Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cnm emre bey neden yapmak istemedi senin burnunu?

canım ben biraz takıntılı bi kızım hele burun konusunda artık kafayı bozmuş vaziyetteyim.Emre bey de bu durumu farketti ve yaş tahtaya basmak istemedi hatta ameliyatıma iki gün kala emre beyin yanına gitmiştim tasarım için ve orada kullandığım bi söz emre beyi çileden çıkardı ve '' gizem iptal ediyoruz senin ameliyatını dedi" hatta muayehanesinde benimle bir buçuk saat ilgilendi,konuştu. söylediğim kelime şu oldu : bana yapacağınız burun benim beğenip beğenmemem önemli değil, önemli olan insanların beğenmesi'' bunun üzerine emre bey çok sinirlendi ve beni ''nazikçe'' kovdu, haklı olarak :)) haabana dediği şu oldu : ''senin psikolojin bu ameliyat için uygun değil" ve böylelikli emre bey defteri kapandı benim için.

canım başka çarem yok ki..alanında en iyi iki doktor emre bey ve onur erol. emre bey burnumu yapmak istemedi e geriye onur erol kalıyor yoksa bende emre beyi istiyorum ama .... hayırlısı buymuş napalım.

arkadaşlar, yeni ameliyat olmuşlara ya da olacaklara bir sorum olacak. ameliyat ücreti ne kadar acaba? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkürler

arkadaşlar, yeni ameliyat olmuşlara ya da olacaklara bir sorum olacak. ameliyat ücreti ne kadar acaba? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkürler

5,500TL tüm kontroller, hastane masrafları falan her şey dahil. Pazarlık yok maalesef :)

benimde yakinda 1 sene olacak, sislerim git gide iniyor, cevremden cok güzel yorumlar aliyorum
gecen hafta kontrole gittim hersey yolunda hala sislikliklerim var ve 2 seneyi bulur dedi emre bey ama bunlar öyle asiri sislik degil
kalin derili arkadaslarin gercekten cok sabretmeleri gerekiyor.....

handemelek sen ne kadar tatli güzel birseysin öyle yaa.. masallah sana.. resimlerden cok daha güzelmisin, fotolarini hep begeniyordum zaten ama gercegini daha cok begendim :)...

Son düzenleme:
Kızlar 2. gorusmeyi yaptım Emre Bey'le ama sanki tasarım tam içime sinmedi gibi. Sizin burunlarınız tasarımdakinin aynısı mı? ya da ne kadar benziyor?? Daha guzel oldu diyenler olmustu forumda ama bilemiyorummm.

merhaba yaekhiyna;
benim görüşmem bugündü fakat toplantısı varmış sanırım Emre beyin ve haftaya erteledik.
2. görüşmende tasarımı neye göre ve nasıl yaptınız, emre beyin önerisi oluyo mu yoksa nasıl istiyosan ona göre mi tasarlıyo?

Hmm uzuldum senin icin canim ama galiba emre bey bu durumda sanki hakli gibi? Bu sonucta bi ameliyat ve bence insan sadece bu ameliyatda degil ama hayatdaki herseyde once kendi icine sinmeli ve begenmeli. Cunku sonucta eger senin begenip begenmemen onemli degilse neden boyle bir ameliyat istiyorsun? Yani sonucta disaridan herkes hersey soyliyebilir ve bu seni mutsuz edebilir? Bence sen once kendin begenmelisin ve kendi icine sinmeli. Ne isteyip istemedigini iyi bilmelisin.

Umarim dogru bi karar verirsin tatlim.

ay cnm benim çok teşekkür ederim utandım walla :))) walla sende aynı şekilde burnunu da beğendim ben dediğin gibi şişlerin vardı ama şekli çok güzel tam oturunca bence muhteşem olacak oğluşun da çok tatlı tam bıcırıkkk:)). seni gördüğüme tanıştığıma çok memnun oldum :)))

selam
daktilo nickli arkadaşım , daha önceki özel mesajına burdan vermiştim , özel mesaj yazamıyorum ben şu anda.

