Kizlar foto ekledim albume:)
bisi cim resimlerini gördüm doktor bey senin burnunu okadar güzel ederki hayal bile edemiyorum senin burnun kısa delikleri büyük uzun değil sadece şekli bozuk. ben 10 defa olsa yinede hiç düşünmeden emre beye ameliyat olurum...doktor bey elinden geleni yapıyo çünkü .için çççççokkk rahat olsun tatlımmmm
merhaba kızlar ben yeni üyeyim emre beye ameliyat oluyorum ocak ayında:) benim derim kalın ve kemersiz sorunsuz burnum var sadece burnumun önünden biraz şikayetim var ucu gülünce falan geniş oluyor eskiden daha iyiydi zamanla değişti gibinefes problemim var bir de acaba emre beye ameliyat olan kalın deriye sahip ve fındık burun olan varmı aranızda:) çünkü ben sivri ve ince bir burun istemiyorum yanaklarım dolgun çünkü şu an da da burnum yuvarlak gibi yine bu tarz istiyorum eğer aranızda benim gibi buruna sahip olan ameliyat olan varsa çoook görmek isterimmm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var :18:
benimde burnumun gülünce kanatları genişliyor sadece başka sorunum yok arkadaşlık isteği gönderirsem kabul edermisin albümlerinizi görmek istiyorum da
cnm şimdiden geçmiş olsun heyecanlanma gayet güzel geçicek inanıyorum rahat ol
kızlar çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :)
bugün 3.günüm. burun spreyi yardımıyla burnumdan nefes alabiliyorum.
inanırmısınız yüzüme hiç bakmadım burnuma da :)
çünkü ben çok şiştim ve morardım derim hassasmış çnkü.
umarim faydasi olur :)mrb arkadaşlar bende yakın tarihte emre beyde ameliyat olacağım,daha önce hiç ameliyat olmadım sormak istediğim şunlar:
-Hastane de kalacağızya bunun için yanıma neler almalıyım?
Onden dugmeli pijama takimi
Dudak nemlendiricisi
Terlik
-Ameliyat sonrasında eve dönüşte iett otobüsü kullanabilirmiyiz kalabalık filan ya o an ki durumuma göre nasıl olur, taksi için evim çok uzak?
İett otobusu asla kullanamazsin. En ufak bir sarsintiya bile insan duyarli oluyor. Kalabalik zaten cok tehlikeli. Hi dsunme bence.
-Ameliyattan sonra yemek yerken bir sıkıntı yaşıyormuyuz,yaşıyorsak bunun için ne yapmalıyız?
Sert seyler ve uzun sure cigneme gerektirecek syler yememelisin
-Hastenede bir gece kalacağızya orada vakit nasıl geçecek, tek kişilik odada mı kalacağım, tellevizyon ve internet var mı?
Tek kisilik odada kaliniyor. Tv, wireless var.
Bunların dışında aklıma gelmeyen önemli şeyler varsa lütfen söyleyin bana şimdiden çook teşekkür ederim.
kızlar sorunu halettım ve albumu tekrrdn yaptım yorumlarınıza cok ıhtıyacm olck daha cok var amelıyt gunume ama sımdıdn uykularm kacıyo:18:
ayni sorun bendede oldu simdi, albüm herkese ilk sayfada görünüyor!!
ayni sorun bendede oldu simdi, albüm herkese ilk sayfada görünüyor!!
umarim faydasi olur :)
bn sordum cnm kk'nn bilgi alınan yerine album bız paylastıgımız ıcın goruyoruz normalde arkadaslarının dısında kımse goremıyo tabı ozel yaptıysan albumu.merk etme cnm bn test ettım ayrıca kuzenımın proflndn baktm bende arkadas olarak eklı deıl gorunmuyodu albumum ıcın rahat olsn yanı
umarım her şey yolunda gider ve istedigin burna kavusursun:)
nilüfer ben de dr arıyorum emre ilhan da görüşmek istediklerim arasında.hastalarının resimleri çok güzel. seninkini de görebilir miyim beni eklersen? ve de geçmiş olsun çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?