kızlar ben cok buyuk bir hata yapıp arnica kremi gozumun uzerine de surdum ameliyattan sonra, o da gece akıp gozume gelmiş. gozumde inanılmaz bir batma yanma hissi ile acı ıcınde apar topar hastaneye geri gittik. goz dr.una gorundum. kornea zarar gormus ve gozumdeki sinir ucları hava ile temas ettginde inanılmaz acı veriomus. damla falan verdiler 2 gunde gecti ama ben 2 gun cok buyuk acılarla ve gozlerim tamamen kapalı bir sekilde yatarak yasadım.bugun artık normale dondum:) siz siz olun arnica kremi gozunuzun uzerine ya da temas edebilecek sekilde yakın yerlerine surmeyin!!! kendisi bana hayatımın en zor 2 gununu yasattı..su an da bulanık goruyorum ama duzelecekmis 1-2 gune umarım..
Bugün akşam 9da randevum var. Karşılaşıcaz galiba. Ben hala çok şişim. Ama dün ve önceki günkü halime göre iyi diyebiliriz. Biraz ağır geçirdim ben sanırım ya da biraz hafife almışım ameliyatı. Bugün 3. gün ama ben hala şeklini falan düşünmüyorum. Tek istediğim normal hayatıma geri dönmek. Düne kadar sürekli ağlıyordum ben nasıl böyle birşey yaptım diye. Ameliyat olacak arkadaşlara da seslenmek istiyorum. Kesinlikle ağır bir ameliyat bu. Yatıyosun kalkıyosun hiç bişey anlamıyosun gibi yorumlara inanmayın. Bünyeden bünyeye o kadar çok değişiyorki neye uğradığınızı şaşırabilirsiniz.
Bu zorlukları bir kenara bırakıcak olursak Emre Bey ve hemşiresi ameliyatın iyi geçtiğini söyledi. Ben deviasyon şikayetiyle ameliyata karar vermiştim ama etlerde de büyüme varmış. Onları da almışlar. İnşallah şu tamponlar alındıktan sonra rahat nefes alabilicem sanırım.
Ben o arnica kremden çok korktum zaten, gözlerimin yakınına bile yaklaştırmıyodum. Çünkü çok akıyor gözlerim. Göz yaşlarıyla karışır gözüme girer diye o kadar korktum ki 3 cmden fazla yaklaştırmadım. Çok geçmiş olsun sana. Çok üzüldüm.Ne yaşadığını tahmin edebiliyorum. Zaten çok zor bir süreç sen ekstra bi zorluk yaşamışsın canım. İnşallah hızlı toparlarız bundan sonra. Akşam görüşürüz umarım. Beni görünce şaşırırsın çünkü hala davul gibiyim.
Bugün akşam 9da randevum var. Karşılaşıcaz galiba. Ben hala çok şişim. Ama dün ve önceki günkü halime göre iyi diyebiliriz. Biraz ağır geçirdim ben sanırım ya da biraz hafife almışım ameliyatı. Bugün 3. gün ama ben hala şeklini falan düşünmüyorum. Tek istediğim normal hayatıma geri dönmek. Düne kadar sürekli ağlıyordum ben nasıl böyle birşey yaptım diye. Ameliyat olacak arkadaşlara da seslenmek istiyorum. Kesinlikle ağır bir ameliyat bu. Yatıyosun kalkıyosun hiç bişey anlamıyosun gibi yorumlara inanmayın. Bünyeden bünyeye o kadar çok değişiyorki neye uğradığınızı şaşırabilirsiniz.
Bu zorlukları bir kenara bırakıcak olursak Emre Bey ve hemşiresi ameliyatın iyi geçtiğini söyledi. Ben deviasyon şikayetiyle ameliyata karar vermiştim ama etlerde de büyüme varmış. Onları da almışlar. İnşallah şu tamponlar alındıktan sonra rahat nefes alabilicem sanırım.
Ben o arnica kremden çok korktum zaten, gözlerimin yakınına bile yaklaştırmıyodum. Çünkü çok akıyor gözlerim. Göz yaşlarıyla karışır gözüme girer diye o kadar korktum ki 3 cmden fazla yaklaştırmadım. Çok geçmiş olsun sana. Çok üzüldüm.Ne yaşadığını tahmin edebiliyorum. Zaten çok zor bir süreç sen ekstra bi zorluk yaşamışsın canım. İnşallah hızlı toparlarız bundan sonra. Akşam görüşürüz umarım. Beni görünce şaşırırsın çünkü hala davul gibiyim.
ayy gecmis olsun, sana kimse demedimi o krem gözüne girmicek diye..
ben ameliyat oldugumda hemsireler bana dememisti (zaten hemsireler bana hic bisey demiyordu, kendi kendime ögreniyodum hep, acibademin hemsirelerinde pek memnun kalmadim asiri soguk kanlilar) emre bey ama bana cok sükür dedi, kremi göz cevrene sürmüssün dikkat et ,gözüne sakin girmesin.
Yaekna sana cok gecmis olsun canim sanirim biz senle ayni gun ameliyat oldun sabah 2.30da da ben girdim ameliyata pazar ciktik hastanden hemsire banadagozustune sur dedi sonra diger hemsiredesakin sadece yanaklara surulecek dedi sanademeyimi unutmuslar cok zor olmusturcanimcok gecmis olsun seninde sislerin varmi hala biraz gercekten dedikleri kadar hic kolay degil bugun alci cikacak degilmi benimde sikildim zaten sikiyor cok senida sikiyormu ? İcini badem yagi ile temizliyebildinmi ben biraz zorlandim kurcaladim ama korkuyo insan sorma sen kacta geliceksin aksama?
NAsıl yani kizlar ya cok mu ağrı çektiniz korktum valla simdi:18::18:
Evet aynı sorunlar sadece benim ön iki dişimde digerlerine oranla biraz geride. Sen Emre Bey'le görüştün mü canım? Ben hala görüşemedim ve sadece bi ortodontist ile görüştüm 2. doktorumda ameliyata gerek yok derse o zaman tel tedavisinden 5-6 ay sonra burnumuda yaptırırm artık. Bugun araştırma yaparken nerden gördügümü tam olarak hatırlamıyorum ama burun estetiği sonrası foto gördüm bayanın dişlerinde de tel vardı umutlandım hemen :)) ameliyat öncesi mi sonrası mı takılmış bi fikrim yok ama :44: gelişmeleri ilk buraya yazacağımdan emin olabilirsin
çok çok çok geçmiş olsun. ben de hep hiç korkulacak birşey yokmuş tarzı yazılarokumuştum hep ilk dea senden duyuyorum böyle birşeyi. ağrın oluyor mu? az da olsa nefes alabiliyor musun şu an, sanırım tamponların ortası boşluk. emre bey göstermişti. zordur tabi yaaa, burnunun kemiği kırılıyor, derisi kaldırılıyor kolay mı? ama geçici bir durum. hiç üzme kendini çabuk iyileşiyormuş. geçmiş olsun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?