Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

saol canım sevindim umarım burnun istedigin gibi olur ve ameliyatın da rahat gecer. zaten cok pozitif cok sempatik bir aileydiniz:) buaksam yuzustu yat doya doya:)burnunu yasıga falan gom hatta:))

aminn canım benım inşallah=)))önerilerini dikkate alıcam zaten bugün uyudum butun gun kola içiyorum cekirdek yiyorum saçmaladım iyice saol canımcımm ben bişi takıllırsa aklıma yazarım sana yine tek isteğim senın gibi buruna sahip olabilmek onun için dua edicem butun gece =)) senden yarın aklına gelirsem bana pozitif enerjini yollarsın ameliyattayken:18:

arkadaslar yarın ameliyatım var cok ama cok heyecnalıyımmm sanki tasarımda kendimi iyi ifade edemedim gibi ya da panikten öle hissediyorumm fotolarımı sizlerle paylaşıcam ameliattan sonra bana şans dileyinnn off

canım ben de senden 1 hafta sonra emre beye olacağım. yüreğini ferah tut. panik olduğun için sana öyle geliyor şuanda ( söyleyene bak kimbilir ben nasıl panik olacam :) )

inşallah çok çok iyi geçer ameliyatın. ben stresimi azaltmak için kendime insanlar ne beyin ameliyatları kalp ameliyatları vb çok zor ameliyatlar oluyolar bu nedir ki diyorum :)
sen de öyle düşün :)

bence ayna listeden çıkarılmalı :)) ben moralim bozulmasın diye birkaç gün aynaya bakmayı düşünmüyorum :)

ben de fotoğraflarını çok merak ettim ekleme talebi gönderdim :)

bende yurt disindan katildim. ameliyattan sonra 4-5 kez gittim. ilk kontrol ameliyattan 5 gün sonra, ondan sonra beni 3 günde bi cagiriyodu. ameliyattan sonra 2 hafta kaldim istanbulda ve o zaman icinde 4-5 kez gittim

Damlacim umarim iyi gecmistir ameliyatin
Pozitif enerjimi yolladim sabah :)))))))

kızlar buarda siz ilk ne zaman makyaj yaptınız?? yani ne zaman burnunuzun uzerine fondoten-pudra gibi seyler surdunuz? bandajlar cıktıktan sonra tonik-nemlendirici falan basladınız mı direk?

kızlar buarada Emre Bey'e sordum, o da bu konuda yapılan bir hatadan bahsetti.
burnu iyi temizlemiyorlar sonra da sivilce oluyor dedi.
sivilce olmaması icin, normalde ne yapıyorsak aynen devam yanii:)
bilginize:)

bende yurt disindan katildim. ameliyattan sonra 4-5 kez gittim. ilk kontrol ameliyattan 5 gün sonra, ondan sonra beni 3 günde bi cagiriyodu. ameliyattan sonra 2 hafta kaldim istanbulda ve o zaman icinde 4-5 kez gittim

Çok teşekkür ederim Derya.Otel de mi kalmıştın, Zor olmadı mı senin için ?

kızlar buarada Emre Bey'e sordum, o da bu konuda yapılan bir hatadan bahsetti.
burnu iyi temizlemiyorlar sonra da sivilce oluyor dedi.
sivilce olmaması icin, normalde ne yapıyorsak aynen devam yanii:)
bilginize:)

cnm burnun daha yeni olmasına rağmen çok şiş görünmüyor ve daha şimdiden güzel şekline oturmuş, çok güzel görünüyor.
ama keşke alın ve çene ile yaptığı açıyı da görebilseydik .

Ben de 1 tane foto ekledim. ama arka fondan dolayı çok belirgin olmadı sanırım. Daha net fotolar gelecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…