Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ben de görmek istiyorum resimlerini..

bence hic stres yapma canim ben hatta tasarim icin gorusmeye gittigimde bende kendimi iyi anlatamadigimi dusunmustum ve yaptigimiz ilk ve son olan tasarimla amelyata girdim amelyata girerken bile aklimda acaba ben bu tasarimimi istiyorum diye kendimi sorguladim ve herseyi oluruna biraktim emre bey senin istedigin dogrultusunda ve sana ennnnn cook yakisacak senin anlattigin burnun en guzelini ve en ozelini yapacaktir sen genede icin rahat etmesi acisindan tekrar gorus

meraba arkadaslar amelyat olmus arkadaslara gecmis olsun olanlara ise hayirli olsun diyorum;; amelyat olacak arkadaslari biraz bilgilendirmek adina bende biseyler yazmak istedim... emre bey kesinlikle isine ve hastasina cok ozen gosteren bi insan.. bende bundan yaklasik 9 ay once amelyat oldum aslinda amelyat hic aklimda yoktu birden bire karar verdim ve hic arastirma yapmadan emre beyi tercih ettim ve su an iyikide tercih etmisim diyorum ve her aynaya her baktigimda burnumu gordugumde emre bey binlerce kez tesekkur ediyorum... neyse :) yaklasik 9 ay once bu amelyati oldum ne agri nede sizi hic bisekilde olmadi ben biraz sadece fazla nazliydim o kadar sanirim :) amelyattan once burnumdan asla nefes alamiyordum geceleri hep agzim acik yatiyordum ve daima hasta oluyordum grip ve nezle gibi vs.. ve su anda 9 aydir bir kere hasta oldugumu hatirlamiyorum masallah diyelim :)) ve her zaman iyiki ben bu amelyati olmusum diyorum hic korkulacak bi amelyat degil asla bende hatta amelyata gidene kadar hep stresliydim ve amelyattan ciktim nasil yani bu dedim agri sizi hic bisekilde yoktu..amelyat oncesi ve sonrasi olmak uzere ((eso)) esra arkadasim coook nazimi cekmistir benim en buyuk destekcim bu amelyati olmamda o'dur. su an sisliklerim var sanirim kalin deriliyim ve sisliklerimin gecmesini sabirsizlikla bekliyrum artik bazen hatta sisliklerim yuzunden strese giriyorum ne zamana kadar daha surecek diye kalin derili oldugum icin sanirim daha uzun bi sure sabretmem gerekecek.. disardan olumlu yorumlar aliyorum ve hatta insanlar estetik oldugumu anlamiyorlar sacinin renginimi degistirdin kasini farkli aldirdin gibi cumleler kuruyorlar ve bunlarda beni cook mutlu ediyor..

Ben de özellikle burun sırtı konusunda vurgu yaptım. Ben de yüze paralel olmayan dik burun seviyorum. Burunla alın arasındaki açı benim için çok önemli. Özellikle anlattım bunları. Emre Bey'de ona göre not aldı zaten ama ben de burun ucu kısmını pek konuşmadım:) Yuvarlak olsun dedim geçtim. Burun delikleri küçülücek mi? Burun ucu kısalacak mı? Bunlara gerek var mı hiç konuşmadım. Burun sırtına ve kalkıklığına odaklandım sadece. Son görüşmede hem bunları sorucam hem de tam istediğim gibi olduğunu düşündüğüm bi burun resmi buldum onu göstericem. Emre Bey istediğin zaman ara dedi, kafana takılan bişey olursa randevu al gel dedi ama gerek görmüyorum açıkçası son görüşmede konuşuruz bence bunları.

Son görüşmemiz aynı gün olacaksa karşılaşırız belki:) Benim akşam 6'da randevum senin kaçta?

Tecrübeli arkadaşlardan böyle şeyler duymak çok rahatlatıyor insanı. İnşallah bizlerin ameliyatları da sorunsuz geçer. Sizin gibi 6 ay 1 sene sonra biz de memnuniyetimizi anlatan yazılar yazarız burda.

