayeneye gelemiyorum, gelmisken direk ameliyat olmak istiyorum diye...keske direk olarak dogru bir ücret söyleseydide daha dürüst davransaydi... onun hakkinda o kadar iyi yaziyorlarki bende ondan dogruyu beklerdim... nedense herkese demekki revizyonda farkli fiyat sunuyorlar, belkide bazilarina reklam amacli daha iyi bir ücret sunuyorlar... yanlis anlama senin burnun cok güzel, banada keske 9500 ve 11.500 arasi deseydi bende kesin ona giderdim

geçen sene mart ayında forumdan bir arkadaşımız,3. ameliyatını emre beye 6.500 liraya olmuştu.yazın emre bey üçüncü ameliyat için 10.500 den başlıyor demişti,şimdi de 11.500 demiş size,seneye de 20.000 olacak sanırım bu gidişle.

Son düzenleme:

bende buna kiziyorum zaten. Fiyatlari sabit olsa senelik bir fiyat listesi olsa bizde ona göre davraniriz. Herhalde bu aralar onunda reklami fazla yapildi talepte fazlalasinca ücretler artti

bende buna kiziyorum zaten. Fiyatlari sabit olsa senelik bir fiyat listesi olsa bizde ona göre davraniriz. Herhalde bu aralar onunda reklami fazla yapildi talepte fazlalasinca ücretler artti

1. ci ameliyatlar için ücret artışı gayet makul bir düzeyde fakat,revizyon ücreti resmen 2 katına çıktı,keşke revizyonda da makul artışlar olsaymış,ki tahminim daha da artacağı yönünde,kesinlikle dediğinle alakalı,sırf bu artış yüzünden kaç tane arkadaşım emre beye ameliyat olmaktan vazgeçti.

mrb,ameliyat olan arkadaşlara bir sorum olacaktı ;ameliyattan sonra ki birinci ay ile altıncı ay arasında gerçekten hissedilir bir fark oluyor mu?

mrb . ben ameliyat olalı 14 ay oldu o zmn 8 500 ödemiştim sabitti revizyonlar. Bu sene değişmiş. Ya sanırım yanlış anlaşılmalar herkesin bir şeyler söylemesinden kaynaklanıyor. Belliki durum şöyle ilk ameliyat 5 500 ikinci 9 500 üçüncü 11 500. Ben kötü bir muamele görmüşsün gibi hissetmedim. Asistanının yanlış anladığını ve asıl durumu size söylemiş. Emre Bey'in dürüstlüğü konusunda bir şüpheniz olmasın bir yanlış anlaşılma olmuş o da asistandan kaynaklanmış anladığım kadarıyla. Böyle durumlarda sanırım en iyisi kendisiyle direk konuşmak. Herkese revizyon fiyatı farklı sunmuyor bence. Sadece olduğunuz ameliyat sayıcınca ayrım yapılmış fiyatlarda ki bence mantıklı. Çünkü ne kadar çok ameliyat olmuşsanız ameliyatınız o kadar zor oluyor. Şuanda baktığımda ben az ödediğimi düşünüyorum mesela. Çünkü ameliyatım çok uzun sürdü ve çok zordu. O yüzden o şekilde düşünmeyin ücret az gelir fazla gelir olabilir ama ortada bence insanları kandırmak herkesten farklı revizyon fiyatı alınması gibi bir durum yok. Bi de teşekkür ederim :))

Emre beyin su anda o kadar cok hastasi varki bence asistanlara da dogru bilgi verilmesi gerekiyor. Bana tam net bir ücret söyleseydi daha dogru gelirdi cünki yurt disindan gidecegim ve benim burnumun resimlerinide gördü ve ayni sendiki gibi zor bir ameliyat yani kaburgadan kikirdak alinarak burnum uzatilacak. Eger bana deseydi 9500 ile 11.500 arasi yada dirket olarak 11.500 civarinda falan tutar deseydi o zaman bende ameliyatimi onda olmayi isterdim ama bana 11.500 ten basliyor dedi...ya Almanyadan ameliyat icin gittigimde 15000 liralik bir fiyat cikarirsa ben bunu nasil karsilarim? Ben sadece ne tutacaksa net bir rakkam istedim. Sirf bu yüzden baska doktora gidecegim:2:

hımm anladım cnm doğru diosun. Ama bence bunu sorabilirsin en üst ne kadar olabileceğini sorup yanına okadar para alırsın. Bence iyi iletişim kurup ondan sonra karar ver cnm çünkü sırf bu anlaşamamazlık yüzünden Emre Beyden vazgeçmek kötü olacak revizyonda ii çünkü. Bence bir kere daha görüş olmazsa başka doktor düşünürsün...

yani yuh mu desem yoksa saskinliktan gözlerim mi disari firlasin bilmiyorum. bu ne ya 11.500 olmus mu. eskiden baska doktorlarin yüksek fiyatlari elestiriliyordu burada simdi emre beyde ayni seyi yapiyor.eskiden onur erolun fiyatlari hakkinda herkes saskindi simdi emre ilhaninda hic ama hic farki yok ve korkarim yakinda onur eroluda gecer. avrupa fiyatlarina ameliyat yapiyorlar ama türkiyede herkes avrupada ki gibi maas almiyor. bir iki yil icinde fiyatlarin bukadar yükselmesini neye borcluyuz acaba. yükselen popülarite mi yoksa cok daha iyi burunlar mi yapiyor. ikincisi diyorsaniz eee ozaman eski burunlari atin cöpe onlar cok ucuza yapildi bir ise yaramiyor demek.
varmi baska bir ülke böyle cani istetigi gibi zam yapan cok merak ediyorum.

kafam düsene kadar sallamaya devam edeyim ben en iyisi bitene kadar artik yine bir zam gelir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…