Benim bugün ameliyatim vardi ama korktum ve vazgectim kizlar:-((((((( gecen seferki lokal anestesiyle yapilan ameliyat bende resmen travma yaratmis..ve tabii sonraki bunalimlarim..tekrar ayni seyi yasamaktan öyle korktum ki,iptal ettim:-(((((( emre beye karsi o kadar mahcup oldum ki anlatamam ama sagolsun öyle anlayisli ve karakterli bi insan ki,zaten beni bu durumda ameliyat etmicegini kendiside söyledi...doktorun kisiligi de cok önemli kizlar...süper bi insan gercekten bir kez daha hayran kaldim...eninde sonunda olucam ona ama psikolojik olarak kendimi iyice hazirlamam gerekiyo...gecirdigim 4 ameliyat bende büyük hasarlar birakmis...
Sagolun kizlar moral verdiniz ama beni kimsenin boyle gormesini istemiyorum cok ama cok kotu geliyor gozume,esim sadece sis alismadigin icin diyor ben ameliyat olunca mutlu olucagim sanmistim eser yok ruh halimde resim cekinmek kabus gibi geliyor bu sisler indiginde alisacakmiyim ,ne zaman inicek bana bu surec zor denildi ama domuz burnuna sahip olucaksin demed kimse cok kotu sis , ufacik markete giderken falan sarsam saralasam olurmu boyle cikamamyuzum aynen aslan yuzu gibi olmus
Sagolun kizlar moral verdiniz ama beni kimsenin boyle gormesini istemiyorum cok ama cok kotu geliyor gozume,esim sadece sis alismadigin icin diyor ben ameliyat olunca mutlu olucagim sanmistim eser yok ruh halimde resim cekinmek kabus gibi geliyor bu sisler indiginde alisacakmiyim ,ne zaman inicek bana bu surec zor denildi ama domuz burnuna sahip olucaksin demed kimse cok kotu sis , ufacik markete giderken falan sarsam saralasam olurmu boyle cikamamyuzum aynen aslan yuzu gibi olmus
merak etme canım benimde 20.günüm ve aynı durumdayım daha doğrusu ilk bandajlar çıktığında öyleydi bandajlar çıkalı 1 hafta oldu şimdi daha iyi görünüyor ama hala şişlik var hergün biraz daha iniyor şişler, ayrıca ben seni görmüştüm emre beyin orda bebişinle gelmiştin dimi sonrasındada gördüm seni bandajlıyken burnun gayet hoş duruyordu bence yüzüne göre gayet orantılı gözüküyordu şilikler inince çok güzel olacak bence.
yaa çok üzüldüm canım ya, evet biraz tedirgindin zaten ama normal 4 kez aynı iş zor...hayırlısı olsun senin.
merak etme canım benimde 20.günüm ve aynı durumdayım daha doğrusu ilk bandajlar çıktığında öyleydi bandajlar çıkalı 1 hafta oldu şimdi daha iyi görünüyor ama hala şişlik var hergün biraz daha iniyor şişler, ayrıca ben seni görmüştüm emre beyin orda bebişinle gelmiştin dimi sonrasındada gördüm seni bandajlıyken burnun gayet hoş duruyordu bence yüzüne göre gayet orantılı gözüküyordu şilikler inince çok güzel olacak bence.
benimde 20.günüm p.tesi kontrolüm vardı emre bey artık sümkürebilisin dedi :) (bu işi yapmak için can atacağım aklıma bile gelmezdi ya neyse) sonra eve geldim bol deniz suyu bir iki sümkürme (kusura bakmayın biraz iğrençleştim ama maksat yol göstermek) ve rahat nefes..:) yani çok tıkanınca sende dene.
evet bebegimle gelen daha dogrusu gelmek zorunda kalan bendim :) Anneme ilk gunler alisamadi nereye gitsem yanimda goturdum ama 2 saat bekleyince baya zorluk cektik bebekle beklemek olum cidden ,tesekkurler ins sisler inince anlicam nasil oldugunu burnumun daha dogrusu tuhaf geliyor alisik olmadigim icin ve sis oldugu icin sanirim burun..
bende cok üzgünüm,nasil tekrar cesaret edicem bilemiyorum..bu burnumuda kabullenemiyorum bi türlü.offfff siz ne güzel birincisinde kuruluyosunuz.bu gercekten cok büyük bi sans..sisler felanda zamanla iner.birinci ameliyatta insanin sabrida oluyo.bende sabir felanda yok o dönemi zor atlatirim bu durumda..
Ayy canim cok üzüldùm yaa.. Ama seni anliyorum, korkman senin durumunda cok dogal.
Ama bisey demek istiyorum, senle tanistim emre beyde ve o kadar güzelsin ki, bence bi daha ameliyat olma. Tamam emre bey cok iyi doktor ama burnun güzel, cok rahatsiz edici bisey yokki.
Ya kizlar eylemi bi görseniz agziniz acikta kalir o kadar güzel bi bayan, hepiniz kizarsiniz neden bi daha ameliyat olmak istiyo diye :)
Su an ki burnun biraz cok kalkikti degil mi? Ama yinede sen bilirsin, bence hic gerek degil. öptm
Benim bugün ameliyatim vardi ama korktum ve vazgectim kizlar:-((((((( gecen seferki lokal anestesiyle yapilan ameliyat bende resmen travma yaratmis..ve tabii sonraki bunalimlarim..tekrar ayni seyi yasamaktan öyle korktum ki,iptal ettim:-(((((( emre beye karsi o kadar mahcup oldum ki anlatamam ama sagolsun öyle anlayisli ve karakterli bi insan ki,zaten beni bu durumda ameliyat etmicegini kendiside söyledi...doktorun kisiligi de cok önemli kizlar...süper bi insan gercekten bir kez daha hayran kaldim...eninde sonunda olucam ona ama psikolojik olarak kendimi iyice hazirlamam gerekiyo...gecirdigim 4 ameliyat bende büyük hasarlar birakmis...
5. revizyonunu mu olacaktın
iyiki calismiyorum insan icine nasil cikardim bu halde cok kotu ya resmen hayal kirikligi yasiyorum su an yuzumde ufacik burun kocaman yuz domuz gibi sismis
merhaba bayanlar.benim kızım da 21 gün önce ameliyat oldu.ameliyatını emre bey yaptı.çok araştırdım özellikle kk ve bu topik emre beye karar vermemde çok etkili oldu.doğru yerde dğru kişiyi buldum bu yüzden çok mutluyum.Allaha şükürler olsun şimdilik her şey yolunda.kızımın yaşı küçük olduğu için araştırmaları ben yaptım.çok tedirgin olduğum günler oldu ama geçti inşaallah.emre beyin çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum.ilgili,işinde titiz,hasta ruh halinden iyi anlayan(kızımın kaprislerine çok katlandı:),sorumluluksahibi bir insan Allah ondan razı olsun.
sizlere birkaç sorum olacak.21 gün olduameliyat olalı.yüksek yastığa,tonimere devam ediyor kızım.sizde de böyle mi? birde sümkürme(afedersiniz) işini kaçıncı günden sonra yapmak gerekiyor.teşekkürler şimdiden
Mrb arkadaşlar Emre ilhan beyle görüşmek için internetten mi randevu alıyoruz?.Bende burun estetği olmak istiyorum lütfen yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?