saol canım sevindimumarım burnun istedigin gibi olur ve ameliyatın da rahat gecer. zaten cok pozitif cok sempatik bir aileydiniz:) buaksam yuzustu yat doya doya:)burnunu yasıga falan gom hatta:))
saol canım sevindimumarım burnun istedigin gibi olur ve ameliyatın da rahat gecer. zaten cok pozitif cok sempatik bir aileydiniz:) buaksam yuzustu yat doya doya:)burnunu yasıga falan gom hatta:))
arkadaslar yarın ameliyatım var cok ama cok heyecnalıyımmm sanki tasarımda kendimi iyi ifade edemedim gibi ya da panikten öle hissediyorumm fotolarımı sizlerle paylaşıcam ameliattan sonra bana şans dileyinnn off
selam damla,
dun muayenehanede konustugum sendin galiba, ist. dısından geldigin icin tasarımın pzt. ameliyatın cars. olacktı di mi?:)
ben de kendimi tam anlatamadım gibi hissetmiştim ameliyattan once, baya panik olmustum ama merak etme, galiba herkese oluyor, Emre Bey'e guven :)
yanına;
onden dugmeli ya da yakası acık bir pijama,
dudakların kurumasın diye nemlendirici,
badem yagını surebilmek icin kulak çöpü,
hastanenin terligi var ama daha rahat edeceksen kendi terliğini,
ve ayna:) alabilirsin.
pijama dısındakiler benim yanıma almayıp keske alsaymısım dedigim seylerdi. hatta boyun yastıgı olsa ne iyi olur diye dusunmustum, cunku oturur pozisyonda yattıgın icin boynun agrıyabilir, ama dr.a sormak gerekir onu bence.
diğer bir cok sey hastanede ve cevresinde var zaten.
sana simdiden cok gecmiş olsun.
selam damla,
dun muayenehanede konustugum sendin galiba, ist. dısından geldigin icin tasarımın pzt. ameliyatın cars. olacktı di mi?:)
ben de kendimi tam anlatamadım gibi hissetmiştim ameliyattan once, baya panik olmustum ama merak etme, galiba herkese oluyor, Emre Bey'e guven :)
yanına;
onden dugmeli ya da yakası acık bir pijama,
dudakların kurumasın diye nemlendirici,
badem yagını surebilmek icin kulak çöpü,
hastanenin terligi var ama daha rahat edeceksen kendi terliğini,
ve ayna:) alabilirsin.
pijama dısındakiler benim yanıma almayıp keske alsaymısım dedigim seylerdi. hatta boyun yastıgı olsa ne iyi olur diye dusunmustum, cunku oturur pozisyonda yattıgın icin boynun agrıyabilir, ama dr.a sormak gerekir onu bence.
diğer bir cok sey hastanede ve cevresinde var zaten.
sana simdiden cok gecmiş olsun.
ben de fotoğraflarını çok merak ettim ekleme talebi gönderdim :)
ben henuz fotograf yuklemedim, en kısa zamanda yuklicem:)
Merhaba kızlar..
Benim bir sorum olacak.Ben İstanbul'da yaşamadığım için soruyorum ve burun ameliyatı için Emre Beyi düşünüyorum.
Emre Bey ameliyattan sonraki aşamada kaç defa ve ne aralıklarla kontrole cağırıyor ?
aminn canım benım inşallah=)))önerilerini dikkate alıcam zaten bugün uyudum butun gun kola içiyorum cekirdek yiyorum saçmaladım iyicesaol canımcımm ben bişi takıllırsa aklıma yazarım sana yine tek isteğim senın gibi buruna sahip olabilmek onun için dua edicem butun gece =)) senden yarın aklına gelirsem bana pozitif enerjini yollarsın ameliyattayken:18:
Kizlar foto ekledim albume:)
Damlacim umarim iyi gecmistir ameliyatin
Pozitif enerjimi yolladim sabah :)))))))
14. gün yazmak istedim :)
süper olmuş :) çok doğal. daha da doğallaşacak bence.
kızlar buarda siz ilk ne zaman makyaj yaptınız?? yani ne zaman burnunuzun uzerine fondoten-pudra gibi seyler surdunuz? bandajlar cıktıktan sonra tonik-nemlendirici falan basladınız mı direk?
bende yurt disindan katildim. ameliyattan sonra 4-5 kez gittim. ilk kontrol ameliyattan 5 gün sonra, ondan sonra beni 3 günde bi cagiriyodu. ameliyattan sonra 2 hafta kaldim istanbulda ve o zaman icinde 4-5 kez gittim
kızlar buarada Emre Bey'e sordum, o da bu konuda yapılan bir hatadan bahsetti.
burnu iyi temizlemiyorlar sonra da sivilce oluyor dedi.
sivilce olmaması icin, normalde ne yapıyorsak aynen devam yanii:)
bilginize:)
Ben de 1 tane foto ekledim. ama arka fondan dolayı çok belirgin olmadı sanırım. Daha net fotolar gelecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?