Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar emre ilhan ilk görüşmede tasarım ve muayene için para istemiyor değil mi?

benm sağ tarafımda kalmadı ama sol tarafımda kesi izi halen geçmedi.geçecekse de bilmiyorum ekimde ameliyat olmuştum 10 ay geçti.

Pazartesi tampon ve dikisler alicak,Emre bey'e sorucam krem vs..vericekmi bilmiyorum ama iz kalirsa estetikte cok alakasiz olur estetik dikislerde bile iz kalmiyor birde yuzde burunda kalmamasi gerek kaliyorsa kotu

baharcim seni görmekte güzeldi orda tanidim seni ama sorsam mi sormasam mi diye terettüd ettim sonra dayanamadim tabii))) kadinlar kulubünden birilerini görmek güzel oluyo orda heheh burnun cok güzel canim..fotolarda gercekten sis duruyo ama gercekte sislikler hic belli olmuyo...eveeettt emre bey nihayet evet dedi ama cookkk zor bi vakka oldugunu ve risklerinide anlatip durdu)) 2miz de risk alicaz anlicagin:-((((((ödüm kopuyo ama böylede birakmak istemiyorum...24 agustos carsamba olucam canim....
hadi gozun aydın emre beyin amelyatını kabul tmesine cok sevndim ne zaman olacagın belli oldu mu amelyatı

huhuu eylemcik
24 agustosda ameliyat oluyorsan büyük ihtimal görüsürüz
benim ameliyat tarihim 23 agustos cok az kaldi bakalim nelerle karsilasacagiz

kızlar check up yaptırırken burnumda deviyasyonum olduğunu öğrendim. doktor sigara kullanmadığım ve henüz 22 yaşımda olduğum için nefes almamda ki sorunu farketmediğimi ama ilerde hayatımı zorlaştıracağını söyledi. sonrada hemen ameliyat edelim hem ucunu kaldırır yanlardan inceltiriz diye konuşmaya başladı. benim ödüm patladı tabi burnumu çok beğeniyorum çünkü. Şimdi burnumun şeklinin hiç bozulmadan deviyasyonumun ve kıkırdak çıkıntımın düzeltilmesini istiyorum. burnumun şekline ve ucuna herhangi bir müdahale istemiyorum. Sonuçta oldukça incelikli bir iş gerekiyor burnuma sanırım. kıkırdak düzeltilipte burnun formunu bozmayacak fazla doktor yoktur. bu yüzden barış bey ve emre ilhan ilgimi çekiyor. Aranızda emre beye düz burun yaptıran var mı ucunu kaldırmak için herhangi bir müdahalede bulundurmayan, varsa resimlerine bakabilir miyim?

evet yaaa hic sorma...seni de heyecan basti mi simdidenbeni muayenehanede görürsen gel yanima hehehe siyah uzun saclarim var...esimle beraber geliyorum...ismimde eylem...
huhuu eylemcik
24 agustosda ameliyat oluyorsan büyük ihtimal görüsürüz
benim ameliyat tarihim 23 agustos cok az kaldi bakalim nelerle karsilasacagiz

)))) güzel dileklerin icin cok sagol canim..

dayanamayıp ben miyim degilmiyin diye sordugun için çook mutlu oldum..... cok sevindim evet demesine inanki zaten emre bey evet demeseydi amelyatına dediğim gibi başka birine asla emanet etme.. neyseki hersey yolunda gitmiş. korkma hiç emre bey en iyisini yapacagından ben eminim sana olabileceginden daha fazlasını yapacaktır. her amelyatta bi risk vardır seninki biraz daha zor bi amelyat cunku bi kaç kez daha amelyat geçirmişssin öncesinde umarım hersey gönlünce olur ama inanki çooook sevindim...[/QUOTE]

evet yaaa hic sorma...seni de heyecan basti mi simdidenbeni muayenehanede görürsen gel yanima hehehe siyah uzun saclarim var...esimle beraber geliyorum...ismimde eylem...

heyecan az cok var tabi. napiosun sen yaa diye soruyorum kendime arada bi ama normal herhalde
hersey biran önce gecsin istiyorum artik gün saymakdan biktimm inan
tamam görürsem bi selam verirrim :))

Ben de ameliyat tarihimi aldım. 31 Ekim. Cumartesi günü konuştuğumda Ekim ayı için boş olan tek günün 31 Ekim olduğunu söylediler. Hemen aldım ben de:) Kasım'a gün veriyorlar şu anda. Tarih almayı düşünenlerin bilgisine...

Haaaa hatirladim!! Sen coook güzel bi bayansin, hayran kaldim sana :) senin kacinci ameliyatindi? Aslinda bi ameliyat daha hic gerek degilki, burnun hic kötù degil bence

Ay cok tesekkur ederim canim bantlar heralde bugun cikacak bakalim bi.gözün aydin canim bol sanslar sana!!

canmım amelıyat oldunmu emre beye

slm canm ne kadara amelıyat oldun ön profilden resımlerın varmı

ben de oldum aynı seyler yasanıyo hep ama en guselı dogalı

kızlar bende oldum pişmanınm bosverın en guzelı dogal halı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…