Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ayy gecmis olsun, sana kimse demedimi o krem gözüne girmicek diye..
ben ameliyat oldugumda hemsireler bana dememisti (zaten hemsireler bana hic bisey demiyordu, kendi kendime ögreniyodum hep, acibademin hemsirelerinde pek memnun kalmadim asiri soguk kanlilar) emre bey ama bana cok sükür dedi, kremi göz cevrene sürmüssün dikkat et ,gözüne sakin girmesin.

seni cok iyi anliyorum, bende 2 gün öyle bi pisman olmustumki. ameliyati cok hafife almistim burdaki yazilari okudukca. ama hic kolay bir ameliyat degil, ilk 2 gün coook kötü, bunu niye yaptim kendi kendime hep diyordum. ama 1 hafta sonra pismanlik daha duymicaksin canim :)

Yaekna sana cok gecmis olsun canim sanirim biz senle ayni gun ameliyat oldun sabah 2.30da da ben girdim ameliyata pazar ciktik hastanden hemsire banadagozustune sur dedi sonra diger hemsiredesakin sadece yanaklara surulecek dedi sanademeyimi unutmuslar cok zor olmusturcanimcok gecmis olsun seninde sislerin varmi hala biraz gercekten dedikleri kadar hic kolay degil bugun alci cikacak degilmi benimde sikildim zaten sikiyor cok senida sikiyormu ? İcini badem yagi ile temizliyebildinmi ben biraz zorlandim kurcaladim ama korkuyo insan sorma sen kacta geliceksin aksama?

gercekten cok kolay bir ameliyat degil. bn de cok şişim hala. ve cok mor gozlerim ama ne de olsa gececek diye cok onemsemiyorum. bn arnica yı kullanmadıgım icin iyileşme surecim uzadı galiba.
sen sakın uzulme artık olan olmus:) pişmanlık fayda etmez. ben de aglamicam diye kendi kendime soz verdim, zor tuttum ilk gunler. kimsenin yorum yapmasına da izin vermedim kimsenin eline bir sey gecmez o saatten sonra ne gerek vardı falan demenin. olmasaydım da yıllarca içimde kalacaktı devamlı bu forumlarda cesaret edenlere ozenerek gececekti hayat.o yuzden onumuze bakalım:) bugun doktora gidince moralin daha da yerine gelir kesin. dısarı cıkınca kafan da dagılıyo. akşam karsılasacaz zaten konusuruz:)

NAsıl yani kizlar ya cok mu ağrı çektiniz korktum valla simdi:18::18:

biz de acıbadem hemsirelerinden memnun kalmadık, Emre Bey'le de paylaştık zaten dusuncemizi.
insan konusur anlatır di mi? kimse gozune kacırma falan demedi. sadece altına sur demişler ama bn hatırlamıyorum .bir de sadece altına sur demek yeterince acıklayıcı degil bence. o kadar şiştim ki sadece altına sursem bile gozume girerdi cunku.

aa yan odadaki sendin demek ki. beni cok sıkmadı alcı, ya da ben baska seylerle ugrasmaktan farketmiyorum bile (gozlerim hala cok bulanık goruyor) ama tabii ki de hemen acılsın istiyorum:)
badem yagı ile temizlerken cok iceri sokmuyorum sadece alt kısma ve dikişlere kulak copu ıle dokunuyorum.

NAsıl yani kizlar ya cok mu ağrı çektiniz korktum valla simdi:18::18:

ameliyat gercekten agrısız bir ameliyat. ben bir kremi yanlış kullandıgım icin acı cektim ama diger arkadasları bilmiyorum.
sadece ilk gunler tabii ki de rutin hayatının konforunu bekleyemezsin. suratın sisiyor gozlerin morarıyor, devamlı oturur gibi yatıyorsun belin agrıyabiliyor vs. bunların farkında olarak girmek lazım.

Haklısınız bunları kabullenmek lazım ama ağrı çekmek daha dayanılmaz olurdu sanırım iyi tarafından bakmam lazimYine vazgeçeler istemiyorum

Arkadaslar benimde bir kac hafta sonra ameliyattarihim var. Simdiden albume ameliyat oncesi fotograf yukledim, bakabilirsiniz yorumada acigim :))

çok çok çok geçmiş olsun. ben de hep hiç korkulacak birşey yokmuş tarzı yazılarokumuştum hep ilk dea senden duyuyorum böyle birşeyi. ağrın oluyor mu? az da olsa nefes alabiliyor musun şu an, sanırım tamponların ortası boşluk. emre bey göstermişti. zordur tabi yaaa, burnunun kemiği kırılıyor, derisi kaldırılıyor kolay mı? ama geçici bir durum. hiç üzme kendini çabuk iyileşiyormuş. geçmiş olsun tekrar.

yok canım hayır emre beyle gorusmedim naci beyle konusunca boyle demisti once ortodonti diye birde oytun idille konustum oda yine once disler dedi.o yuzden umutsuzum gitmedim bos yere diye emre beye.ortodontiste gitmek istiyorum ama fiyatlar beni korkutuyor birde isinin ehli biri bulmak lazım tabi.sen simdi disinde tel vardı diyince o bayanın bende umutlandım yani :) haberlerini bekliyorum 2.ortodontisten sonra :)

ay valla Emre Bey"e mesaj atacağım niye kredi kartı geçmiyor diye :)))
bekle bekle nereye kadar

tabi bünyeye göre farkli, benle ameliyat olan kiz hic rahatsiz olmadi ama ben 2 gün cok cektim, cok pisman olmustum.
agri gercekten hic olmuyo, ama icimde bi sikinti vardi panik gibi bir his, 2 gün nerdeyse hic uyumadim, yemek yiyemedim, 3-4 kilo verdim. narkozdan uyandiktan sonra ayak topuklarim ve kafam acayip agrimisti, 2 gün o agri hep vardi. ama 3. günden sonra o da geciyor hersey daha rahat oluyor.
ama o 2 gün rahatsizlik deger valla, nede olsa hayatin boyunca güzel burun olcak.
ben hic nefes alamiyodum tabi tamponun ortasi bos ama o kadar az ki rahat nefes alamiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…