Merhaba kizlar..
Benim burun ameliyatim 1 yil oldu sayilir. Merak ettigim konu: acaba 1 yilini doldurmus kalin derili hastalar varmi aranizda? 1 yil sonra burnunuz nasil oldu merak ediyorum. Sizde ödem, kemik buyumesi vs vs gibi durumlar varmi?
Merak ediyorum ben almanyadayim
Chery21 sen ameliyat sonucundan memnun değil misin?
Nefertiti seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen Emre beyin yaptığı burnu görmek isterim.
Kizlaaaar ameliyat oldum :)
6 gün önce ameliyat oldum, ameliyat iyi gecti, simdi emre beyin muayenesindeyim bekliyorum, alci ve tampon cikacak. Fazla morluk olmadi bende ama yüzùm baya sisti ve hala sis.
Kizlar ameliyati öyle hafife almayin, ben 2 gün baya cektim. Agri falan gercekten hic olmuyo ama narkozun etkisinden dolayi geceleri hic yatamadim, midem bulaniyodu, icim huzursuzdu bi sikinti vardi sanki icimde, agzim hep kurudu, 3 yastikla uyumkata pek rahat degil. Simdi biraz alistim agizdan nefes almaya ama o 2 gün ciledi. Kesin 3 kilo verdim, hic istam yoktu ve zaten yiyemiyosun bisey. Kesinlikle yaninizda biri olsun yardima ihtiaciniz olcak. Zavalli babam benim yüzümde hic uyuyamadi. Hemsireyi bir gece icinde 3-4 kez cagirdim. Sakinlestirici verdiikten sonra gece 3te uykuya gecip 5e kadar uyumusum.
Emre beye güvenebilirsiniz, cok iyi yapti isini. Avusturyaya geri dónünce size resim yollarim.
öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?