Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

benimki 3. ameliyat olacak malesef tabiki fiyati da arttiriyorlar 11.500 tl den basliyormus, Emre bey bana aynen böyle yazdi, benimde agzim acik kaldi sonucta yurtdisindan da gelsek burdada bu para cok zor sartlarda kazaniliyor.
Benim aklimda Dr. Nazim Cerkes var su anda ve bana daha tecrübeli geliyor.

derya1988 verdiğin bilgiler için tşkr ederim.
acaba bu topuk ağrısı her doktorda oluyo mu? daha önce hiç duymadım,yaptıran arkadaşlarımda...

topuk ağrısı her doktorda olan bir durum. emre beye özel bişiy değil :) ameliyat süresi boyunca topuk sürekli aynı pozisyonda kaldığı için ağrıyo. zaten altına silikon koyuyorlar. bence çoook büyütülecek bişiy değil.

ayrıca emre bey hiçbir zaman burun deliklerinin birebir santim santim aynı olacağının garantisi veremem, hiçbir doktor veremez diye de belirtiyor. tutup da cetvelle ölçmeye kalkanlar varmış çnkü :)

Arkadaslar 2 kere ameliyat oldum ve topuk agrisi falan da yasamadim. Bence böyle seylere takilmayin. Burun ameliyatinda en zor olan kisim narkozdan uyandiktan sonra o tamponlar yüzünden rahat nefes alamamak. Hani cok agir grip olursun da burnun tikanir olur uyuyamazsin bile, ayni onun gibi birsey. Ilk 2-3 günü zor geciyor sadece.

Ben burnunu cok begendim. Cidden cok hosss. Simdiye kadar bir burnunda bir sorun ciktimi? Cogu zaman burunda düsme filan oluyormus diye duydum o yüzden merak ettim :)

derya1988 verdiğin bilgiler için tşkr ederim.
acaba bu topuk ağrısı her doktorda oluyo mu? daha önce hiç duymadım,yaptıran arkadaşlarımda...

kızlar topuk ağrısının narkozla alakası yok :))ya ameliyat yatağı sedyesi sert oluyo ya kaç saat orda sabit kalıyo topuk dolayısısıyla ağrıyo benim topuklarım gün içinde laptop u dizlerime alınca topuklarımın üstünde kaldığım için yani tam dizlerimi kıramıyorum dizlerim rahatsız o yüzden hafif kırığ ağırlığı toğuğa verdiğim için sızlıyo ordan biliyorum ameliyatlla alakası yok :))öpüyorum korkmayın tatlm eminim...

evet iste, narkoz sirasinda 3-4 saat topuk hep ayni pozisyonda kaldigi icin

Ya bende anlamadım valla kimi agri sizi yok diyo bazı arkadaşlarda cehennem gibi diyo ötesi varmı ? Ben de iyice tırmana başladım :18:

gsd, canım mesajını aldım fakat 100 mesajı doldurmadığım için özelden mesaj atamıyorum bilgin olsun.

zaten perşembe akşamı hislerimi paylaşıyor olacağım inşallah hastaneden yatağımda :)

kıızlar bırsey soyluycem ama o amelıyat masasına yatıoruz yanıneste r deyıcek kıkırdak kırılcak cekıcle fılan etler kesılcek kanlar fıskırcak ahh aman aa topuk agrısımı one aman Allahım olmaz cok agrırmı: yha olmaz yanı vallabhı guldum yanı olsa ne yazar bende acıkdan korkuyorum hala acık amelyattan keske tek topugum arısa ama oyle olmuo kesınlıkle ben kalbımı burnumdan hısetcem ahanda tarıh ahanda yazım ahanda sahıtsınız olunca bu yorumu alıntı yapıcaım kesınlıkle bvurayada kızlar ben oluyorum dıycem cenazeme gelın dıyeceım

yahu abartma o kadar herkes oluyo bişycik olmicak inşallah :)

emre beyin dediği gibi olumlu düşünün herkes olumlu olsun her şey olumlu olsunnnn :)

Merhaba,

5 yıl önce burun estetiği oldum hem deviasyon hemde rinoplasti ameliyatım çok başarılı geçti ama bugün geldiğim noktada burun üstünde kıkırdak erimesi oldu ve yeniden ameliyat olmam gerekiyor.Burnumu da herkesin muhteşem bir adam dediği bir dr.yapmıştı ama 5 yıllık bir burun yapmış bana.Yani operasyondan sonra 2 yıl yada 3 yıl gibi bir sürede bende arkadaşlarıma bu dr.ı tavsiye ederken şimdi başka bir dr.ararken buluyorum kendimi bu nedenle elbetteki hasta tavsiyesi çok önemli ama herşey demek değil maalesef.Emre İlhan ile görüşmek istiyorum ama revizyon ameliyatı için çok yüksek fiyatlar çıkabiliyor...Göreceğiz...

Sevgiler...

Bir sakincasi yoksa kime oldugunu sorabilir miyim?

canim o kadar korkmana gerek yok, korkacak bisey cünkü yok. bak zaten o cesaret igneyi veriyolar, ameliyat haneye götürüklerinde cok rahat olcaksin, zaten bi kac saniye sonra uykuya geciyosun, ameliyat hiiic fark etmiyosun. ameliyattan sonra burundan ameliyat oldugunu bile fark etmiceksin cünkü burnun agrimiyor.
ameliyattan sonraki o zor gecen 2 günden korkmali degilsin, ama bilincli ol. cok rahatsiz olcaksin cünkü. bunu zaten simdiden biliyosan korkmana gerek yok

revizyon icin fiyatlar yüksek haklisin ama emre bey en iyisi revizyon ameliyatlarinda. ve emre bey her zaman diyor ben bir ömürlük burun yapiyorum. yani düsme, cökme falan filan olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…