Bana burnumdan memnun olup olmadığımı sormuşsun . Şu an benim 21. gunum. Burnumun şeklinden ve nefes alışımdan memnunum ki burnumun ucu şu an bir kaya parçasından farksız. Çok sert ve şiş.
Ben ince derili olduğum daha çabuk iyileşiyorum .Emre Bey in bandajlarımı cıkardıgında tekrar tekrar soyledği bir şey sabredeceksin diyor adam daha ne desin :)
Benim burnum da küçücük içi dolu turşucuk oldu , ama ben zaten deviasyonum giderildikten sonra Emre Bey in kucultulmuş olarak bana burnumu teslim edeceğini biliyordudum cunku benim yuzum zaten minicik bişey ...
Burnumdaki sertlik heralde 10 gun sonra filan azalmaya başlar diye düşünüyorum , şu an ne artma ne azalma var . Onun dışında , ofise dondugumde , beni tanımayamadıgını iddia eden iş arkadaşlarım oldu :) .benim ifadem kendimi bile hayetre düşürecek kadar değişti diyebilirim. Ben çok memnumun değişikliğinden , ayrica ,Emre Bey de bandajı aldıktan sonra , cok belirgin bir ifade değişikliği olduğunu ve giderek yeni goruntunun oturacagını özellikle söyledi.
Profilden hemen hemen hiş şişlik kalmadığı için son şekli daha belirgin sağ ve sol tarafta. Burun ucundaki şişlikten oturu onden alacağı son hali o kadar netleşmedi kafamda. Ama burun çatısı denilen kısımda kemikler belirginleşmeye başladı.

haksız olduğunu söylemiyorum ki canım bende :) bana yaptığı tasarımı evet beğenmedim ve bunu dile getirdim fakat sonra benim beğenmemem önemli değil dedim emre beye, bunun üzerine sinirlendi ve iptal etti ameliyati. ama hakkını yiyemem benimle bayaaa uğraştıııı başkası olsa çok daha kötü bi şekilde davranırdı.Mükemmel bi insan emre bey beni bile idare ettiyse artık....sana gelince canım ameliyatı burnum güzelleşsin diye istiyorum ve herkes tarafından da beğenilsin çünkü benim beğenmem bi yerde yersiz kalır.ha düşünsene 40 kişi burnumu beğenmemiş benim beğenmem ne kadar mantıklı olur sonçta insan sosyal bir varlık ve düşünsene bulunduğun ortamdaki kişiler sürekli burnunu eleştirdiğini.....

Tuğbacım senin durumun nedir,öğrenebilirmiyim?Sedasyonun ne olduğunu biliyorum,ama sana neden gerek görüldü,ne tür bir işlem yapılacak sana anlamadım.Elbetteki yazmışsındır ama forumda da mesajını bulamıyorum..Cevaplarsan sevinirim...

emre ilhan a ameliyat olmuş arkadaşlar, resimleriniz varsa beni arkadaş olarak eklermisiniz?

Benim 2 ay ameliyatimdan bu yana,sisliklerim tabiki var ama indiginden guzel bir burnum olucagina inanimiyorum en azindan eskisinden daha guzel :)
Emre bey'le bayadir konusmuyorum bak Emre bey dediniz ozledim :) ama sikayetim yok sukur,sislikler icinde sabir yani rahatsiz etmiyim :)

Selam ninkasi
Tasarim ortak cikiyo diyebilirim, yani bnmkinde oyle oldu. Bn begenmedigim yerleri soyledim,nasil bir burun istedigimi ve nasil istemedigimi sordu,sonra da fotograflar cekip daha ayrintili inceledik, o andan sonra da kendi yorumlarini yapti. Mesela bn burnumun kemerinden ve sarkikligindan hoslanmiyordum sadece ama Emre bey burnun buyuk degil ama yuzune gore buyuk biraz kucultelim de dedi. Yani bu tarz yonlendirmeler yapio diebilirim.

Konu aşşağıdaki gibi cnm
Herkese iyi akşamlar
Öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun,olacak arkadaşlara bol şans ve şişlikler için sabır diliyorum:)
Arkadaşlar benim sorum daha çok ameliyatının üzerinden zaman geçmiş arkadaşlara.Ameliyat sonrası kemiğe ilişkin ufak mınık sıkıntılar yaşayıpta KEMİĞE İLİŞKİN RÖTUŞ işlemi geçirmiş arkadaşlar var mı?Deneyimlerine ihtiyacım var.Sonrası tekrarladı mı ne kadar şişlik oldu kaç günde toparlayıp işe dönülebiliyor vb sorularıma cevap verebilirseniz çok çok mutlu olurum.Dünya şekeri dr'umTugbacım çok çok basit bunlar desede ben yaşayan arkadaşların deneyimine ihtiyaç duyuyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen

kemer ve sarkıklık bende de var maalesef. senin ameliyat günün ne zaman, ben 22 kasımda olucam..

kemer ve sarkıklık bende de var maalesef. senin ameliyat günün ne zaman, ben 22 kasımda olucam..

Cnm bnm ameliyatim ekim sonunda, 1aya yakin var aramizda bn deneyimleri paylasirim burdan mutlaka, sana da destek olmus olurum :)

arkadaslar bazılarınızın lıstesındeyım LUtFEN resmlerıme yorum yaparmısınız. iki kere ameliyat oldm 3. yu dusunuorm ama ıstedıgım seler olursa
yorumlarınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…