derya1988 verdiğin bilgiler için tşkr ederim.
acaba bu topuk ağrısı her doktorda oluyo mu? daha önce hiç duymadım,yaptıran arkadaşlarımda...
ilk ameliyatinsa 5500 tl. simdi gitsen mart ayinda anca verir, cok yogun. acibadem atasehirde yapiyor.
ben 4 ay önce ameliyat oldum emre beyde cok memnunum, bence su an istanbulun en iyi doktoru. cökme falan hic olmuyo! nefes almamada olmuyor. sirf bazen burun delilk esitsizligi oluyo. bende mesela var ama cok belli olmuyor
kizlar bende yeni resim ekledim
haftaya burnum 4 ay olcak
Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...
derya1988 verdiğin bilgiler için tşkr ederim.
acaba bu topuk ağrısı her doktorda oluyo mu? daha önce hiç duymadım,yaptıran arkadaşlarımda...
kızlar topuk ağrısının narkozla alakası yok :))ya ameliyat yatağı sedyesi sert oluyo ya kaç saat orda sabit kalıyo topuk dolayısısıyla ağrıyo benim topuklarım gün içinde laptop u dizlerime alınca topuklarımın üstünde kaldığım için yani tam dizlerimi kıramıyorum dizlerim rahatsız o yüzden hafif kırığ ağırlığı toğuğa verdiğim için sızlıyo ordan biliyorum ameliyatlla alakası yok :))öpüyorum korkmayın tatlm eminim...
Ben burnunu cok begendim. Cidden cok hosss. Simdiye kadar bir burnunda bir sorun ciktimi? Cogu zaman burunda düsme filan oluyormus diye duydum o yüzden merak ettim :)
kizlar emre ilhana ameliyat olmayi bnde cok istiyorm
Ya bende anlamadım valla kimi agri sizi yok diyo bazı arkadaşlarda cehennem gibi diyo ötesi varmı ? Ben de iyice tırmana başladım :18:
kıızlar bırsey soyluycem ama o amelıyat masasına yatıoruz yanıneste r deyıcek kıkırdak kırılcak cekıcle fılanetler kesılcek kanlar fıskırcak ahh aman aa topuk agrısımı one aman Allahım olmaz cok agrırmı: yha olmaz yanı vallabhı guldum yanı olsa ne yazar bende acıkdan korkuyorum hala acık amelyattan keske tek topugum arısa ama oyle olmuo kesınlıkle ben kalbımı burnumdan hısetcem ahanda tarıh ahanda yazım ahanda sahıtsınız olunca bu yorumu alıntı yapıcaım kesınlıkle bvurayada kızlar ben oluyorum dıycem cenazeme gelın dıyeceım
Merhaba,
5 yıl önce burun estetiği oldum hem deviasyon hemde rinoplasti ameliyatım çok başarılı geçti ama bugün geldiğim noktada burun üstünde kıkırdak erimesi oldu ve yeniden ameliyat olmam gerekiyor.Burnumu da herkesin muhteşem bir adam dediği bir dr.yapmıştı ama 5 yıllık bir burun yapmış bana.Yani operasyondan sonra 2 yıl yada 3 yıl gibi bir sürede bende arkadaşlarıma bu dr.ı tavsiye ederken şimdi başka bir dr.ararken buluyorum kendimi bu nedenle elbetteki hasta tavsiyesi çok önemli ama herşey demek değil maalesef.Emre İlhan ile görüşmek istiyorum ama revizyon ameliyatı için çok yüksek fiyatlar çıkabiliyor...Göreceğiz...
Sevgiler...
kıızlar bırsey soyluycem ama o amelıyat masasına yatıoruz yanıneste r deyıcek kıkırdak kırılcak cekıcle fılanetler kesılcek kanlar fıskırcak ahh aman aa topuk agrısımı one aman Allahım olmaz cok agrırmı: yha olmaz yanı vallabhı guldum yanı olsa ne yazar bende acıkdan korkuyorum hala acık amelyattan keske tek topugum arısa ama oyle olmuo kesınlıkle ben kalbımı burnumdan hısetcem ahanda tarıh ahanda yazım ahanda sahıtsınız olunca bu yorumu alıntı yapıcaım kesınlıkle bvurayada kızlar ben oluyorum dıycem cenazeme gelın dıyeceım
Merhaba,
5 yıl önce burun estetiği oldum hem deviasyon hemde rinoplasti ameliyatım çok başarılı geçti ama bugün geldiğim noktada burun üstünde kıkırdak erimesi oldu ve yeniden ameliyat olmam gerekiyor.Burnumu da herkesin muhteşem bir adam dediği bir dr.yapmıştı ama 5 yıllık bir burun yapmış bana.Yani operasyondan sonra 2 yıl yada 3 yıl gibi bir sürede bende arkadaşlarıma bu dr.ı tavsiye ederken şimdi başka bir dr.ararken buluyorum kendimi bu nedenle elbetteki hasta tavsiyesi çok önemli ama herşey demek değil maalesef.Emre İlhan ile görüşmek istiyorum ama revizyon ameliyatı için çok yüksek fiyatlar çıkabiliyor...Göreceğiz...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?