Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kızlar 2. gorusmeyi yaptım Emre Bey'le ama sanki tasarım tam içime sinmedi gibi. Sizin burunlarınız tasarımdakinin aynısı mı? ya da ne kadar benziyor?? Daha guzel oldu diyenler olmustu forumda ama bilemiyorummm.

ha bir de ameliyat oncesindeki 3. gorusmede tasarımın uzerinden bir kez daha geciliyor mu? benim sanki kaydırak burun oldu gibi geliyor tam da hatırlamıyorum aslında ucu da sivri gelmisti.. hic sallamadan, guzel bir sey yap işte diyip girsem mi ki ameliyata?? :) çok mudahale edip yanlış yonlendirmekten de korkuyorum..

ben de 2. ameliyatı olmayı dusunuyorum revizyon ıcın kımı onerırsınız

Emre İlhan revizyonda en iyilerden biri, o kadar cok takip ettim ki, bu forumda bir çok insan onu tercih ediyor ve sonuctan memnunlar. Ama tabi revizyon olmus biri daha iyi bilgi verir :)

ben de araştırıyorum henüz tam karar veremedim. dr. naci çelik te var aklımda .yakınınızda naci beye olan var mı

Evet canım aynı gün ameliyat oluyoruz. Benim perşembe görüşmem var. ama sen sanırım biraz kararsızsın. Ben tam bir sene araştırıp bekledim karar verene kadar.

canım özelden mesaj atmışsın fakat ben özelden cevap atamıyorum. soruna gelince,emre bey beni ameliyat etmek istemedi çünkü zor bir hasta olduğumu söyledi ve bana hangi burun yaparsa yapsın beğenmeyeceğimi söyledi yani kısacası yaş tahtaya basmak istemedi. Sanırım korkuttum emre beyi neyse hayırlısı buymuş..gerçekten emre bey çok sabırlı ve çok iyi kalpli biri kesinlikle bunu söyleyebilirim. Ve bu işi para için kesinlikle yapmıyor ilk önce kişinin sağlığını ve ruh yapısını dikkate alarak seçiyor.
Beni ameliyat etmek istemedi hatta ben baya yalvarmıştım yapsın diye ama olmadı :) neyse bende şimdilik onur erol'u araştırıyorum ama keşke emre bey yapsaydı içimde hala ukte var...

ben de araştırıyorum henüz tam karar veremedim. dr. naci çelik te var aklımda .yakınınızda naci beye olan var mı

slmm ben Emre Beye revizyon oldum istersen resimlerime bakabilirsin cnm çok memnunum sonuçtan bence Emre bey ilk düşüneceğin kişi olsun git konuş ondan sonra Naci Bey'e bakarsın )

Kızlar 2. gorusmeyi yaptım Emre Bey'le ama sanki tasarım tam içime sinmedi gibi. Sizin burunlarınız tasarımdakinin aynısı mı? ya da ne kadar benziyor?? Daha guzel oldu diyenler olmustu forumda ama bilemiyorummm.

bende tasarimi beyenmemistim, asiri uzun ve sivri duruyordu. ama emre bey bana demisti zaten sen tasarima bakma, burnun daha güzel olcak. gercektende öyle oldu

canim bence öyle acele etme, bi kac ay daha bekle, ameliyatindan eminsen emre beye ol.
eylemcik arkadasla bi kontakta gir, o 3 kez onur erolda oldu ve hala memnun degil

canım bi bilgi alabildinmi :44: varmı bi gelişme,merak ettim..

canım bi bilgi alabildinmi :44: varmı bi gelişme,merak ettim..

Yok cnm bir gelişme yok.Kimse özelden yada genelden EMRE BEYIN HASTASI OLARAK çıkıpta ben oldum yada olanı tanıyorum demedi (((

Yok cnm bir gelişme yok.Kimse özelden yada genelden EMRE BEYIN HASTASI OLARAK çıkıpta ben oldum yada olanı tanıyorum demedi (((

üzülme canım muhakkak emre beyinde sedasyon olmuş hastası vardır bugun sana bilgi vermeyenler yarın özelden başlarlar yazmaya'bendede var nasıl oldun nasıl bişey memnunmusun'diye.sende ozaman bilgi vermessin olur biter,emre beyden resim istedinmi

Benim istememe gerek kalmadı cnm saolsun aradı niye takılıyorsun üzülüyorsun beni ara böle durumlarda benim kemikte çok fazla hastam yok olanlar bi müddet sonra geçiyor kemik yolunu buluyor işlem yaptıklarıma da gelince beraber resmine bakarız ben seni görüştürürüm bile zaten senınkı cok cok mınık bıse ole takılma bazen onu bile doğallık diip yaptırmayan hastam var ama ben mükemmeliyetçi bir insanım hasta takılmıssa her turlu yardımcı olurum sedasyon kafana takacagın bıse degıl dedi.
olunca öğrenicez işte

canim bence öyle acele etme, bi kac ay daha bekle, ameliyatindan eminsen emre beye ol.
eylemcik arkadasla bi kontakta gir, o 3 kez onur erolda oldu ve hala memnun degil

canım zaten ben, Emre beyi istiyorum ama o beni istemiyor :) dese ki yarin gel koşa koşa giderim tereddütsüz. Zaten o gün çok sinirlendirmiştim onu çok sabırlı bi insan başkası olsa beni hemen kapı dişarı koyar. bir kaç ay beklerim beklemesine ama emre bey yapar mı orasını bilemem. ee tekrar ben arayamacağıma göre emre bey bitmiştir benim için

cnm emre bey neden yapmak istemedi senin burnunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…