yahu abartma o kadar herkes oluyo bişycik olmicak inşallah :)
emre beyin dediği gibi olumlu düşünün herkes olumlu olsun her şey olumlu olsunnnn :)
Merhaba,
5 yıl önce burun estetiği oldum hem deviasyon hemde rinoplasti ameliyatım çok başarılı geçti ama bugün geldiğim noktada burun üstünde kıkırdak erimesi oldu ve yeniden ameliyat olmam gerekiyor.Burnumu da herkesin muhteşem bir adam dediği bir dr.yapmıştı ama 5 yıllık bir burun yapmış bana.Yani operasyondan sonra 2 yıl yada 3 yıl gibi bir sürede bende arkadaşlarıma bu dr.ı tavsiye ederken şimdi başka bir dr.ararken buluyorum kendimi bu nedenle elbetteki hasta tavsiyesi çok önemli ama herşey demek değil maalesef.Emre İlhan ile görüşmek istiyorum ama revizyon ameliyatı için çok yüksek fiyatlar çıkabiliyor...Göreceğiz...
Sevgiler...
daimagözde,
bende ikinci ameliyatimi acik teknikte yaptirdim, hicbir farki olmadi ve hicbir izde kalmadi korkma
çok kaliteli, çok başarılı ve çok iyi bir doktor
ilki kapalı ıkıncısı acıkmıydı? revızyonu emre byemı oldunuz?
arkadaşlar yarın sabah giriyorum ameliyataa.
nötrüm şuanda .
ama hala uyuyamama gibi aptal düşüncem kafamın biyerinde :)
umarım her şey çok iyi geçer.
handecm bazen banada denk geliyo böyle.. ee ama hiç anlaşılmıyoo diyolar agız yamultarak..içten içe ne yani bellimi olsaydı diyorum imkanı olsa kendi koşarak gidecek haberi yok..
Bisi Sanırım aYarlardan albümünü ozel yapman gerekiyor öyle yaparsan resimlerini sadece arkadaşların görür ya kizlar Emre beye burun ameliyati sırasında dudak dolgusu yaptıran var mi benim üst dudağım ince bira şimdi burun kalkarsa iyice ince gözükecek acaba sancılı birsey mi bu yag dolgusu kalıcılığı ne kadar bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?