Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

evet evet bence de bunun icin ayrı randevuya gerek yok son gorusmelerde konusuruz zaten:)
benim 27sinde 6:30 da :) kesin karşılasıcaz desene

bahar cok saol, benzer seyleri yasayanlardan bir seyler duymak kadar rahatlatıcı baska bir sey olamaz:)
Son gorusmemde bir daha uzerinden gecmek isticem orada soylerim kafama takılanları. zaten her seyi not alıp gidicem.
Bir taraftan da cok karısmak da istemiyorum genel hatlarıyla anlattıgımdan emin olursam gerisini ona bırakacam zaten.
Hepinizin burnu super olmus. seninkine de bayıldımmmm :)

Ameliyat olan herkesten guncel fotolar bekliyoruz.
burayı,ve hic tanısmıyor olsak da sizden destek alan insanları unutmayıııın :))

Tugba ne durundasın canım merak ettim son durumunu varmı bir gelişme?

Yaw kızlar bence olay şudur.biz burada birbirimize soruyoz benim burnum şiş seninki ne zaman indi normal mi falan filan....ama bu ameliyatta her bünyenin verdiği reaksiyonlar farklıdır...

Benim burnum ameliyat olalı bir ay olmasına rağmen hala şiş ama bu doktorun kötü oldugunu göstermez.burnu 1 aydan önce inen arkadaşın morlukları geçmemişti bile.ama bende çok çok az bile morarma olmadı...

O yüzden ne oldugunun pek önemi yok.önemli olan neticce..

Bahar Kaynak arkadasimiza katiliyorum eminim Emre bey senin yuzune gidicek ,memumkalicagin,dogal bir burun yapicaktir cnm..Ben de kendi adima incelemedim istemediklerimi anlattim sadece tasarim 10 dk ancak surmustur su an kimse benim ameliyatli bir burnum oldugunu anlayamaz cok dogal ayrica yapay burun asiri kalkik burun sevmiyorum ben ,Emre bey isinde basarili ve tecrubeli bir dokto suphen olmasin ..

Tatli Cadi bu mesaji ozelden bana attigin mesaja istinaden yaziyorum,Ozelden sanirim mesaj sorunum var atamadim cnm ..Emre bey benim burun ve alin bolgemde sorun oldugu icin daha dogrusu geciste sorun oldugu icin kemik torpuledi evet su an sis elimle dokundugumda yag bezesi gibi sisligi cok net farkedebiliyorum,henuz ameliyatimdan bu yana 2 bucuk ay oldu sanirim uzun bir sure sislik devam edicek gruptan eski ameliyat olan arkadaslarin konusmasindan bunu dusunuyorum tabi ki her insanin sislik,vucut yapisi farkli ama benim icin sanirim cok erken henuz sisliklerin inmesi bekliyorum cnm bu bolge ozellikle sis evet ve orta bolum ve ucunda sislik var henuz gecmedi..Umarim sen de krarini bir an once verir ve kolay bir ameliya sureci gecirirsin,simdiden gecmis olsun Emre bey dogru adres senin icin suphen olmasin...

Cok saol saadetyagmur, zaten 3.gorusmede yine bi tekrarlıcam ne istedigimi, ne istemedigimi. sonra da ona bırakcam.
Buarada senin fotografın var mı? arkadaslık teklifi yolladım sana.

Merhaba Hanımlar,uzun zamandır yazamadım evlilik maratonu içersindeydim çünki.Benım ameliyata karar vermem çok hızlı gelişti,ama dogru bi karar vermişim ve Emre Beye ameliyat olmuşum çok mutluyum,ayrıca çokta memnunum,,Bana bu konuda çok yardımcı olmuş arkadaşlarım var burada eso,hande melek,yasemincik(adını sayamadıgım arkadaşlarıma) sorularıma hiç bıkmadan cevap verdikleri ve tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederim,bir tanecik foto ekledim profil hem dügün karesi hem burun,Emre Beye ameliyat olmak isteyen arkadaşlar hiç tereddüt yaşammalı bence herkese güzel günler. .

cevap için sağol cnm :) kararı verdim ben, umarım emre bey alın-burun geçişini güzel şekillendirir benim de.

Hayır almıyor. İkinci görşmede alıyor tasarım falan yapılıyor çünkü.

canım bende sinuzit de var.bide ilk muayene etmiyor mu? yani ilk gorusmede ne yapılıyor sadece konusucaz mı? daha once kimsele konusmadım.bi fikrim yok.tecrubelerinizle bana yardımcı olur musunuz:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…