Esra hahaha guldurdun beni! Tadini cikart guzelim

Tuğçee az kalmış sana korkunuz geçsin diye artık ne yazacağımı şaşırdım, geyik tamamen
Bir kaç salak adamın iltifatı sizin kendi güzellik algınızı düzeltmeye yetmiyor ya da hayatta hep yalnız olacağınız gerçeğini de değiştirmiyor maalesef..

o zaman mailimi vereyim, hala 15 msj eksiğim var:)
ninkasidry@hotmail

ok göndereceğim ninkasi :) bu arada mailimde bir adres vardı (geçen haftalarda gelen) hergün göndereceğim unutup yatıyorum, dert oldu içime. O maili de bulup mutlaka göndereceğim

Baharcım naz olur mu aşkolsun.. Naz konusunda hepimiz birbirimizden fenayız emin ol:) ama dediğin gibi o en zor anlardaki destek hiçbir zaman unutulmuyor -garip bir hatırası oluyor- Bu forumdan tanıdığım birine ağlaya ağlaya mailler atıp sonra ondan gelen cevaplarla yüzümün güldüğünü elbette ben de asla unutamam:)
Şimdi sen de insanlara müthiş moral veriyorsun ve muhtemelen onlar da bir gün başkalarına destek olacak

5-6 ay önce ameliyat olmuş arkadaşlar size bir sorum var bende 2 ay kadar önce ameliyat oldm çok çok çok memnunum lakin bir takıntım var benim , burnumun ucu şuan çok güzel ve kalkık değil inikde değil ancak ben bir yıl kadar sonra, burnumun ucunun ödemler azaldıkça, birazcık aşağıya inmesinden korkuyorum . benm burunda şuan kalkıklık yok çok çok az bi uc var ama çok güzel duruyo şuan istediğim gib. ama inmesinden korkuyorm. lütfen söylermisniz önceden ameliyat olanlar burun ucum ödemler aazldıkça azda olsa inme riski var mı ?

Kendimden yola çıkarak şöyle diyebilirim altuncu: benimki şişler indikçe kalkmaya başladı...5. aya kadar fln burun ucum şişti ve o şişlik burnu olduğundan daha aşağıda gösteriyordu...zaman geçtikçe daha kalkık ve zarif bir görünüm kazandı...seninki de inmeyecektir mrk etme..

cevapladğn için teşekkürler canm, inş. dediğin gibi olur ya öyle olursa içim rahat, artık burnuma nazar boncuğu takıp gezerim bundan sonra, çünkü çok güzel

arkadaşlar ya size bişey sorucam ameliat olalı 1 ay oldu burnumun ucu zaten şiş o normalde burnumun her iki yanı arı sokmuş gibi normalmi?

Normalse bu durumdan ne kadar zamanda kurtulurum şimdiden teşekkürlerrr

Arkadaşlar bide buraya yazayım dedim.ameliyat olalı bir ay oldu burnumun ucu şiş biliyorum bu normalde her 2 yanı arı sokmuş gibi normal mi,normalse ne kadar sürer sönmesi (bakın sönmesi diyorum artık siz düşünün ne durumdayım :)

canim sen daha cok yeni amelyat olmussun ve senin daha onunde cok uzun bi yol var sisliklerinin gecmesi icin ben 9 ayima yaklasmak uzereyim ve hala burnumunsag tarafi ve ucu oldugu gibi sis ve his yok yani ve sabirla bekliyorum gecmesini tabi bu kisiden kisiye degisir sisiliklerin inmesi burnun ince deriliyse daha cabuk iyilesirsin ama kalin deriliysen biraz daha fazla sabretmek gerekiyor

kızlar konu acmak ıstıyorum ama acamıyorumm.nerden gırıp acıcam jınekolojıde acıcam.bı doktoru sorucamm

esracim ya bide bisey merak ediyorum senin sisiliklerin ne durumda tamamen gittimi ya bende hala sag tarafim ve burun ucumda oldukca sis var sabirla gecsin diye bekliyorum ama sanirim sag tarafimi cok sevmis odemler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…