cnm emre bey neden yapmak istemedi senin burnunu?
onur erol hemen kabul eder seni.ne istedigini sormadan etmeden,ben sana yakisani bilirim der ve sana kalkik,delikleri tavana bakan bi burun yapar.sonrada sen begenmeyince,önce bi güzel azarlar seni,ben begeniyorum ya der..yaa unutmayin arkadaslar onur erol evet cok güzel burunlar yapmis bi zamanlar ama o ünlü burunlari sadece ünlü insanlara yapmis...ben ondan iyisi yok diye tam 3 defa ona gitmekten vazgecmedim.yillardir hata benim dokularimda diye düsünüp üzülüyodum,meger onun buldugu o türk lokumu teknigi erime yapiyomus.bu adam benim yillarima mal oldu...yilardir burun sorunumdan kurtulamadim,cektigim acilarda cabasi...en son emre ilhani buldum,ikna ettim ameliyat icin ama artik o kadar yipranmisiz ki hem burnum hem ben artik cesaretim kalmadigindan giremedim bir daha ameliyata..simdi ben bidaha o ameliyati nasil olucam diye düsünüp duruyorum...ama sen yinede git bi görüs istersen...
arkadaşlar, yeni ameliyat olmuşlara ya da olacaklara bir sorum olacak. ameliyat ücreti ne kadar acaba? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkürler
5,500TL tüm kontroller, hastane masrafları falan her şey dahil. Pazarlık yok maalesef :)
Kızlar 2. gorusmeyi yaptım Emre Bey'le ama sanki tasarım tam içime sinmedi gibi. Sizin burunlarınız tasarımdakinin aynısı mı? ya da ne kadar benziyor?? Daha guzel oldu diyenler olmustu forumda ama bilemiyorummm.
canım özelden mesaj atmışsın fakat ben özelden cevap atamıyorum. soruna gelince,emre bey beni ameliyat etmek istemedi çünkü zor bir hasta olduğumu söyledi ve bana hangi burun yaparsa yapsın beğenmeyeceğimi söyledi yani kısacası yaş tahtaya basmak istemedi. Sanırım korkuttum emre beyineyse hayırlısı buymuş..gerçekten emre bey çok sabırlı ve çok iyi kalpli biri kesinlikle bunu söyleyebilirim. Ve bu işi para için kesinlikle yapmıyor ilk önce kişinin sağlığını ve ruh yapısını dikkate alarak seçiyor.
Beni ameliyat etmek istemedi hatta ben baya yalvarmıştım yapsın diye ama olmadı :) neyse bende şimdilik onur erol'u araştırıyorum ama keşke emre bey yapsaydı içimde hala ukte var...
canım ben biraz takıntılı bi kızım hele burun konusunda artık kafayı bozmuş vaziyetteyim.Emre bey de bu durumu farketti ve yaş tahtaya basmak istemedi hatta ameliyatıma iki gün kala emre beyin yanına gitmiştim tasarım için ve orada kullandığım bi söz emre beyi çileden çıkardı ve '' gizem iptal ediyoruz senin ameliyatını dedi" hatta muayehanesinde benimle bir buçuk saat ilgilendi,konuştu. söylediğim kelime şu oldu : bana yapacağınız burun benim beğenip beğenmemem önemli değil, önemli olan insanların beğenmesi'' bunun üzerine emre bey çok sinirlendi ve beni ''nazikçe'' kovdu, haklı olarak :)) haabana dediği şu oldu : ''senin psikolojin bu ameliyat için uygun değil" ve böylelikli emre bey defteri kapandı benim için.
benimde yakinda 1 sene olacak, sislerim git gide iniyor, cevremden cok güzel yorumlar aliyorum
gecen hafta kontrole gittim hersey yolunda hala sislikliklerim var ve 2 seneyi bulur dedi emre bey ama bunlar öyle asiri sislik degil
kalin derili arkadaslarin gercekten cok sabretmeleri gerekiyor.....
handemelek sen ne kadar tatli güzel birseysin öyle yaa.. masallah sana.. resimlerden cok daha güzelmisin, fotolarini hep begeniyordum zaten ama gercegini daha cok begendim :)...
Hmm uzuldum senin icin canim ama galiba emre bey bu durumda sanki hakli gibi? Bu sonucta bi ameliyat ve bence insan sadece bu ameliyatda degil ama hayatdaki herseyde once kendi icine sinmeli ve begenmeli. Cunku sonucta eger senin begenip begenmemen onemli degilse neden boyle bir ameliyat istiyorsun? Yani sonucta disaridan herkes hersey soyliyebilir ve bu seni mutsuz edebilir? Bence sen once kendin begenmelisin ve kendi icine sinmeli. Ne isteyip istemedigini iyi bilmelisin.
Umarim dogru bi karar verirsin tatlim.
Benim istememe gerek kalmadı cnm saolsun aradı niye takılıyorsun üzülüyorsun beni ara böle durumlarda benim kemikte çok fazla hastam yok olanlar bi müddet sonra geçiyor kemik yolunu buluyor işlem yaptıklarıma da gelince beraber resmine bakarız ben seni görüştürürüm bile zaten senınkı cok cok mınık bıse ole takılma bazen onu bile doğallık diip yaptırmayan hastam var ama ben mükemmeliyetçi bir insanım hasta takılmıssa her turlu yardımcı olurum sedasyon kafana takacagın bıse degıl dedi.
olunca öğrenicez işte
merhaba yaekhiyna;
benim görüşmem bugündü fakat toplantısı varmış sanırım Emre beyin ve haftaya erteledik.
2. görüşmende tasarımı neye göre ve nasıl yaptınız, emre beyin önerisi oluyo mu yoksa nasıl istiyosan ona göre mi tasarlıyo?
Konu aşşağıdaki gibi cnmTuğbacım senin durumun nedir,öğrenebilirmiyim?Sedasyonun ne olduğunu biliyorum,ama sana neden gerek görüldü,ne tür bir işlem yapılacak sana anlamadım.Elbetteki yazmışsındır ama forumda da mesajını bulamıyorum..Cevaplarsan sevinirim...
Selam ninkasi
Tasarim ortak cikiyo diyebilirim, yani bnmkinde oyle oldu. Bn begenmedigim yerleri soyledim,nasil bir burun istedigimi ve nasil istemedigimi sordu,sonra da fotograflar cekip daha ayrintili inceledik, o andan sonra da kendi yorumlarini yapti. Mesela bn burnumun kemerinden ve sarkikligindan hoslanmiyordum sadece ama Emre bey burnun buyuk degil ama yuzune gore buyuk biraz kucultelim de dedi. Yani bu tarz yonlendirmeler yapio diebilirim.
kemer ve sarkıklık bende de var maalesef. senin ameliyat günün ne zaman, ben 22 kasımda olucam..
Cnm bnm ameliyatim ekim sonunda, 1aya yakin var aramizda bn deneyimleri paylasirim burdan mutlaka, sana da destek olmus olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?